Ailem izin vermiyor. Yasım 27 üstelik zorla öz kuzenimle evlendirmek istiyorlar beni sevdiğim olduğunu bile bile. Baskı yapıyorlar ama nasıl. Sevgilimle 4 yıldır beraberiz 11 yıldır onu seviyorum tanıyorum. Yaşımda malum aşırı ama aşırı istiyoruz o da 35 olcak. Çok tutkuluyuz zaten. Birbirimizi çok istiyoruz. Bulusmamıza bile engel oluyorlar tam bir yıldır. Bi şekilde buluscam. Bu oldugunda ilişkiye girmelimiyim bilmiyorum. Normalde asla ama asla evlilik öncesi ilişki taraftarı değilim ama başka kimseylede evlenmem zaten başka kısmetimde yok. Kuzeni saymıyorum tabi. Arkadan istiyor o. Bende ondan korkuyorum. Napmalıyım sizce?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılSevgilinizle ilişkiye girmeyin ama onunla evlenmeyi istediğinizi söyleyin, durumunuzdan bahsedin. Bence sevgilinizi alıp da ailenizin karşısına çıkın ve birlikte olduğunuzu söyleyin. O halde mecbur kalırlar sizin evlenmenize izin vermeye. Ama gerçekten birlikte olmayın evlenene kadar.
03 Yorumla
Soran+1 yılAilem sevgilimi biliyor sevgilim beni istedi ama vermediler vermiyorlar asla
- +1 yıl
O zaman kaçın diyeceğim ama bu da riskli.
Soran+1 yılKaçmıyoruz
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 306 cevap paylaştı. İlişkiye girmek yanlış olur evlenmeyi düşünün olmuyorsa kaçarak evlenin nikah hazırlıklarını yapın önce
her şey hazır olunca nikah günü kaçın gidin basın nikahı
Kimsede bir şey yapamaz
Sevgilinde evlenme niyeti yoksa İlişkiye girmeyin yazık edersin kendine
00 Yorumla
+1 yılPozisyon öneriside ister misin? Senin gibi insanların elinden oy hakkıda alınsın. Böyle bir şeyde istişare alacak kadar midesiz ve basitsin. Senin kayış atmış boş dönüyor. Motor falan zaten hak getire.
01 Yorumla
Soran+1 yılOk
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir senedir bulunuyorsunuz ve ilk buluşmada seks mi? Yapma böyle bir hata zaten senin sorumluluğunu alacak biri olsaydı arkadan değil önden isterdi kendi zevki için arka demiş
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
13Cevap
sen bu 5 gram beyinlere bakma sakın öyle bir hata yapma
12 Yorumla
Soran+1 yılPeki napayım özlüyorum deli gibi senede bir kez görüyorum dogal olarak cok tutku oluyor tamam girme olmasada mesela en son bulusmada gögüslerimin arasında yapmıstı
+1 yılEvlenmeyecegini bildigin biriyle iliskiye girmek olecegini bilerek ucurumdan atlamak gibi birsey
02 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın ama…..
- +1 yıl
O ama da ne neler snlatiliyor acaba
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence doğru kişi olduğunu düşünüyorsan girmelisin ve girdikten somra daha da aşık oluyor insan ten uyumu
06 Yorumla
Soran+1 yılGirdikten sonra soguma olur diye korkuyorum bende
Cevap sahibi+1 yılBence asla olmazz daha da yakınlaşıyor insan
Soran+1 yılPeki önden değilde arkadan yaprsam?
Cevap sahibi+1 yılBu konuyu ıstersen brdan değilde şeyden konsalm
Soran+1 yılGizlisin
Cevap sahibi+1 yılCktm
+1 yılArkadan bir kez dene açırsa durun
06 Yorumla
Soran+1 yılDurmazsa devam girerse mahvolurum çok kalın organı
- +1 yıl
kalınsa içine alma girmesin yırtılır sıkıntı olur oral yapsın veya sen oral yap boşalsın rahatlasın
- +1 yıl
canını acıtmasının bi gereği yok seven bunu yapmaz illa girecekse masaj yağı sürsün
Soran+1 yılAma yağlada acımazmı? Acıkcası oraldende çok utanıyorum oramı komple açmaya çok çekiniyorum ya sogursa benden? Ya da bende hiç oral yapmadım o tecrübeli rezil olurum öpüsmeyi bile ondan ögrendim
- +1 yıl
evet yağlasada acır oralı öğren rezil olmazsın 69 da yapabilirsiniz sen utanma cinsellikte utanmayı aşman gerek
- +1 yıl
konuşmak istersen istek atıp detaylı konuşabiliriz bu konuyla ilgili
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Arkadan değil önden ver kesinlikle.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılanal yapinca da şey oluyor
02 Yorumla
Soran+1 yılYani evet ama ne bileyim kafam çok karısık
Cevap sahibi+1 yılyaş kaç senin peki
Gizli Üye(36-45)+1 yılkuzeninmi arkadan istiyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılSende yap zevkini yaşa istiyorsan
00 Yorumla Sakın
00 Yorumla
+1 yılVerecen
00 Yorumlaparkta girin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. Mutlaka yap
02 Yorumla
Soran+1 yılHangis ama
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeviyorsan yap derim
00 YorumlaBakire misin
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet