Arkadaşlar sevgilim var ve cinsellik yaşamak istiyor ama ben hastayım hpv var vücudumda hala. İlişkiye girsek bulaşır mı siz olsanız sorun eder mısınız? Bende yaşamak istiyorum onunla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Cinselliğini yaşadıktan sonra peçete gibi sizi buruşturup atar. Oranı kocana sakla.
Hava varsa akünün yapmayın riske sokma adami
Prezervatif taksın bari
Kansere davetiye olur
Erkeklerde kanser yapmıyo bildiğim kadarıyla
Penis kanseri yapar
Evet bulaşır sen nerden kaptın
Eski sevgilimden kaptım. İlişkiye giren herkeste var zaten normal bir şey
yapma yanarsınz
Test Negatif çıktımı?
Sonradan pişman olursunuz yapma çocuğun hayatıyla oynama
yapmadım regl oldum falan dedim öyle vazgeçti
Bir an önce test yaptırmalısın en azından hangi virüsler var ona göre mücadeleni verirsin siğil çıkıyorsa zaten 6.11 türlerinden biridir bu yüzden belirti vermeyen kanser yapan türlerden de olabilir sadece bir tane tür ulaşacak diye bir şey yok aynı anda 7-8 tane bulaşan insanlar var
özelde yaptırılıyo devlet 30 yaş altına yapmıyor o yüzden para biriktiriyorum maddi durumum olunca seneye gidicem yoksa yaptırırım şu an
özelde doktora anlatmıştım seneye gel smear yapalım dedi bekliyorum o yüzden
Ya devlette ücretsiz test yapılıyor zaten hepsine yapılmıyor genel bir durum yok ama 6.11 ve 16-18 tipi yani en tehlikeli olanlara yapıyorlar en azından tehlikeli mi değil mi onu öğrenmiş olursun
devlette 30 yaş altı kadınlara smear yapılmıyor gittim kaç kez biliyorum.
Arkadaşım hpv DNA testi yaptırdı ama devlette
arkadaşın kaç yaşındaydı? ben 20 yaşındayım yapmıyorlar durumumu anlattığım halde. özeldeki doktorum da devlette yapmıyorlar evet dedi ben kendim şahit oldum. eğer arkadaşın evliyse yapmışlardır. yani yapsa yaparlar ama yanaşmıyorlar 30 yaş altına gerek yok atlatırsın diyorlar.
Sen hangi şehirde yaşıyorsun ya bizim burada yapıyorlar ama neyse bakalım çok pahalı bir şey değil zaten ikisi toplam 4 bin lira mıydı 5000 lira mıydı ne
İstanbul'dayım. herkes yapmıyor, yanlışın var. bir smear testi özelde zaten 2.000, 3.000 tl falan.
Aynen hem smear hem HPV DNA testi 5 bine denkgeliyor. İstanbul'da olman Çok iyi o zmaan belediye ücretsiz aşı yapıyor git onu yaptır.
başvuru yaptım zaten sırayla yapıyorlar henüz aşıya çağırmadılar.
Çok iyi en azından aşı bedavaya gelecek yoksa her doz 3500 lira toplam 4 doz yaptırmak gerekiyor
aynen öyle pahalı her şey ben şu an boştayım bide çalışmıyorum iş bakıyodum o yüzden
Üniversite falan yokmu okumuyomusun
geçen girdim kazanamadım bu sene girdim sonuçlari bekliyorum tercih yapcam gelecek ay inşallah kazanırım bu sene ya
İnşallah inşallah ne okumak istiyosun var mı kafanda bişey
sağlık istiyorum anestezi
Çok iyi zaten sağlık oku başka bölümlerden bişey olmak çok zorlaştı. Bide mümkünse büyük bı şehirde oku ilerde sağlık konusunda sıkıntı olmasın
www.youtube.com/.../QXSLbBsyZW0
Bu linke gir dinle senin için bilgilendirici olur
sağol teşekkür ederim 😊
Sevgiline bunu anlat tedavi ol
hpv nin tedavisi yok hastaneye gittim zaten. ömür boyu vücudumda kalacak baya seneler önce kapmıştım zaten.
Kontrolw git ilacini kullan
ilacı yok canım. sadece bazen siğil çıkartıyor bazen hiç rahatsızlık vermiyor. tedavisi ilacı falan yok.
Oha onu nerden kaptın kimden kaptin
Herkeste var ne var ki bunda
Herkeste mi var kimle yattigin belli olmazsa yok geçmiş olsun bu arada
Ne zırvalıyon kanka evlilerde bile var tek kişiyle de geçiyo o kişi hastaysa. İlk ilişkimdi zaten kaptığımda
Kanka hpv diyor hıv demiyor
Kanka mesele o işte onun ilk ilişkisi değilmiş hshs
Bulaşıcı önce doktor kontrolu
Doktora gittim zaten tedavisi yokki test ysptım sadece. İkimizde istekliydi haberi yok ama bundan söylemedim
Ona da bulaşır zaten bakireyim diceksin mecbur kimden kaptiysan bilmem de sonu yok bunun
@thefurkanbey4300 bakire olmadığımı biliyo ama hasta olduğumu bilmiyor
korunarak yap
Prezervatiften bulaşmaz demi bulaşır diye bir şey okumuştum
sanmıyorum
kondomm kullann
Be hastasin ki
hpv
Ozaman yapma
Iyy uzak dur
İstekliyiz ama
Sana nasıl bulaştı ajsjsjsj
Eski sevgilimden
Sağol kimseye şapkasız girmicez daha
Şapkayla da geçiyo ama zararı yok erkeklerde belirti vermiyo genelde yaygın bişey zaten
Şapkayla nasıl geçiyo korumuyor mu
Neyse ben test oldum bu yıl bişey yok
Sana kolay gelsin zor işin
Erkeklerde testi yok hpv nin. Kanda çıkmıyor. Kadınlarda testi var sadece smear testi ile o da.
Bilgin olsun yani. Teşekkür ederim
Ben teşekkür ederim bu işten anlıyosun sjsjs
Adama bulaştırma sakın girme ilişkiye
Taşıyıcı olabilir, başkalarına zarar verebilir.
Bulaşır ver gitsin
Bulasabilir
Buşalır
Çok istekliyim ama
Sizin alacağınız karar bu
Çorap Taksın
Kılıfı tak devam kanki
Banane