Cinsel Yaşam Libidosu daima yüksek bir partnerle başa çıkabilir misiniz? (Sayfa 2) beyazorkidem Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 226 Libidosu daima yüksek bir partnerle başa çıkabilir misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 28 kişi beğendi
excalibur1 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl bir insanın devamlı libidosu devamlı yüksekse demekki ya hiç seks yapmıyo ya da az yapıyo 1 0 Yorumla
boheminsan Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 58% +1 yıl Öyle umuyorum ki çıkabilirim. Libidosu düşük biriyle başa çıkamam çünkü. 1 0 Yorumla
Emergence Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 49% +1 yıl Ederim de, sürekli KS'de soru sıçan bir partnerle baş edemem 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl O benimle basa cikabilirmi bence soru bu olmali 🤣 2 tane kadin tanidim ole hat safada yuksek ikiside basa cikamadi benimle 😅 1 0 Yorumla
Miracle_80 Takip Et Xper 4 Yaş: 41 +1 yıl nerde öyle bir partner.. 11 1 Yorumla Libido07 +1 yıl İşte bu yaa Yorumla
Auson Takip Et Bilge Yaş: 29 +1 yıl 6 yıl çıktım bundan sonra da çıkarım diye düşünüyorum 1 0 Yorumla
iHumour Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 57% +1 yıl . mına bile korum dicem de, küfür değil ciddi manada... 0 0 Yorumla
WarLander Takip Et Yoda Yaş: 30 +1 yıl kız sen deli misin? Bana 2 libidosu tavanda hatun anca yeter. 0 0 Yorumla
Anonim055 Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl Her şeyin bir yöntemi bir ilacı vardır tekniğini bilmek kafidir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl sıkıntı libidosu düşük biriyle başa çıkmak. yüksek olanla çıkılır bende öyleyim nihayetinde. 1 0 Yorumla
DForVendetta Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 785 cevap paylaştı. Başa çıkarım diyenleri görmek isterim :D Hodri meydan 1 0 Yorumla
biradetmehmet Takip Et Master Yaş: 45 , eic 31% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 853 cevap paylaştı. Ağzının ortasına küreği vurdunmu hic bisey kalmaz 2 0 Yorumla
Gökhan1997 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 35% +1 yıl başa çıkarım diye düşünüyorum öyle bir endişem yok 2 0 Yorumla
Tuğberk_Bey Takip Et Master Yaş: 32 , eic 48% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 790 cevap paylaştı. Ben çıkarım sıkıntı yok taktik yok 😂 2 0 Yorumla
mert12356 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Libidosu zaman zaman patlama seviyesine gelebilir 😄 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl ben cıkaarım zayıf erkeler balık etli oldugum için kanırtıyo artık ıyıce yine dayanıyom 2 1 Yorumla MisterDC +1 yıl yanlış anlamazsınız, kaç farklı kişiyle beraber oldunuz şimdiye kadar? Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Benimki de yüksek sorun yok🤣 1 0 Yorumla
Berkan25 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 64% +1 yıl Istemem , basima geldi, benden az olsun lütfen 1 0 Yorumla
banksy1969 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 44% +1 yıl Elektirikli tasma falan takarım en olmadı 😂 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl bıktırmaz, sevdiğim için fedakârlık yaparım ben, zaten ben de biraz öyleyim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bende çok istekliyim her zaman birbirimizi bulmuş oluruz tam ama çokta kudurmasın ahahah 3 0 Yorumla
cevher67 Takip Et Guru Yaş: 47 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Fazlasıyla basa çıkarim yeterki istesin 1 0 Yorumla
Delibirisi1 Takip Et Guru Yaş: 46 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Benlen başa çıkabilen olmadı daha. 1 0 Yorumla
v0lkn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bilmem ki benimle baş etmek nasıl 😂 1 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl başa çıkarım çıkasınada hani nerde göremiyorum ben öyle birini 1 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yıkılışadoğru haksızmıyım ama yorummda sen beğendine göre sana soraym Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Başa çıkarım, sınırsızlığımla farklı deneyimler yaşarız birlikte 0 0 Yorumla
Kovboy9435 Takip Et Yoda Yaş: 31 +1 yıl Valla haftanın her günü sevişirim öyle biri varsa 1 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Çıkabileceğimi düşünüyorum :D 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
154Cevap
bir insanın devamlı libidosu devamlı yüksekse demekki ya hiç seks yapmıyo ya da az yapıyo
Öyle umuyorum ki çıkabilirim. Libidosu düşük biriyle başa çıkamam çünkü.
Ederim de, sürekli KS'de soru sıçan bir partnerle baş edemem
O benimle basa cikabilirmi bence soru bu olmali 🤣 2 tane kadin tanidim ole hat safada yuksek ikiside basa cikamadi benimle 😅
nerde öyle bir partner..
İşte bu yaa
6 yıl çıktım bundan sonra da çıkarım diye düşünüyorum
başa çıkamam normal olsun
Git başımdan deme riskim çok yüksek 😂
. mına bile korum dicem de, küfür değil ciddi manada...
Çıkarım benimde yüksektir
O benimle nasil basa cikacagini dusunsun 😉
Ben çıkarımda o benle başa çıkabilir mi
kız sen deli misin? Bana 2 libidosu tavanda hatun anca yeter.
Her şeyin bir yöntemi bir ilacı vardır tekniğini bilmek kafidir
Fazlasıyla başa cikarim
sıkıntı libidosu düşük biriyle başa çıkmak. yüksek olanla çıkılır bende öyleyim nihayetinde.
Çıkılır
Başa çıkarım diyenleri görmek isterim :D Hodri meydan
Her şey dozunda güzel.
Ağzının ortasına küreği vurdunmu hic bisey kalmaz
başa çıkarım diye düşünüyorum öyle bir endişem yok
Çıkarım öyle olsun zaten
Ben çıkarım sıkıntı yok taktik yok 😂
Libidosu zaman zaman patlama seviyesine gelebilir 😄
ben cıkaarım zayıf erkeler balık etli oldugum için kanırtıyo artık ıyıce yine dayanıyom
yanlış anlamazsınız, kaç farklı kişiyle beraber oldunuz şimdiye kadar?
Benimki de yüksek sorun yok🤣
Istemem , basima geldi, benden az olsun lütfen
Of, öyle bir partnerle başa çıkamam
bütün kızlarında libidosu yuksek ama gel gör ki hepsi bakire 😂
Çıkarım akrep burcuyum çünkü 😈
Elektirikli tasma falan takarım en olmadı 😂
Çıkamam.
Çıkarsın yaa
bilemiyorum :D
Herkesle başa çıkarım
akrep burcu bıkmaz da, bıktırmaz da :)
bıktırmaz, sevdiğim için fedakârlık yaparım ben, zaten ben de biraz öyleyim
Bende çok istekliyim her zaman birbirimizi bulmuş oluruz tam ama çokta kudurmasın ahahah
Fazlasıyla basa çıkarim yeterki istesin
Benlen başa çıkabilen olmadı daha.
Bana gelsin bak neler yapıyorum 😂😂⚡
O benle başa çıksın
Yeterki yüksek olsun. Olmaması sıkıntı
Özellikle istediğim bir özellik bu
Kaldımı öyle libidosu yüksek kadın
Evet oyle biri bana hıc denk gelmedı
Mühim olan partnerimin benimle başa çıkabilmesi
Bilmem ki benimle baş etmek nasıl 😂
ben çıkarım
tatmin edene kadar durmam
Eee tabiki o benim uzmanlık alanım... 😉💓
7/24 😍😍😃 olmasada evet bende öyleyim çünkü 🤭
başa çıkarım çıkasınada hani nerde göremiyorum ben öyle birini
yıkılışadoğru haksızmıyım ama yorummda sen beğendine göre sana soraym
Başa çıkarım, sınırsızlığımla farklı deneyimler yaşarız birlikte
Valla haftanın her günü sevişirim öyle biri varsa
Keske olsa en istedigim sey
Sıkıntı yok benimde yüksek
İsteklerimi tam da böyle birisi karşılar;)
Başa çıkarım ciktimda
Çıkabileceğimi düşünüyorum :D
Evet çıkarım çünkü benimde öyle
Ben başa çıkabilirim 😏