Hani öyle böyle değil. Âdeta bir seks makinesi, tam bir sexkolik. :)Yerinde duramazsın😍Böyle bir partner ilenasıl başa çıkarsınız? #Ankaralı #CinselYaşam
Libidosu aşırı yüksek partner ile nasıl başa çıkabilirsiniz?
Yorumlara baktım da, kızların hepsi dünden razı 😛. Bana gelince, sevmem. İtici gelir. İstek karşılıklı olduğunda güzel. bir tarafın sürekli istekli olması ilişkiyi bozar.
Ayrıca yaşayan bilir ki ilk zamanlar hariç sürekli sevişme diye bişey yok. Yaşamayan her dakika fit fit sevişiliyor sanıyor.
Valla seviyorsam, çekici buluyosam, bana arzuluyosam, beğeniyosam, zevk alıyorsam, her türlü bakarız yoluna 😂😂 ama hoşlanıyosam ayrılırım, beğenmiyorsam falan
Partnerimin en zayıf noktasını bildiğim için tum istegini tum libodosunu dusururum ben onun yeterki istesin el ateş oldugu kadar bizde barutuz patlamaya hazır 😉🙃
Çok merak ettim neden bu kadar spesifik bir yaş grubu? :D 23 değil de 25 veya 30 falan olsa ne oluyor yani? Ve neden sübyancılık 17 ne? 18 olsa ne oluyor?
Zoruma gidecek olsa sormam. İlk defa bu kadar spesifik bir yaş aralığı gördüm ve merak ettim. Tüh ya niye 23 yaşında değilim diye oturup ağlamıyorum zoruma gitmiyor yani merak etme. Zaten sübyancılığa ilgisi olan birini arzulamam.
@Bulutbey34 gençler daha iyi penisleri dimdik taş gübi heycanalrı ap ayrı bir zevk nefes almadan yapmaları heycandan titremeleri ve yalvarmalrı çok güzel oluyo daha çok varda anlatırsam olmaz
İnsan 42 yaşına kadar terbiye öğrenir diye düşünüyorsunuz değil mi? Diyelim ki azman, bundan sana ne abicim? Seni ilgilendiren, sana giren çıkan yok sonuçta. Bir de bir ara hayatının ufak bir dönemini ayır da biraz Türkçe öğren. Her kelimeden ya da cümleden sonra 3 nokta koyarak havalı olmuyorsun.
Rica ederim. Kadınlara, hayvanlara ve çocuklara herhangi bir şekilde şiddet uygulayanlara tahammülüm yoktur. Lafımı sokmadan duramam. İster fiziksel ister sözlü olsun. Adam olan kadına karşı saygılı olmalıdır.
En İyi Cevaplar