- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılTabii ki düşünebilirim önemli olan bu değil benim karşı tarafa duyduğum sevgi duygusu ya da onun bana duyduğu saygı ama mesela diyelim ki benim kanım kaynıyordur giderim bir kere sarılırım öperim böyle ufak sevişme adımları gibi ama bu beni tutupta hemen yatırıp yerde becermrsi anlamına gelmez her yakınlaşmanın ucunu cinselliğe götürürse evet belli bir yerden sonra sıkılır hatta kullandığı ve düşünürüm yani kullanıldığımı.
#reda10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılEğer her ili tarafında yüksek ise çok renkli ve mutlu Bi hayatları olur fakat libido yüksekliği tek taraflı ise bir zaman sonra çok sorunlar çıkacaktır ortaya
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
91Cevap
asıl öyle inanla yürütülür tabi diğer huyları ve hayatıda bana uyum sağlıyosa
52 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. İnsanlar, libido yüksekliği ile karaktersizliği karıştırıyorlar.
Sevdiğime yüksek olurum onun da böyle olması harika olur.30 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılpeşinde olduğum bir kadın böyle kendini över duyardı. bende çekinir onu mutlu edemem diye düşünürdüm. ama dünyasına girince öyle olmadığını keşfettim. benimle başa çıkamadı. ayrıldık. gerçekten öyle biri var mı tartışılır. söz ile olacak iş değil bu..
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 460 cevap paylaştı.
+1 yılHerkes kendisine yoruyor ama libidosu yüksek diye başka kişilerle de birlikte olabilir sürekli. Dolayısıyla karakteri düzgünse evet ama aşırısı her zaman sıkıntıdır. İlişki yürütmesi zor olur.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 324 cevap paylaştı.
+1 yılÖyle kişiler ile bir yere varamayız yüksek olan bir kişi erkek olsun kız aklı fikri hep orada olur buda soğumaya sebep olur
20 Yorumla Hayır yürütemem iki de bir istekli köpekler gibi bana sulanmasını istemem djsbh
31 Yorumla
+1 yılLibidomuz yüksek diye herkese yavsamiyoruz kardesim kdkfmfmdk
30 Yorumla
+1 yılLibidosu yüksek biriyle zaten ciddi ilişki olur. Onun sevdikleriyle senin sevdiklerini yapalım derken keşfetmek için uzun süre lazım
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 338 cevap paylaştı. Benim de libidom yüksek, uyum sağlarız birbirimize yani yürütürüm
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 448 cevap paylaştı. Libidonun seviyesi her iki taraf içinde eşit veya birbirine yakın olması lazım 👍
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılDoyumsuzluk konusunda sınırsız olmadığı müddetçe yürütebilirim.
cut.10 Yorumla Yürüyen tehlike 😂😂😂 ciddi yürümez sürekli ister o
10 YorumlaMesela evlensen hafta da kaç kere yaparsın tahminen
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Atarım bazen kaçıyor. Kaçırmaktan hoşlanıyorum. Kime ne
10 Yorumla
+1 yılSürükleyici olur. Araba kullanırken hız sevenler gibi
10 Yorumla
+1 yılhikaye libido sakız olmuş ergenlerin ağzına çoğu ek tutmamış burdan sallıyor
10 Yorumla
+1 yılNasıl yönettiğine bağlı. Yetmiyor doymuyorum gözüyle bakıyorsa bu iş sıkıntıya gider
10 Yorumla
+1 yılYürüyebilir ama tanımak lazım. Libidosu yüksek herkes kardeşim olacak diye bir şey yok
10 Yorumla
+1 yılGören de deveye hendek atlatıyoruz zanneder. Ciddi ilişkiyi yürütmeyi bırak zıplatırım bile
10 Yorumla
+1 yılKarşı taraf bu libidoyu kaldırabilecekse yaşanabiliyor. Yoksa fıssss
10 YorumlaYürütülebilir bence ya , hiç başıma gelmedi ama bence bi sıkıntı olmaz
10 Yorumla
+1 yılEğwr aklımı başımdan alabiliyorsa tabi ama. Hem istekli hem beceriksiz ise kalsın. Hiç hoş olmuyo
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle evet... Çünkü aldatacaktır ve ben aldatan bir kadınla evlenmek istiyorum
10 Yorumla Daha bugüne kadar benden yükseğine denk gelmedim. Partnerlerime sormak lazım 🤷♂️🙄
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Evet, gerçi erkeklerin çoğu hatta hepsi evet der 😅
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. libido seviyesi yüksek birisi ile 3 yıl sevgili kaldım 6 yıldırda evliyim :)
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNiye yürütemeyeyim ki.. libidosu yüksek olmakla doyumsuz ve tek kişiyle yetinememek aynı şey değil
30 Yorumlasadece bana libidosu yüksek biri ise elbette babamın ruhunu ortaya koyarım :D :)
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. ilk zamanlar harika bişiy ama zamanla bunaltır 😂😂
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılEvet yürütürüm çünkü benimde yüksek oldukça. Bana karşı çok istekli ve arzulu olması sorun olmaz. Karşılıklı olduğu sürece yürür ilişki
00 Yorumla
+1 yılNiye yürütemeyelim, bi libido onda mı var 😅
70 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılLibidosu düşük biriyle ciddi ilişki düşünmem. Evlilikle paket olarak geliyor cinsellik de. Olmazsa kötü bence
40 YorumlaYürütebilirim <3
50 Yorumla
+1 yılHayır bir süre sonra insan kullanıldığını hissetmeye başlıyor
11 Yorumla- +1 yıl
Evli iseniz farklı
+1 yılne güzel işte ilişkiyi ateşli seksler ayakta durur seks etkileme bicimidir
10 Yorumla
+1 yılKesinlikle yürütebilirim 😊😇
41 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle tanismaliyiz 🤭
+1 yılTabikide hemde fazlasıyla eğlenceli olur😄
30 Yorumlaİstemem öyle birini. Uzak olsun.
20 Yorumla
+1 yılHayır bi koca yetmez ona
20 Yorumla
+1 yılLibido yüksek olması kötü değil ki
20 Yorumla
+1 yılyok çünkü ben ne dersem o o yöne çekecek o yüzden
20 Yorumla
+1 yılYürütmem , koştururum
10 Yorumla
+1 yılYürütemem onu doyurmak ile heba edemem hayatımı
10 Yorumla
+1 yılAnca böyle bir eşte mutlu olurum hatta
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Yürütülür. Hatta evlenilir :D
10 YorumlaEvet şahane olurdu 😂
10 YorumlaHergun verecekse sorun yok
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılöylelerini cam fabusa koyup gezdirmek lazım.
10 Yorumla
+1 yıldaha ateşli olur işte daha ne istiyorsun :)
10 Yorumla
+1 yılYürütülür daha iyi olur
10 Yorumla
+1 yılYürütüyorum zaten çokta güzel oluyor 🥰
10 Yorumla
+1 yılLibidosu düşük biriyle yanyana bile gelmem
10 Yorumla
+1 yılHayır uzak olsun bana :)
10 Yorumla
+1 yılKendimden biliyorum. Gerçekten zor
10 YorumlaYürütürüm anca paklar zaten beni 😏
10 Yorumla
+1 yılNiye yürütülemesin engel nedir ki?
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
s +1 yılBen yürütürüm de o yürütür mü tartışılır anxnsnd
12 Yorumla Yuruturum yeterkı yuksek olsun 😀
10 Yorumla
+1 yılO cesarette kadın yok
11 Yorumla- +1 yıl
Görüşüme katılmayan o cesur kim
+1 yılTabiki ve kesinlikle evet
10 Yorumla- Devamını Gör (61)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem