Bazen insan ne kadar çok libidosu yüksek partner istese de, yetememe korkusuna kapılıp, pes etmeyi tercih eder. Sürekli istekli bir partner zamanla sizi bıktırır mı? Libidosu yüksek bir partnerle başa çıkabilir misiniz? #beyazorkidem😘
Libidosu daima yüksek bir partnerle başa çıkabilir misiniz?
Zamana mekana ve bedene bağlı olarak değişen şeyler bunlar tabii ki genç yaşlarda daha hızlı daha eforlu ve daha başarılı saatler geçirmek ama zaman geçtikçe bunların yavaşladığını görüyorsunuz mümkün olduğu vücudumuza iyi bakmanız gerekiyor iyi bir bedene sahip olmak için tüm sağlık kontrollerinizi zamanında ve düzenli olarak yaptırmam zorundayız. Çok şükür hala bir şeylerle mücadele edecek güce sahibim
Bu konuda farklı bir görüş paylacağım izninle: )) Latince'de şehvet, arzu, ihtiras gibi anlamlarına gelir libido, günümüz toplumlarında ise kişinin cinsel faaliyet arzularının seviyesi olarak biliniyor. Libidosu düşük cinsel isteği az olan, libidosu yüksek ise cinsel isteği fazla olan kişi demektir o zaman.
Himm partnerimin çok ateşli olması beni de tetikler. Ama kontrol önemli. Münkün olduğunca ön sevişmeyi uzun tutmak. hatta ilk turdan sonra enerjiyi toplayıp masaj ve oralla devam etmek gibi taktikler uygulanabilir. Gerekirse bir kaç saat önceden enerjinin düşmemesi için güzel bir öğün. Ve ilişki zamanı enerjinizi koruyacak bir kaç takviye alabilirsiniz. Ama bunun de bir sınırı var. bir yerden sonra erkek yorulur. 😅
Tatlım o iş bende kocam akrep yukselen burcuda akrep ve bende boğa akrep düşün bizi 😂😂😂 sabahlar olmasın 🔥
8
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Çıkarım korkum falan da olmaz ona göre zaten her türlü erken gelicem ama mühim olan onun gönlünü alabilmek bunun için en başta zaten bitmeyen bir libido var yani bu kriter daha olmadan önemli olan tatmin edebilmek usanmayacaksın 4-5 raund savaşacaksın o tamam demeden sen tamam demeyeceksin ama tutku önemli herkesle inan öyle olamam
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Başa çıkarım da pek evden dışarı çıkmayız o olur 💃
Herşey kararında güzel. Her gün aynı yemeği yemek gibi düşünmek lazım, sıkılır yeni tatlar aramaya başlar isterseniz aynı yemeği 10 farklı şekilde sunun yinede fark etmez.
Yüksek olması hoşuma gider fakat bu seks bağımlılığı derecesinde ise sorun olur. Bilmeyenler atıp tutabilir ama böyle bir partnere kimse ayak uyduramaz biraz araştırırlarsa anlarlar.
bana bir denk gelse söye sürekli libidolu bir partner daha ne isterdım kı bende tavan cunku hem oyle bir partner olsun kı tum gece seks yapalım yapamazsam suratıma turkurmesını bıle kabul ederım
Benim libido yüksek. Günlük 5 posta atarım. Bu yiyip içmekle alakalı. Boşaldığın zaman libido artırıcı besinler tüketilmeli. Hemen sperm oluşması için.
@twicenight “onlar bize bulaşıyor sfhgdd” dediğinizi duyar gibiyim onların yaşı daha 18 akılları ermemiş ki, öyle bir şey yapsalar onları uyarıcak ebebeynlerine bildiriceksiniz
En İyi Cevaplar