+1 yıl27 yaşındasın, ailene sözünü geçirip biriyle evlenemiyorsun, kendi hayatının kontrolünü eline alamamışsın. Cinsel yaşam da yok, neden yaşıyorsun merak ettim.
Adam da sabırlıymış dört yıldır seni aldatmaması cinsel hayat olmamasına karşın büyük olay, gerçi bunu garanti edemeyiz zaten...03 Yorumla
Soran+1 yılNe desen haklısın. Ama kan davası gibi bişey çıkıyor ortaya inan bana. Babamın kardeşi kızımı oğluma değilde ona verirsen kafama sıkarım demiş.. düşün artık nasıl zor durumdayız😞
- +1 yıl
Sıksın kafasına s*ktirsin gitsin a q çok mu lazım öyle kişiler hayatında
27 yaşına kadar mühtemelen ot gibi yaşadın ve o yılların bir daha geri dönüşü yok
Soran+1 yılGüzel yaşadım. Eğlendim hep tatillere gittim gezdim tozdum sevsiğim adamlada çok şey yaşadım. Ama çokta çektim. Uzaktan bakan kimse demez bu kızım böyle cahilce sorunları var. Çünkü uzaktan kolej mezunj üni okuyan çalışan barlara giden tek başına demize tatile gezmeye giden barlarda sahne alan şarkı söyleyen enstrüman çalan eğlenen biriyim. Kimse babası zorla kuzenine vermek istiyor zorlıyor ve sevdiğinden ayrı tutuyor demez😞 sana mesleklerimizi söylesem şaşırır kalırsın zaten
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 426 cevap paylaştı. Sana Cevabım Şu Şekilde Evet Azmışsın Canın Seks Yapmak İçini Doldurmak İstiyorsun Bu Çok Normal Ama Bu Yaşına Kadar Saklamışsın Kendini Bu Saatten Sonrada Sakla Bence Sonra Ailen Duyarsa Senin İçin Olumsuz Sonuçlanır Bir Anlık Zevk İçin Kendini Yıkma Gerçi Yine Sen Bilirsin Kendi Hayatın Kendi Seçimin 👍
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yıl4 yıl ne be 😴😴😴 Adam şuana kadar 40-50 kere hayat kadını gitmiştir. 4 yıl eli koynunda bekliyiceğini sananlar komik geliyor. Bizim mahallenin sonunda bir yer var paso 15-40 yaş arası paso orada. Sabah 6 da akşam 12 de dolu. Darp hane gibi para basıyolar. Kadınlar siğara almaya bile müşterilerini yolluyor ki ciro düşmesin.
23 Yorumla
Soran+1 yılE sen devam öyle düşün yapacak bişey yok😊
Cevap sahibi+1 yılDüşüncem değil olanı direk dedim ama neyse sen öyle bil. İçin ilişkilenmesin 🥴
Soran+1 yılSorun yok canım😊
Cinsel Yaşam konusunda 566 cevap paylaştı. Gir bence. Sonuçta 4 yıl olmuş güvenebileceğin biri.
40 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 570 cevap paylaştı.
+1 yılEğer buraya sorduysan istemiyorsun demektir. Gerçekten istesen kafanda soru işareti kalmazdı. Kendinden emin olmadan ilişkiye girme
01 Yorumla
Soran+1 yılİlişkiyi çook ama çok istiyorum fakat evlenmeden önce aslnda kesinlikle istemiyorum
Bnce yapma ailen yok demiş yarın ilişki den sonra soğukluk girer senin için ayırmak seni çok üzer sonra
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAdam sana yem atmış, sende yemişsin. Bilinçsizce girdir sonra çocuk durumları olsun. Sonra bir bakmışsın dört yıllık adam dört saniye de nasıl yok oluyor. Azıcık akıllı davranın ya. :)
10 YorumlaEvlenmeden yapma böyle bişey sonra pişman olursun
00 YorumlaÖnceden güzel bir plan ve hazırlık yapın, resmi nikahınızi kıyın, kaçırsın seni
00 YorumlaKonu ne olursa olsun atacağın adımların olası sonuçlarını iyi düşünmelisin.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılİş ciddiye binmeden yapma niye abi herkes yapıyor ama diyebilirsin buna karşıyım dediğin için yapma diyorum hem ailen karşıymış sonunuz olmaz olmayabilir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 865 cevap paylaştı.
+1 yılToprak olacak zaten ver gitsin boş ver günahı süleymanın boynuna
00 Yorumla
+1 yılYapma pişman olursun ailen de istemiyor zor durumda sen kalırsın sonra çok pişmanlık duyarsın asla
00 Yorumlaverde ışık hızında nasıl ayrılınıyor bi bak bakalım :)
00 Yorumla
+1 yılBuna sen karar verebilirsin ama sorduğuna göre gireceksin bence
00 Yorumla
+1 yılBi güzel elden geçirsin artık. 4 sene olmuş
05 Yorumla
Soran+1 yılYapmıyor. Halbuki cinselliği çok yasamıs biri ama bozmak istemiyor
- +1 yıl
Boz beni yanıyorum senin için de
Soran+1 yılYanıyorum zaten
- +1 yıl
Şuanda da mı?
- +1 yıl
Naptın?
- Cinsel Yaşam konusunda 732 cevap paylaştı.
+1 yılHer hayrın başı sabırdır.
02 Yorumla
Soran+1 yılTamamda evlenmeme asla izin vermeyecekler bi başkasıylada bırakmayacaklar babam zorla kuzenimle eclemdirmek istiyor çünkü
- +1 yıl
Evlenmek için ailenin onayı gerekmiyor. Evlenecek kişilerin rızası gerekiyor. Evlenin yuvanızı kurun. Anne de baba da olsa evlilik sonrası sizinle birlikte dört duvarın arasında olmuyor.
- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılGerçekten istiyorsan yap ama çok acır
03 Yorumla
Soran+1 yılNiye
- +1 yıl
Anal ilişki acı verir
- +1 yıl
Pardon ilk ilişki acı verir
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılbuluşmayın yazık olur sana
00 Yorumla
+1 yılBence sakıncası yok yani verin coşkuyu gitsin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Bı gün sokacak
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılAl onu içineeeee... yeter artık 🙄😊🙄🙄💙
00 Yorumla Peki ya onunla evlenmez isen
00 Yorumlaonunla yapmazsan benimle gir ;)
01 Yorumla
+1 yılZaten gireceksin zaten
00 Yorumla
+1 yılKız patladı patlayacak
00 Yorumla
+1 yılNe dertler var bee..
10 Yorumla
+1 yılNeden vermiyorlar
00 Yorumla
+1 yılVer gitsin
00 YorumlaGit yap
00 Yorumla
+1 yılYapmayın etmeyin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 400 cevap paylaştı.
+1 yılİyi düşünmek lazım
00 Yorumla
+1 yılVer gitsin
00 Yorumla
+1 yılVurup gecer sana
04 Yorumla
Soran+1 yılYapmıyor işte
- +1 yıl
Isitiyor musun peki
Soran+1 yılDeliler gibi
- +1 yıl
Ozelden yazsana bi