- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılŞu an evlilik düşünmediğine göre iki ihtimal var: Ya sizle düşünmüyor ya da genel olarak belli bir yaşın üzerinde olmayı bekliyor evlilik için.
Sorunuza göre diyebilirim ki onunla ilişkiye girerseniz terk edileceksiniz. ''Evleneceğiz'' deyip de ilişkiye girenler bile karaktersizlik örneği gösterip de bırakıyorsa sizinki hayli hayli bırakır. Olacak olan açıkça bellidir. Bunu eğer sıralı halde yazarsak böyle bir içerik çıkacaktır karşımıza:
-Sevgilinizle yatacaksınız ve ilk zamanlar şehvetin verdiği mutlulukla siz, onu kendinize daha da bağlamış hissedeceksiniz.
-Bir zaman sonra siz, bir şeylerin adını koymak isteyeceksiniz ama zaten onun evlilik niyeti olmadığı için geçiştirileceksiniz. Bakınız, terk edileceksiniz demiyorum çünkü halen zevkini almadı sizden.
-Biraz daha zaman geçecek ve tartışmalar başlayacak çünkü erkek, her ne kadar evlilik düşünmüyor olsa bile ''nasılsa bekaretini verdi, bir yere gidemez'' diyecek ve sizi ihmal etmeye başlayacak.
-Tartışmaların desibeli biraz daha artacak ve ilk kez şu sözü duyacaksınız: ''Beğenmiyorsan defol git''.
-Devamında ise siz, bunun şokuyla onunla yaşadıklarınız için pişman olacaksınız ama iş işten geçmiş olacak.
-Muhtemeldir ki ilk büyük kavganızdan sonra yine bir araya geleceksiniz ve ilişkiye girmeye devam edeceksiniz onunla çünkü halen sizi tam olarak kullanamadı.
-Bir süre daha böyle gidecek ve ciddi bir şeylerin olması gerektiğini ona yine hatırlattığınızda bu sefer ipler kopacak. ''Ben eğlence adamıyım, evliliğe karşıyım, böyle iyiyiz, istemiyorsan ayrılalım...'' gibi sözleri işiteceksiniz. Bu noktadan sonra ya komple ondan ayrılacaksınız ya da onun bir nevi seks oyuncağı olmayı kabul etmiş olacaksınız.
-Ayrılırsanız zaten buradan sonrasına gerek yok ama devam ederseniz de artık aranızdaki sevgi bitmiş, vajina ve penis odaklı bir birliktelikle devam etmiş olacaksınız.
-Bu bile bir süre sonra olmayacak çünkü bekaretinizi verdiğiniz kişi, ''başıma kalır, bana bağlanırsa zor ayrılır, hem zaten o da istedi...'' diyerekten kısa bir iç konuşmadan sonra size gelecek veya hiç gelmeden bir mesajla ayrıldığınızı bildirecek.
Bütün bunların olacağı çok açık çünkü etrafındaki ilişkilere bakarsan bunları görürsün. Diyeceksiniz ki ''biz farklıyız'' diye ama ben hiç duymadım ''biz farklı değiliz'' diyeni. Herkes, kendisini özel sandığı gibi ilişki yaşadığı kişiyi de böyle hesap eder. O yapıp da terk edilenler de '''biz farklıyız'' diye düşünüyorlardı ama sonuç olarak erkek, istediğini aldı ve yeni limanlara doğru yelken açtı. Şunu da bilin ki erkekler, konu penisleri olduğu zaman her türlü değerlerini unutmaya çok yatkındır genel olarak. Ama bir taraftan da sorun hanımefendilerdedir. Siz, böyle tiplere tavır koyup da kendinizi korusanız zaten bir şey yapamazlar. Yaparlarsa da bu durum konu dışındadır ki hukuku ilgilendirir. Neyse işte eğer onunla ilişkiye girecekseniz, başınıza gelecek her şeyi harfiyen hak ediyor olacaksınız.
08 Yorumla
Soran+1 yılGirmiycem ilişkiye yazından sonra zaten şu an kafam çok karışık dün biz tartıştık bu yüzden ben eğlenceme bakarım evlenmem dedi açık açık ben senin eğlencenmiyim benimle eğlenmek için mi birliktesin dedim hayır dedi ama keyfime bakarım dedi zaten ben çok kırıldım ona sonra bi ton laf ettim küstü barışması için dün ikna ettim ama kalbim çok kırık zaten annemle seni tanıştırmıycam ne evliliği evlilik adamı değilim ben vs dedi ya çok mutluzum bi yandan bu lafları için ondan ayrılasım var ancak bi yandan ayrılmamam onu çok seviyorum ancak neden bu kadar * yapıyor bilmiyorum kendime kızıyorum bi yandan onu sevdiğim için bi yandan onu deli gibi istiyorum ama kalbim çok kırıldı çok mutsuzum ne yapayım bi fikir ver ilişkiye girmiycem yazdığından sonra zaten ama bi yardım et özelden konuşsak seninle?
Soran+1 yılBöyle yaparak ilişki konusunda benim kafamı karıştırıyor ama buna izin vermiycem ya ilişkiye girmiycem evlenmezse evlenmesin
- +1 yıl
Tam da tahmin ettiğim gibi. Adamın derdinin ne olduğu belli.
- +1 yıl
Mesaj atabilirsiniz. Sizi dinlemeye hazırım.
Soran+1 yılAttım mesaj
- +1 yıl
Döndüm size.
Soran+1 yılkonuştuk anlaştık saol yinede
- +1 yıl
Siz bilirsiniz.
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. ilişkiye girince sanki adama sözleşme mi imzalatacaksın. gidecek adam ilişki yaşayınca da gider.
boşu boşuna eskortluk yapma. terk eder giderse çok üzülürsün
cinsellik erkeği bağlamaz bu dedikodulara inanmayın00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılMüslüman isen Allah'ı düşün derim. Onun haram kıldığı bir şeyi yapmamalısın. Değil isen korkun evlilik düşünmediği için var. Demek ki sana yeteri kadar bağlanmamış ve ayrılma ihtimali de 5 yıla rağmen evlilik düşünmüyorsa çok yüksek. Ben kız olsam bu riski göze almazdım.
17 Yorumla
Soran+1 yılGiricem mk sevdiğim adam müslümanım ancak artık fazlasını istiyor yürümüyor böyle yapacam onu kaybedemem aşığım ona
- +1 yıl
Neden evlenmiyor 5 yıl olmuş kaç yaşındasınız
Soran+1 yıl@pisipisihavhavdedi o 25 ben 23 o evlenmek için maddiyat lazım diyor gerekli birikimi yok ve o yüzden evlenmek istemiyor korkuyor evlilikten
- +1 yıl
şu an mantıklı düşünemiyosun ilerde pişman olacağın kararlar verme seviyosaniz ikinizde beklersiniz
- +1 yıl
Troll müsün? Aptal mı? Kararlıysan niye soruyorsun? Diyorsun ki kaybetmeyebilirim, belki ileride evlilik düşünür. belki şansım yaver gider Kumar oynuyorsun ve o adamı ilişkiye girmediğin için kaybedeceksen ilişkiye girince de evlilik düşünmüyorum diyorsa zaten kaybedeceksin.
- +1 yıl
Zaten alacağını alır bu sefer evlenmeye hiç gerek kalmaz
Soran+1 yıl@pisipisihavhavdedi vermeyim tamam çok isterse evlenir dimi
+1 yılBöyle bir şey yaparsan kendi kaliteni düşünürsün Öz saygını kaybedersin
Ilişkiniz çok basit hale gelir
Hiçbir şey eskisi gibi olman artık
Artık açılan Kapıdan her gün girmek isteyecektir
10 Yorumla5 yıldır sevgilin olan adamı hala evliliğe ikna edemiyorsan zaten ayrılın
02 Yorumla
Soran+1 yılDoru ama ayrılmam amacıma ulaşmadan o benimle evlenecek bitti
+1 yıl5 yılllık sevgilin ama evlilik düşünmüyor pardon amacı ne seninle
014 Yorumla
Soran+1 yılNe bilim
- +1 yıl
Emin ol bi kere beraber ol bak nasıl değişiyor
Soran+1 yılDurum daha kötü olur diyorsun yani beraber olursam
- +1 yıl
Evlilik istemiyorsa başka ne olabilir
Soran+1 yılOnu çok arzulasam da yapmıycam ben evlenirse evlenir evlenmezse napayım dün tartıştık sen vermezsen verme veren bana çok var bana kadın çok sanada adam çok dedi beğenmiyorsan ayrıl dedi ama seviyorum lanet olsun ki kalbimi dün çok kırdı ama onunla birlikte olmıycam ben onu çok istediğim için kafam karışıyor bi ilişkiye gireyim diyorum bi vazgeçiyorum ama kafamı karıştırmasına izin vermiycem yapmıycam onunla
- +1 yıl
Bunları sana söylüyor sen hala seviyorum diyorsun pes
Soran+1 yılSen benim yarı karımsın diyor bide öyle dedi vereceksen ver vermeyeceksen verme daha konusunu açmam dedi vermiycem diycem o peşimde koşsun isterse bide tek sende mi *m var dışarıda verecek çok dedi dün kavga ettiğimizde sonra ben ağlıycak gibi olunca sırnaştı
Soran+1 yılSeninle evlenmiycem evlilik adamı değilim ben eğlenceme bakarım çok evleneceksen başkasıyla evlen dedi dün çok kırıldım dedikleri aklımdan çıkmıyor
- +1 yıl
Ben bunu söyleyen birinin adını bile anmam
Soran+1 yılAşk işte kopamıyorsun 5 yılımı verdim
- +1 yıl
Bisey diyemem insan nasıl yaşamak isterse öyle yaşar
Soran+1 yılAma ilişkiye girmiycem herkes aynı şeyi diyor net kararlıyım
- +1 yıl
Ben herkesi bilmem ama kabul et o seni sevmiyor
Soran+1 yılsevmese niye 5 yıldır birlikte olsun ben sıkılırım dedi senden sıkılmıyorsam seviyorumdur dedi
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence ilişkiye girme şüphe varsa zaten o ilişki sağlıklı değildir amaç seks arkadaşlığı güvenme
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeni mipp sonra tekmeyi koyacak sende öyle kalacaksın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBırakır açık ve net sonra aglarsın. bakireliği sorun etmiyorsan gir zaten
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılKadın sevişme durumunu referanduma götürmüş
20 Yorumla Bırakacak zaten emin ol o yüzden hiç yanaşma
00 YorumlaBakirelik senin için bu kadar önemliyse girme
00 Yorumla
+1 yılGir tabi
00 YorumlaNe kadarlık ilişkin bu
01 Yorumla
+1 yılgırmeden seyler yasa
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOlma
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBasitleştirmeyin bu işi artık