Sevgi ile cinsellik farklı şeyler. Yani armut yiyiyor diye elma seviyor mudur diye sorgulamak gibi olur. Armut yiyiyorsa armut seviyordur mesela.
O yüzden de cinselliği sevdiği belli. Seni sevip sevmediği ise cinsellik haricindeki sana yaklaşımından belli olur. Soyut bir şeyi fiziksel bir eylemden çıkartamazsın.
Eğer cinsellik haricinde de sana saygısı, ilgisi, özeni varsa zaman ayırıyorsa seviyor diyebiliriz ya da o yolda gidiyordur.
Fakat sadece buluşuyor ve cinsellik yaşıyorsa, sonra kapı duvarsa cinselliği seviyordur.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılMerhaba Bu soruya nasıl bir cevap verilir inan çok kısa tanımlayabilirim çok büyük bir değere sahipsin Fakat bu değeri karşılıklı hissediyor olabilmek karşılıklı yaşıyor olabilmek yani sadece bireysel bir talep üzerinden kendini tatmin etmek adına bencilce bir istek ve arzu söz konusu ise bu Elbette ki büyük bir sorun fakat senin talep ve isteklerine karşılık birtakım değerleri güzellikleri paylaşarak yaşamak istiyorsa bu büyük bir değer.
Unutmayın!!!
Mutlu olmak çok önemlidir mutlu olmak için önce mutlu etmesini çok iyi bilmek gerekir.
Mutlu edebildiğince mutlusundur
Umarım yardımcı olabilmişimdir güzelliklerle mutluluklarla ve heyecanla dolu günleriniz olması dileğiyle Sevgiyle kalın00 Yorumla
1 yıl"Kullanıyor mu?" ne demek ya hu? Sekste sadece erkeğe mi fayda var? Sizin hoşunuza gitmiyor mu? Sizin de ihtiyacınız karşılanmış olmuyor mu?
Hayır olmuyor diyorsan, neden hala sevgilisiniz?
Çok nadir sevişiyorsanız tabiki adamın aklı her zaman orada olacak, ne mutlu size ki demek ki başkalarıyla yapmıyor yüksek ihtimal ile.
Rus instagram sayfalarının birinde on numara bir Rus hatun çok güzel bir laf etmişti, kaydetmeyi unuttum.
Hatun dedi ki;
"kızlar, sevgilinizin testislerini sürekli boş tutarsanız, sizi asla aldatamaz"
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Cinsellik olmayan sevgililik mi olur. Seven insan sevdiğini yapmak ister. Bu gayet doğal. Siz de öyle olmalısınız. Çğnkü seviyorsunuz ki birliktesiniz. Sevdiğiniz adamla neden birlikte olmak istemiyorsunuz. Kullanıldığınızı düşünüyorsunuz. Sadece biz mi zevk alıyoruz, karşılıklı bu. Aşın bunları artık...
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
69Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u 1 yılsevgisi yok
00 Yorumla Her buluşmada cinsellik istiyor diyorsun kullanıldığını daha anlamadın mı ahshdjdjd anlaman için ne yapması lazım başka birine de yaptırmasını falan mı bekliyorsun aksdjjdkkx alemsin
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılCinsellik disinda senle vakit gecirmek istemiyosa kullaniyo
60 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılCinsellik istiyorsa sevmiyor tabusunu yıkarsanız daha mutlu birliktelikler yaşayıp anın tadını çıkarabilirsiniz. 💫
00 Yorumla
1 yılHer buluşmada cinsellik Yaşıyorsan sevgisi var mı bilemem ama asla evlilik düşünmez zaten istediğini veriyorsun Neden düşünsün ki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılaynen öyle sana yaklaşmasının sebebi bu zaten başka bir şey değil seviyor olsaydı sana kıyamazdı gerçek anlamda.. ama sen ondan önce de başkasıyla birliktelik yaşamışsan bu yüzdendir.. ciddiye almayacaktır.. sıkıldığı zaman bırakır.. seni
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 717 cevap paylaştı.
1 yılÇekici bir kadınsan cazibe ile ona hitap ediyorsan ortamınız şartlarınız müsaitse neden istemesin ki
00 Yorumla
1 yılSiz de aynı şeyi istiyorsanız sorun yok demektir bence
02 Yorumla
Soran1 yılAynı şey derken
- 1 yıl
Cinsellik değil mi konu başlığı. Aynı şey bu.
1 yılAynen deli gibi aşık bir daha ki sefere evlenme teklifi edecek
10 Yorumla
1 yılCinsellikten sonra soğuma arayan mesafe koyma konuşurken tersleme oluyorsa bir iki sadece cinsellik için beraberdir seninle...
00 YorumlaBence kullanıyor. Seven senin için kuduran cinsellik için gelir bence.
00 Yorumla
1 yıllibidosu yuksektik ayni zamanda seviyordur bilemeyiz ki
00 Yorumla
1 yılBir kaç kez isteğini geri çevirerek tepkisine test et. O şekilde anlarsın
00 Yorumla
1 yılVerme görürsün var mıdır yokmudur sadece 3 buluşmada dokunma uzak dur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. O istiyor ama senin cevabın ne oluyor o önemli
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılCinsellik isteyince neden swvmediğimizi düşünüyorsunuz senden istemeyecekte kimden isteyecek
00 YorumlaSenin gibi bir sevglim olmasını isterdim sevgi de verirdim sana bebek gibi davranirdim ne istersen yapardım 🙃
00 Yorumla
1 yılAh kızlar vah kızlar gözünüzü açın
25 Yorumla- 1 yıl
@seniilgilendirmiyo bazı hemcinslerin maalesef aşık sarhoşu olmuş.. hiç bir şey görmüyolar.. ilerde pişman olacak ama geri gelmeyecek
- 1 yıl
@MastrClass maalesef öyle
- 1 yıl
@seniilgilendirmiyo aynen öyle herşeyi zamanında yaşamalı.. yoksa ileri bir şey kalmaz... çoğu beni seviyor diğe düşünüyor.. karşı tarafı çok bilmediği için öyle düşünüyor.. karşı tarafın içinde her şey geçiyor.. ama gerçektende seven kişi kıymaz.. şahsen bende bu zaman kadar yaşamadım.. hemcinslerim. kadından kadına koşarken ben bilgi peşinde koştum.. oyunculuk mezunuyum.. bu yıl bittirdim.. ve şu an sevgili yapmak istiyorum.. ama benim denki birisi çıkarsa.. ve onunda cinsellik falan düşünmem sadece aşkın sevgin tatını çıkartıcağım.. evliilikte daha değerli cinsellik benim için
- 1 yıl
@MastrClass olması gerektiği gibi zaten yani bu cinsellik mevzuları sevgililik evresinde olcak iş değil ve bence çok yanlış yani ten uyumun olabilir ama yani hemsinclerime de üzülüyorum böyle seviyor beni bir kereden bir şey olmaz diyorlar ama güya öyle değil dediğin gibi seven insan dokunmaz cinselliğe aç olmaz yükselir belki ama yapmaz ya
- 1 yıl
@seniilgilendirmiyo aynen öyle yani haklısın.. seviyor olunsa bile o kişiyle ayrıldığında evlilikte de sorun çıkabilir bazları özellikle 19,20 yaşlarında kızlar genel bu konulara meraklı ve ilk sevgili oluyor.. karşı tarafını nasıl bir insan olduğunu bilmiyor.. sadece seviyor beni düşüyor.. ama o durumu yaşadıktan sonra o erkekler bir daha muhatapa almıyor.. sonrasında piskoloji sorunlara yol açabiliyor...
Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. sevgi yok cinsellik çok
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 727 cevap paylaştı. Olsada olmasada kullanılıyorsunnn
10 Yorumla
1 yılverdin mi ki her fırsatta istiyor
10 Yorumla
1 yılSevgi mevgi yok kullanıyor seni kaçç
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılbosaldiktan sonra ne yapiyor
00 Yorumla
1 yılNe kıymetli şeftalin varmış.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılKullanıyor kullandırtma
00 Yorumla Niyyeti belli değil mi?🤦🏻♀️
00 YorumlaKullanıyor anlamak zor değil
00 YorumlaSadece bu yazdığın şeyden bilemem
00 YorumlaSeni arzuluyorsa vardır bence
00 Yorumla
1 yılSen ona veriyor musun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Bence sevgi hikaye kullanıyor seni
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Anlayana kadar devam 😂
00 Yorumla
1 yılBuluşma bir daha pek iyi biri değil gibi
00 Yorumla
1 yılUmarım ilerde pişman olmazsın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılAsıl sen ne hissediyorsun? Bu da önemli.
00 Yorumla
1 yılçok cinsellik iyi değil
00 YorumlaHayır tek gaye bu olmamalı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 740 cevap paylaştı.
1 yılHer buluşmada anormal değil mi sence de
00 Yorumla
1 yılSevgisini seks yaparak gösteriyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYok canim ne kullanmasi akfkskfk
07 Yorumla
Cevap sahibi1 yılYa sen bunla yatmiyo musun zaten 😀😀
Soran1 yılEvet
Cevap sahibi1 yılEee sence? Bence senin bu konuyu konusmak hosuna gidiyo Şu an
Soran1 yılSevgililer yaşamıyor mu cinsellik
Cevap sahibi1 yılAma o sevgilin degil
Soran1 yılFlört ne fark eder
Soran1 yılTamam
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. büyük ihtimal kullanıyo
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYani cinsellik için kullanıyor çok belli
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılHayattan tam verim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılNe sıklıkla görüşüyosunuz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKullanıyor şutla gitsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
1 yılBelki de seni sadece fb olarak görüyor
00 Yorumla
1 yılVer kurtul
01 Yorumla
Soran1 yılVeriyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 992 cevap paylaştı.
1 yılVeriyor musun
08 Yorumla
Soran1 yılEvet
- 1 yıl
Bunun dışında buluşmuyor musunuz
Soran1 yılYok
- 1 yıl
Yaş kaç
Soran1 yıl24
- 1 yıl
Sohbet?
Soran1 yılOlur
- 1 yıl
Hadiii
1 yılBende isterim kötü bişey mi
04 Yorumla
Soran1 yılDeğil
- 1 yıl
Kızlığını koruyarak seçilebilirsin
- 1 yıl
Eski sevgilimde evlenecektik nerdeyse önden hariç çok güzel sevişiyoruz o da zevk alıyor bende
Soran1 yılNe güzel
- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
1 yılKullaniyor
00 Yorumla
1 yılYoktur
00 YorumlaBence kullaniyor
00 Yorumla
1 yılKabul etme cinsellik isteyen adam sevmiyordur.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılYok caanim 😂
00 Yorumla
1 yılNe kadar ileri gidiyorsun
00 Yorumla
1 yılVer gitsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılNe isticek başka
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 331 cevap paylaştı.
1 yılMaalesef kullanıyor.
00 Yorumla
1 yılNe alaka kullanmak sende zevk aliyon
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Evet vardır sevgisi
00 Yorumla- Devamını Gör (23)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler