Bana göre sadece kullanıyordur. Başka hiç bir açıklaması yok.
Ama bunu deneyerek öğrenebilirsin. Buluştuğunuz zamanlarda cinsellik isteğini reddederek tepkisini ölçebilirsin. Baktın cinsellik yaşamayınca adam senden uzaklaşıyor o zaman seninle yalnızca cinsellik için birlikte olduğu aşikar.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yıl
İlişkilerde cinsellik önemli bir bileşen olabilir, ancak her buluşmanın sonunda cinsellik talep etmek ya da bunu öncelik haline getirmek sağlıklı bir ilişki dinamiği oluşturmaz. İnsanların ilişkideki beklentileri ve ihtiyaçları farklıdır. Bu konuda sizin ve partnerinizin rahat hissettiği bir dengeyi bulmak önemlidir.
Eğer siz sık sık cinsellik talepleriyle karşılaşıyorsanız ve bu size rahatsızlık veriyorsa, bu durumu partnerinizle açıkça konuşmanız önemlidir. İyi iletişim, sağlıklı bir ilişkinin temelidir. Belki partneriniz sizin hislerinizi anlamıyor veya sizi rahatsız ettiğini fark etmiyor olabilir. Ona duygularınızı açıklamak, sınırlarınızı ifade etmek ve ortak bir anlayış bulmak önemlidir.20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKullanıyor da kullanıyor. Çekememezlik bu. İnsan sevdiği ile sevişmek ister ya bundan daha doğal ne var? Ben eşimle evlenmeden 5 yil sevgiliydik. Bulduğumuz her fırsatta seviştik. 20 yıldır da evliyiz. 20 yıldır toplasan 50 gun ayrı da yatmamisizdir. Eşimi hâlâ çok seviyorum ve fırsatını buldum mu yine sevişirim.
Seni sevip sevmediğine sevişmek istemesinden değil günlük tavırlarından karar ver. Eğer sensiz yapamıyorsa seviyordur ve seninle sevişmek istemesi de gayet normal. Ki sen de istiyorsun üstelik. Tadını çıkar , boş ver soru işaretlerini. Kendini gerip durma44 Yorumla- +1 yıl
20 yıl sonunda hâlâ bu kadar heyecanla seviştiğinizi anlatmanıza hayran kaldım. Var mı bir taktiği bekar olarak merak ediyorum? Ya da eşinizin sevişirkenki cazibesi filan etki ediyor mu
Cevap sahibi+1 yılVar da öğrenmek istemezsin, boş ver.
Soran+1 yılİçimi rahatlattın teşekkür ederim yorumlardan üzülmüştüm çünkü bunun dışında günlük hayatta çok iyi anlayışlı kendinden ziyade beni mutlu edecek aktiviteler üzerinde hareket ediyor en basiti korku filmini sevmiyor ama ben seviyorum diye benimle sinemasına gidiyor, sabırla araba kullanmayı öğretti, lünaparktaki aletlere sevmediği halde biniyor, alkol çok içmezdi ben alıştırdım her gün 2 3 bira içeriz, sevdiğim bir yemek yeri var Üsküdar’da, çok uzak değilsek acıktığım zaman oraya götürür hep. Geleceğe dair planlar yapar paradan hiç kısmaz. Kendisi mühendis. Ve en önemlisi şu an il dışındayım 2 haftadır annemin yanında. Ve her gün arıyor en az 2 saat konuşuyoruz.
Cevap sahibi+1 yılSana bu kadar değer veren birisi sırf cinsellik seviyor diye kullanıyor olamaz. Kullanmak demek işi bitince yüzüne bakmayan demektir. Mutluluklar dilerim. Bu soruları At kafandan ve cinselliğin de günlük yaşamında tadını çıkar ✌️🤞
EİG için teşekkür ederim
Valla aşkım her erkek sevdiğini kadını arzular ama bu arzusunu eğer ciddi düşünüyorsa evliliğinizin ilk gecesine saklar. Çünkü özel olmasını ister.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
74Cevap
+1 yılSen buradaki geri kafalıları boş ver bence gayet güzel bir ilişki olması gerektiği gibi ne olsun aseksüel mi olsun arzulamasın mı bu sefer de bu adam beni beğenmiyor mu diyeceksin tadını çıkar bunları isteyip yapamayacak bir sürü insan var seninle yatması seni kullandığı anlamına gelmiyor sende zevk alıyorsun
40 Yorumla
+1 yılne zaman başladı cinsellik kaç defa oldu ve evlilik muhabbeti var mı? takın arkadaş ve aile bireyleri ilemutlakam tanış önemkli olan aile.
62 Yorumla
Soran+1 yıl4 aydır ilişkimiz var cinsellik 1 ay sonra başladı ben bakire değildim ama hemen vermek istemedim. Başladığı günden beri de 3 4 buluşma haricinde her gün yapıyoruz zaten sürekli birlikteyiz bir buluşmada en erken ayrılma süremiz 5 6 saattir o da çalıştığı için işten altında çıkıyor buluşuyoruz 2 de 3 de gidiyor evine. Hafta sonları da full birlikteyiz zaten.
Soran+1 yılBen çok aynı evde yaşama taraftarı değilim o yüzden kendi evine gidiyor gece. Sadece hafta sonrayı birlikte uyuyoruz
Biraz verme. İçki içme. Sadece avm ve gezmeyle yetin. Cinselliğe ara vermek istiyorum. Biraz yoruldum de? Gerçek niyetini anlarsın.
21 Yorumla
Soran+1 yılCinsellik neyse de alkolü bırakmam zor 😂 bir de öpüşme olsa olur mu ben de onu seviyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaşta ben de her buluştuğumuzda sonunun cinsellikle bitmesinden rahatsız oluyordum ve tepki de veriyordum. Benimle cinsellik için görüşüp görüşmediğimi sorup duruyordum. Sonra çok pişman oldum. Adam beni istiyor, bana karşı yükseliyor başkasına değil bu aslında güzel bir şey ama anlamamışım. Öyle bir zaman geldi ki sürekli beni kullandığını ima ettiğim için benimle cinselliği kesti. Yani, düşünmeye gerek yok istiyorsan keyfini çıkar gitsin işte.
10 Yorumla
+1 yılGecenin sonunda olacakların hasretiyle yanıp tutuşuyo ya da libido yüksek bende sevdiğim insana karşı hep yüksek olurum
16 Yorumla
Soran+1 yılDışardayken öyle öpüşme falan bir şey olmuyor ama ne zaman eve geçsek hemen isiyor
- +1 yıl
Burcu akrep mi
Soran+1 yılEvet 😂
- +1 yıl
Nerden bildigimj sorma gözleride renkli büyük ihtimal 😃😃
Soran+1 yılOha cin misin evet mavi gözleri
- +1 yıl
Burcumu tanıyorum muneccin boku yemedim merak etme 😃
Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Gerçek yüzünü bir kaç kere red ederek görebilirsin şu gidişat kullanmaya giriyor.
13 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yapayım şu an 2 haftadır il dışındayım her gün arıyor
Soran+1 yılBazen red ediyorum uyuyoruz 1 saat sonra yine uyanıyor ve yapıyoruz yine
Soran+1 yılUyuyamıyor bildiğin yapmadan
+1 yıl"Bu durum, kullanıyor veya kullanmıyor anlamına gelmez. Her erkek, sevgilisiyle bir şeyler yapmak ister; bu son derece normal bir durum. 'Seni kullanıyor mu?' sorusunun cevabını başka yaptığı hareketlerde aramalısın."
10 Yorumla
+1 yılCinsellik istemesi seni sevmediği anlamına gelmez. Sonuçta o senin sevgilin. Seninle bunları istemesi çok normal. Keyfini çıkarın
40 Yorumla
+1 yılYaa erkekler cinselliğe fazla düşkün dür abartmamak gerek evlenince özel kalsın ya mesela böyle bu kadar buluşuyorsunuz yemeğine içtiğine ŞAP at kesin çözüm olur
10 YorumlaKullanmaktan kastın evlilik ile sonlanması ise karşındaki kişinin aile yapısı ve düsüncelerini tart derim
10 Yorumla
+1 yılBaşka aktiviteler yapıyorsanız sıkıntı yok fakat sadece cinsellik alkol alma odaklı bir durum varsa bu normal değil
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılNormal olan bu zaten. Sevişmeyince sevdiği anlamına mı geliyor sanki. Ne saçma mantık, insan sevdiği kişi arzular ve dokunmak ister
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAlkolden iğreniyorum ama cinsellik istemesi normal bir yandan da. sevgilisi varken neden 31 ceksin
48 Yorumla- +1 yıl
Alkol iyidir
Cevap sahibi+1 yıl@Sacmasapankonusmaya mikrop yuvası
- +1 yıl
Alkol mu?
Cevap sahibi+1 yıl@Sacmasapankonusmaya icen de
- +1 yıl
Kurban ol
Cevap sahibi+1 yıl@Sacmasapankonusmaya sizler bokuma kurban olun
- +1 yıl
😂😂😂😂🍌🍌🍌
Cevap sahibi+1 yıl@Sacmasapankonusmaya sana girsin
+1 yıleger iliskin yeniyse normal fakat eger oturmus uzun sureli bi iliskiyse bu nedir be kardesim😂
20 YorumlaYani ikinizde istedikten sonra olacağı bu ama sen bir iki kere reddet bakalim sana karşı tavrı nasıl değişiyor gör
24 Yorumla
Soran+1 yılÇok ısrar ediyor anlık modu düşüyor ama sonra yine eski haline dönüyor bir tavır koymuyor yani e hadi o zaman çıkalım da gezelim diyor.
Soran+1 yılBu normal bir şey mi peki? gece ben istememişsem yapmadan uyumuşsak 1 saat sonra uyanıyor sarılıyor uyku sersemi çok hoşuma gidiyor yine yapıyoruz 😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılGezmede var , sadece evde takilmiyosunuz. Yani bence bir sorun yok
50 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevdiğini hissediyorsan kullandığı anlamına gelmez bence birbirini seven kişiler birbirini ister bu olmuyorsa anormal. bence
30 Yorumla
+1 yılÇocuk da değil ki suç sende yaşam tarzın yanlış zaten o yöne ona açık bırakıyorsun
10 Yorumla
+1 yılErkeklerin hepsi böyle bizler çok duygusal düşünüyoruz tekmeyi yedikten sonra da aklımız başımıza geliyor o yüzden sürekli izin verme
11 Yorumla
Soran+1 yılPeki sence ne kadar müsade edeyim haftanın 5 günü buluştuğumuz var sayarsak? Zaten evime geliyor almak için ve öpmeye dokunmaya başlayınca ben de istiyorum. Kafamda kuracağım önceden hiç öpmesine dahi izin vermeyeceğim bunu haftanın kaç günü yapayım?
Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Sevmemi tabiki seviyor ama neyini seviyor orasını sen düşün😁
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. hergün hergün beni çok sıkıyodu bazı kişileri anlamıyorum :D
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİlkini almıs galiba istemediğimde benim sevgilim hep geçimisimi yüzüme vuruyordu onla yaptın beni beğenmiyor mısun gibisinden
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılCinsellik olarak kullanıyor demek ki sizi. Sevgililik bu demek değil çünkü. 👍🏻 üzücü bir durum.
11 Yorumla- +1 yıl
Evine geldiği zaman önce sek*s mi yapmak istiyor? 😂😂 kendinizi kullandırtmayın böyle yaa
- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılNe farkeder onunla seks yapiyorsun zaten hem yapip hem de arkasina sorgulaman sacma sapan oluyor
00 Yorumla Avrupa normlarında takılıyor gercek olan bu önce gaz atıyorsunuz sonra yemek eğlence doğru olan bu türkiyede yanlış bu işler
00 Yorumla
+1 yılCinsellik olmasa yuzune bakmaz, bir yerden sonra tekmeyi basacak gibi.
22 Yorumla
Soran+1 yılTekmeyi basabileceğini hiç sanmıyorum bir kere bir şeye sinirlendim engelledim 4 gün boyunca kapımda yalvardı barışmam için yemeden içmeden kesildi hiç unutmuyorum 4 gün sonra kapıya indim öyle bir sarıldı ki çok üzülmüştüm orada bu kadar abarttığım için
- +1 yıl
Belli olmaz o isler ustune düşer cunku hala istedigini alıyor senden.
+1 yılAmacı cinsellik işte... başka bisey istemiyordur ayrıl gitsin... seni kullanıyordur
00 YorumlaEvet seviyor tabi ki hemde şüphesiz!
Ama sizi değil... Neyi olduğu belli!00 Yorumla
+1 yılCenabet mi dışarı çıkıyonuz, yoksa aşko bence çok aşık
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen sevmedigim birinden ilk bylusmada cinsellik istemem, istiyorsamda demekki bu kiz olur demisimdir. Bence guvenmelisin herkese sonucta disardaki kimse senin kotulugunu dusunmez benim gordugum herkes iyi niyetli, insanlar cok saygili bence
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 400 cevap paylaştı.
+1 yılSen bi seksi kes, bak ne oluyor izle
18 Yorumla
Soran+1 yılNe kadar süre keseyim
Soran+1 yılO öpünce falan ben de istiyorum ama bir yerden sonra
- +1 yıl
Çok hızlı gidiyoruz. Böyle çabuk soğuruz, heyecanı kalmaz de
- +1 yıl
Haftada 1 de
Soran+1 yılTamam teşekkür ederim ama her gün buluşuyor haftada 1 az değil mi yani haftanın 6 günü buluştuğumuzu düşünerek söyle ben de ona söyleyeceğim dediğin şeyi
- +1 yıl
2 veya 3
Soran+1 yılTamam uygulayacağım
- +1 yıl
Sinirlenip veya karşı gelirse geçmiş olsun
Gizli Üye(25-29)+1 yılKullanıyor tertemiz 22 yaşında kullandiriyon kendini
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılErkek sevdiği kadını arzular bunu kim uydurdu?
Ne fark eder sen memnunsun ona bak
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 18,5b cevap paylaştı. hayır... kullanma peşinde. seviyorsa EVLENSİN. istediğini alsın.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılSevmez kullanir başkasını bulunca ayrilir saf olan devam eder akli basinda engeller
00 Yorumla
+1 yılSevmiyordur.
20 Yorumla
+1 yılAteşle barut misali !
10 Yorumla
+1 yılHahaha 10 numara sıniz yaa 😂
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe güzel işte. Seni aldatmıyorsa, senden sıkılmıyorsa sorun yok
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 8,5b cevap paylaştı. İlişki böyle bişey
10 YorumlaEvliliğe ne kaldı?
10 Yorumla
+1 yılAtesiniz yüksek yapın gitsin takılma
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBisey olmaz abartma
10 Yorumla
+1 yılNe bilelim ama dikkat et
10 Yorumla
+1 yılSende istiyorsun ki sonuç cinsellik oluyor.
10 Yorumla
+1 yılNapcak başka. O kadar buluşmuşsunuz engel de yoksa
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 676 cevap paylaştı.
+1 yılMutluysan takılma zevkine bak
10 Yorumla Bedenin için kullanıyor anlamadın mı
10 YorumlaBurcu ne
24 Yorumla
Soran+1 yılAkrep
Soran+1 yılCiddi misin😂 aslına bana kullanıyor gibi gelmiyor çünkü değer veriyor dinliyor her gün mutlaka çıkarıp gezdiriyor ama eve geçtiği anda üstüme atlıyor veya ilk evde buluştuysak gelir gelmez önce bir yapıyoruz sonra çıkarıyor
+1 yılEvet seviyor
11 Yorumla
Soran+1 yılNerden anladın
+1 yılSeni kulansa direk ilişki olur
12 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
- +1 yıl
Buradan anlatamam gizlisin nasıl yapalım
Seni kullanıyor tabiki sen hala uyu 😃
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKullanıyor tabiki seks olmasa gezmez
33 Yorumla
Soran+1 yılİlk 1 ay hiç cinsellik olmamıştı ama yine geziyorduk öpüşme dahi olmamıştı istiyordu ama red ederdim
Soran+1 yılBir de şu an il dışındayım her gün arıyor 2 3 saat konuşuyoruz kullansa bu kadar saat konuşmaz diye de düşünüyorum bazen
Cevap sahibi+1 yılArıyorsa seviyodur o zaman libidosu yüksek demekki
+1 yılAşkından ölüyor çocuk kanka saf mısın kullanıyor
10 YorumlaSevmiyor seni kullanıyor
10 YorumlaKulaniyor seni saf kiz
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 892 cevap paylaştı.
+1 yılHayır kullanıp atacak
00 Yorumla
+1 yılNerede züküşüyonuz arabada mı 😅😅
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAbla kusura bakma da adam seni papia 3 katlı tuvalet kağıdı gibi kullanıyor.
00 Yorumla
+1 yılBence sen adamı kullanıyorsun.
00 Yorumla- Devamını Gör (44)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım