Selamm,
Libido arttıkça artıyor. Bu durum sağlıklı bir ilişki kurmaya engel olur mu?

Selamm,
Libido arttıkça artıyor. Bu durum sağlıklı bir ilişki kurmaya engel olur mu?

Kurulabilir.
Libido arabalardaki hız ibresine benzer. Oradaki sayıların son noktasına kadar çıkabilir. Şimdi ibre oraya kadar çıkıyor diye bu arabaları kullanmaktan vazgeçmek doğru olur mu? Olmaz.
Yüksek libidoya sahip kişiler de böyle. Libidosu o seviyede diye ilişki kurulamıyor olmaz önemli olan onu kontrol edebiliyor mu. Yani ibre hangi zamanlarda oraya vuruyor ve vurunca ne oluyor.
Eğer libidosunu kullanmasında bir sorun yoksa yaşanır. Yok kontrol edemiyorsa o zaman sağlıklı ilişkiye engel olut.
Yani bunu nerede ve nasıl yansıttığına bağlı bu tamamen kendini nasıl kontrol edebildiğine bağlıdır bir diğeri de sadece bana yönelik ise bu no problem ama aldatmaya teşkil edecekse zor başkalarına yükselmesin bir zahmet.. Başta dediğim gibi bu onun elinde kullanmayı bilirse ilişkiye zarar vermek yerine heyecanı aşılar her an patlamaya hazır bir bomba gibi zaman mekan tanımadan.. ama değil başkasının elinde patlasın.. sadece benim elimde..
Sapık olmasın ya 😂🤦🏻♀️ sapıklık olarak değerlendirmeyelim..
Olsun anlasam da sapık söylemi no no 😂😂😂olmayan birini savunmakta tuhaf hissettim..
Teşekkürler 🙏🏻
Sanmıyorum ya ikide bir lafı cinselliğe libidoya sekse getiren biriyle ilişki pekde sağlıklı olmaz diye düşünüyorum yeri geldiğinde konuşulur tabi ki ama zırt pırt herşeyin sonunun cinselliğe varması pek iyi olmaz tabiki her libidosu yüksek kişi aynı demiyorum ama zor olur diye düşünüyorum.
Kurulur ben kurarım mutlu oluruz😂
Ben evlenicem ilerde😂 bana çok yakışıklı gelen olgun ve aşık olduğum biri ile sonra her günde seks yapıcam😂
Cevap
13Cevap
İlişki sadece cinsellik üzerine kurulacaksa, zaten ilişkiden ziyade FB olur bu
Her yerde olursa sorun olur ama yalnız kalındığında libido artması iyidir gadası
kurulabilir aşk olduktan sonra
Dakika başı cinsellik isteyen biriyle de olmaz yani her lafında Mesela bir olay anlatıyorsun bir şey konuşuyorsun arkasından hemen cinsellik diyor yani sürekli olarak aynı şeyin olması sıkıcı olur bu sadece cinsellik gittin de değil genel anlamda söylüyorum her şeyin fazlası zarar
O kadar da demedik ama hadi öyle olsun. Bunu bende istemezdim.
Ama yani istekli birinin de olması her erkeği mutlu eder bence
İki tarafta yüksek olmalı. Yoksa gerçekten sorun oluyor. Kadının da çok isteklisi erkeğinde çok isteklisi gerçekten sıkıyor. Mesela burada hep atıp tutuyorlar kadın erkek. Valla yalan hepsi. Reel dökülse çoğu kişi kaçar.
Doğrudur 🤣
Hayır , herşeyin fazlası zarardır her olayı muhabbet , fırsatı cinselliğe bağlayan bir adam ya da kadınla sağlıklı dengeli bir uyum olmaz ben istemem şahsen hayatta cinsellikten ibaret değil bazen insan bedenine değil ruhuna dokunulsun ister bu dengeyi kurarsak işte çok güzel bir ilişkiye imza atılır
Bazen bazı durumlarda libidonun durulması lazım hayatımızda ciddi durumlar yaşayabiliriz libidomuzu bu durumlarda yönetebiliyosak evet kurulabilir.
Ama hiç bişey umrunda olmayıp sürekli yüksek olmak bazı noktalardan sonra bu ilişkiyi bozabilir.
Libidosu yüksek biriyle sağlıklı bir ilişki kurulabilir tabii, önemli olan iki tarafın da birbirinin ihtiyaçlarını anlaması ve saygı göstermesidir. Bu durumda açık iletişim çok önemli, çünkü her iki kişi de sınırlarını ve beklentilerini net bir şekilde paylaşmalı.
Kontrol edilemezse FB ilişkisine döner, Ancak kontrol edilebilirse normal ilişkilerden daha sağlıklı olur.
Cok yüksekse beyne kan gitmiyor ve sohbet etmeyi unutuyor.
iki tarafın eşitse sorun olmaz değil ise büyük sıkıntı
Aynen öyle
karşındaki kişi fazla istekli değilse belki sorun olabilir ya da kullanıldığını düşünebilir ama hemen hemen aynıysanız olmaz
Libidosu sadece bana yükseliyorsa no problem.
Ama hastalık derecesinde ise çaresine bakılmalı, herşeyin fazlası zarar.
Sağlıklı ilişki zaten libidosu normal ve daha fazla olan insanlarla yaşanır. İlişkilerde cinselliğin öneminin farkında olanlar için tabii ki.
Olabilir elbette. Bu iki tarafında kontrollü gitmesine ve birbirine davranışına bağlı 🙃
Karşı taraf da tartının aynı ayarında veya ona yakınsa gayet iyi gider o ilişki.
Libido ilişkiye renk katan ilişkiyi ayakta tutan bişey.
Bence kelimelerin gücüne güveniyorsa ve partnerine saygı duyabiliyorsa kurulabilir ilişki.
bence çok sağlıklı bir ilişki olabilir
Kontrol edemiyorsa olmaz
Kurulur karşılıklı saygı ve anlayış olduktan sonra
Kurulmaz aklı hep cinsellikte aba. za oluyor
Daha iyi kurar onlar.
Kadın açısından sağlıksız bence
Kurulur yeğenim niye kurulmasn
Libidon bazı şeylerin önüne geçiyorsa kurulmaz
Kurulabilir 😄
Fotoğraf çok iyi eşimi sabaha kadar uyumayacağım.
Kuramam
Kocamsa evet
Neden olmasın
Ben kurabilirim 😂
Kurulur tabi