Ne gibi bir olumsuzlukla karşılaşırım ki? 2 seneden beri beraberiz
Cevabın nedir?
+1 yılEğer kaza yüzünden falan bakire değilsen hala bakiresin çünkü bu bakirelik zarla alakalı değil cinsel birliktelikle alakalı bir kavram ama eğer cinsel birliktelikle birlikte artık kadın olmuşsan bunu ona açıklaman daha önce de yaptığını söylemen gerekir o anda öğrenmesinden ya da şüphe duymasından çok daha iyidir emin ol
32 Yorumla
Soran+1 yılBiliyor zaten. Cinsel istismardan dolayı bakire değilim. Raporlar var
- +1 yıl
O zaman ne gibi bir sorun yaşayacağını düşünüyosun anlamadım sanırım ilk defa birisiyle severek ilişkiye gireceğin için yapıp yapmama konusunda kararsızsın sana yap veya yapma diyemem ama ne yaparsan yap asla pişman olma başına ne gelirse gelsin keşke yapmasaydım değil yaptım yaşandı güzeldi ve bitti de kendini yıpratma canısı
En İyi Cevaplar
+1 yılİstediğin kadar korun hamile kalabilirsin
kendinden tiksinirsin
Cinsellik boyutuna girince gözünde seks objesine dönüşüp kulkabıkıp atılabilirsin
veee en önemlisi
zina yapar cehennem ateşine atıkırsın
ki o alev ayaklarından gelen ateşle beyninin fokurdadığı ateşştir12 Yorumla
Soran+1 yılDoğum kontrol hapıyla korunacağım + kondom. Tedbirli yaklaşmadan aslaa
- +1 yıl
Ne yaparsan yap milyonda bir olsa bile
Allah verirse olur
ve Cehennem alevini okudun mu
+1 yılVerirsen kaderinde deilse o çocuk o halinle kalırsın boş yere namusunu bozdurma sakın ortada nişan söz yok ne demeye vercn güveniyorum yalanına kendini inndırma kızım pişman olursun evlenecekseniz aileler biliyorsa ver gitsin tamam saçma sapan iş yapma
01 Yorumla
Soran+1 yılBakire değilim
Hamile kalmamak için portakal yemeni öneririm..
2 senedir ilişkiye gitmemenin nedeni, bakiye olmadığını öğrencisinden mi korktun..08 Yorumla
Soran+1 yılHayır. İlişkinin en başından beri biliyordu. Sadece düzenli olarak dozu kaçırmadan sevişiyorduk ama artık ikimiz de merak ediyoruz
Soran+1 yılZaten isteyerek kaybetmedim beraketimi. Cinsel istismardan dolayı oldu
Soran+1 yılKusura bakmayın ama gerçekten pek anlamadım. Ne demek istediniz
Soran+1 yılBu arada evet sevişiyoruz fakat ilişkinin seks üzerinde gitmsinden korktum. Değişir mi merakı azalında uzaklaşır mı gibi
- +1 yıl
Anladım.
Anlatmak istediğim, bugüne kadar yakın olmanıza rağmen ilişkiye girmediğiniz için idi.
Çekindiğiniz ilişkinin seks üzerinden yürümesi korkusu ya da cinsellik in ilişkinizi soğutup, uzaklaşması konuların da korkmayın.
Bu sizi uzaklaştıracak sa, uzaklaştırın.
Gidecek olan zaten gider.
İstediğini vermeyerek, havuç gösterip ne kadar tutabilirsiniz ki?
Kendinizi bunu yaşamaktan, ve bunun sonucunu öğrenmekten mahrum etmeyin.
Olacakla, öleceğin önüne geçemezsiniz ki
Soran+1 yılDoğru diyorsunuz çok haklısınız.
Soran+1 yılSize takip isteği gönderdim kabul eder misiniz bşr şey sormak istiyorum da
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
43Cevap
+1 yıloo kasanın kilidi yokmuş diye sevinir parayı çalar adam daha ne istesin
71 YorumlaBu zamana kadar ilişkiye girmediğinize göre O, senin bakire olduğunu düşünüyor. Şimdi karşısına bakire değilim ve ilişki istiyorum dediğinde O'nun nezdinde belki yıkım belki sürpriz belki de kandırılmış hissi hakim olacak.
04 Yorumla
Soran+1 yılBiliyor. Birisiyle birlikte olmadım bu zamana kadar. Cinsel istismardan dolayı bakire değilim ve hala cezaevinde bunu kendisi de biliyor. Ve o neredeyse ilkim olacak. seviyorum ve "isteyerek" yapacağım
Soran+1 yılSadece korkuyorum. O gün aklıma geliyor gözlerim doluyor erkek arkadaşımda sakinleştiriyor. Ama benim korkularım daha çok sevgisi azalır mı, ilişki seks odaklı olur mu gibi şeyler. Bunları nasıl aşabilirim
- +1 yıl
Şayet kendi sevginden ve O'nun sana olan sevgisinden en ufak bir şüphe duymuyorsan ilişkinizin seks odaklı olmayacağını ve aranızdaki sevginin azalmayacağını düşünebilirsin.
Geçmişteki talihsiz olaydan ötürü; ağrılı cinsel ilişki veya vajinusmus benzeri bir problemle karşılaştığınızda yapmanız gereken sabır sebat göstermek. Bunda da en büyük görev partnerine düşecek. Profesyonel yardım alabileceğiniz gibi, uzun süreli bıkmadan usanmadan deneme yanılma metodu ile bu sorunun üstesinden sadece ikiniz birlikte de gelebilirsiniz.
- Cinsel Yaşam konusunda 448 cevap paylaştı.
+1 yılengelmi var. bence yok. al tedbirini doya doya yaşa. şimdiden başbaşa geceler dileğiyle
23 Yorumla
Soran+1 yılSonunda adam akıllı bir yorum ya 😀
- +1 yıl
sorunun karşılığıydı yorumum. başka ne yazabilirdimki. özgürlüğe her zaman destek vereceğim. tabili bende destek bulursam
Hamile kalabilirsin. Hastalık kapabilirsin. O seni terkedebilir. Terkettikten sonra üzülebilirsin. Daha sayım mı?
02 Yorumla
Soran+1 yılNormal şekilde sevişiyoruz zaten hem korunmadan asla. Onu yüceltmeyeceğim kendim istiyorum kendim için
Cinsel Yaşam konusunda 12,5b cevap paylaştı. bakire değilsin madem neyi bekliyorsun. zaten günahkarsın
10 Yorumla
+1 yılmadem buna kararlısın o zaman korun mutlaka... bunu sadece bebek için düşünme... cinsel yolla bulaşan tonla hastalık var... onlardan korunmuş olursun..
02 Yorumla
Soran+1 yılİkimizinde bir sağlık sorunu olmadığını düşünüyorum ama?
- +1 yıl
erkeklere güven olmaz sen gel büyük sözü dinle... ayrıca klozetten bile bişeyler bulaşabiliyor
Bir olumsuzluk olur mu bilmem. Aranızdaki aşk ve güvenin derecesine bağlı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 409 cevap paylaştı. Muslumansan cehemnem gibi bir olumsuzlukla karsilasirsin. Deilsen sorun yok
00 Yorumlaadetim uzadı hamilemiyim sorusu sorarsın en fazla biz de cevaplarız
13 Yorumla
Soran+1 yılKorunmadan yapmayacağız
Soran+1 yılYapma istemez, iğrenç yorumların varmış kalsın
İliskiye girdikten sonraki soracagin soruyu yazıyorum ;
Ben ona güvendim hamile bırakıp kaçtı neyapacagım? Olacak11 Yorumla
Soran+1 yılKorunacağız yahu
+1 yılSen zaten ipi kirmissin. Yapsan nolur yapmasan nolur.
00 Yorumlabir olumsuzluk olacağını düşünmüyorum ama ilişkiniz ne durumda bilmediğim için yanılabilirim
00 Yorumlaen fazla sıkılınca atar bir köşeye bu kadar basit
10 Yorumlaben olsam cinsellik olarak bakardım sevgilime sevgim kalmazdı :D
30 YorumlaBakire olsaydı gercekten yaparmısın? Zar sadece bir bahanedir unutma insanın kendi içindedir bakire lik yinede yapma derim
00 YorumlaBakire değilsin ilişki istiyorsun ne gibi olumsuzluk mu olur diyorsun?
11 Yorumla
Soran+1 yılOnun sevgisinde saygısında?
İçine bosalirsa hamile kalırsın kısır değilseniz tabi
01 Yorumla
Soran+1 yılKorunacağız tabii
Gizli Üye(30-35)+1 yılKorunmak şartı ile girebilirsin ve hiçbir olumsuzlukla karşılaşmazsın.
00 Yorumlabir olumsuzlukla karşılaşmazsın sevgilin biliyorsa ama yinede korunun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKarar senin kararin. Zaten 2 senedir taniyorsun. Sen bilirsin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 453 cevap paylaştı. Girr seviyosaniz bir birinizi yapin bizden izinmi istiyosun
00 Yorumla
+1 yılBakire değilsen istediğin kadar ilişkiye gir bir şey olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOndan sonra bir kere yaptim cok pismanim dersiniz. Bende derimmm hassss iiiikkkkk tttttiiiirrrr 😀😀
00 Yorumla
+1 yılBakire degilsin ve 2 senedir vermedin yaziklar olsun adaminki kir pas tutmustur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılo bu durumun farkındamı hiç daha önce bu konusma gectimi yalan söylediysen bulaşma hiç
00 Yorumla güveniyorsan neden olmasın ama iki seneden beri beraberseniz evlenin
00 Yorumlaver gıtsın adam ıkı senedır neden vermedın der en çok
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl2 senedır neden bekledın nasıl dayandın bakıre degılsen? bence durdugun hata
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılDurmak yok yola devam.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBakire olmadığını sevgilin biliyor mu?
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet, birisiyle ilişkiye girmedim zaten cinsel istismardan dolayı bakire değilim
Gizli Üye(36-45)+1 yılo biliyor mu durumunu?
010 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılbiliyorsa seninle ciddi düşünüyor mu bunu dikkate alsan?
Soran+1 yılEvlenecek yaşta değiliz daha. 3-4 senemiz var ama bilerek kaybetmedim. + öyle bile olsa buna kim karışabilir ki
Cevap sahibi+1 yılbilmeden nasıl kayb ettin ki canım?
Soran+1 yılCinsel istismar
Cevap sahibi+1 yılçok büyük geçmiş olsun canım. Allah sabırlar versin canım zor süreç atlatmışsın.
o ne düşünüyor bu yaşadığın olaya bu önemli soruna cevabım için.
Soran+1 yılTeşekkür ederim canım sağolasın. O ilişkiye başlamadan önce bile biliyordu. Bana bu zamana kadar tuhaf davranmadı ama onunla yaşasam acaba ilişki seks boyutunda mı ilerler
Cevap sahibi+1 yılburdan anlatmasam çok ince konular çekiniyorum. açayım yazar mısın bana.
Soran+1 yılTabii
Cevap sahibi+1 yılaçıyorum.
Gizli Üye(30-35)+1 yılneden bu kadar bekledin ki canım
112 Yorumla
Soran+1 yılKorkularım var. Değişir, sevgisi azalır, ilişki seks üzerinde ilerler gibi
Cevap sahibi+1 yılo tecrübeli mi? bakire olmadıgını biliyor mu
Soran+1 yılEvet biliyor ama ben bir başkasıyla ilişkiye girmedim. Cinsel istismardan dolayı bakire değilim
Soran+1 yılKendince evet
Cevap sahibi+1 yılhmm anladım canım . güven sorunu var mı aranızda
Soran+1 yılBenim hatalarım yüzünden evet
Cevap sahibi+1 yılne gibi canım
Soran+1 yılBaşka insanlarla konuşmam, onu defalarca terketmem vs gibi
Cevap sahibi+1 yılbunları neden yapıyorsun
Soran+1 yılBağlanmak istememekten, ona kendimi kaptırmak istemediğimden hep böyle şeyler yaptım. Ve biraz da sevgisizlik
Cevap sahibi+1 yılhmm pişman mı oldun
- +1 yıl
Bak bu son yorumuna kadar hiç kötü düşünmedim. Ama bunu okuyunca gerçekten seni uyarıyorum. Yapma defalarca terk ettim. Başkasına gittim demissin. Gerçekten o insan istediği ni elde ettiğinde bu defa o seni terkedecek. Bir insan nasıl birşey olmaliki gidip gelen bir insanı kabul edebilsin. Hemde başka erkeklere. Sen onun için bir tutku olmuşsun. Sevdiği değil. Sen onun olduğunda tutkusu bitecek. Ve sen herkes için başka birisi olacaksın o kelimeyi söylemek istemiyorum. Başına gelen olyda sana hak veren insanlar bile bu defa sana başka gözle bakacak. Karar senin. Biz sadece uyaririz.
+1 yıltedbirini al ve uçuşa geç
00 Yorumla
+1 yılhava şartları olabilir
10 Yorumlasorun olmaz istediğin gibi davran
00 YorumlaBiliyomu bakire olmadığını
00 Yorumla
+1 yılbaslarsanız duramazsınız
04 Yorumla
Soran+1 yılKesin mi bu
- +1 yıl
aynen basladınız mı surekli istersiniz
Soran+1 yılMutlaka sınır koyulur o ne öyle her gün
- +1 yıl
her gun demedim surekli istersiniz dedim o size baglı her gun haftada 1 ama ilişkiniz seks temeline ıner
Bence eğer karakteri varsa bunu hoş karşılamaz.
05 Yorumla
Soran+1 yılBirisiyle beraber olarak kaybetmediö beraketimi.
Soran+1 yılCinsel istismardan dolayı
Soran+1 yılRaporlar var kendisi cezaevinde. Ve olayı çok net biliyor. Kim kime inanmıyormuş
ya sevgilin bakireyse :D
00 Yorumlasenı seks ıcın gorebılır
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Patlak olduğunu biliyo mu sevgilin
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen değil o karşılaşır 730 gün çöp.
00 Yorumla
+1 yılÖğrenince seni kullanır bırakır
00 YorumlaEe gir zaten korkacagin bisey yok
00 Yorumla
+1 yıls. ıker atar
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılKullanabilir seni
04 Yorumla
Soran+1 yılBen bir eşya değilim. İnsanım.
- +1 yıl
Ne alaka
Soran+1 yılO beni kullanıyorsa bende onu kullanırım bu kadar basit :D
- +1 yıl
Gerek yok. Sevmiyorsan söyle bilsin. Sever gibi yapma
Gizli Üye(30-35)+1 yılVer kurtul
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbakire değilsen, bozdur bozdur harcva
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGir kim tutuyor seni?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,8b cevap paylaştı.
+1 yılver gitsin
00 Yorumla
+1 yılİğrençsin ya
00 Yorumla
+1 yılGirme
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Günah
Cinsel Yaşam konusunda 17,1b cevap paylaştı. Gir canım
00 Yorumla
Devamını Gör(38)