Diyelim bir cocuk var sizi begeniyo bunu soyluyor sizde begeniyosunuz cocuk diyo iyisin hossun senle bir seyler yasamak isterim ama kafa yapilarimiz farkli cunku o bir iliskide cinsellikte istiyo sizce gerçekten seviyo mu kiz ne yapmali
Cevabın nedir?
- Cinsel Yaşam konusunda 305 cevap paylaştı.
+1 yılYo %90 sevmez çünkü Kendi zevklerini gidermek için bir kızla cinsel ilişkiye girmek istiyordur.
00 Yorumla
+1 yılHe ya seviyor bide istediğini verde sonra tekrar sor o soruyu 😆😁
15 Yorumla
Soran+1 yılYa hayir benle cinsel iliskiye gir demiyo sadece konusurken bunu dile getirdi karar bana kaliyo
- +1 yıl
Valla bak isteklerine cevap verirsen ortada bırakır benden demesi
Soran+1 yılYok zaten isteklerine cevap vermeyi dusumuyorumda hani israr olmadigi icin sevme ihtimali var mi diye soruyorum
- +1 yıl
Bak sevmekten bahsediyor ve senle birşeyler yasamk istiyor bu doğal ama bir ilişkide ileri gidilmez dozunda kalır öp sarıl vs olur ama ilerisi biraz sıkıntılı o yüzden sevgisinden şüphe ederim ben olsam yaklaşım tarzı yanlış bir kere
Soran+1 yılAynen dedigin dogru mantikli
+1 yılUzak durmalı
30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
19Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılEn güzel cinselik sevdiğni kişiyle yaşanılan cinseliktir, sen çok yanlış geldin bence :D
02 Yorumla
Soran+1 yılBen cinsellik dusunmuyorum evlilikten once o da bir sey yasicaksak cinsellikte olsun diyor isij icinde
- +1 yıl
o zaman kibarca yol vericeksin :)
+1 yılCinsellik yaşayıp bırakabilir de,
bırakmayabilir de...
Bunu senin anlayıp hissetmen gerekir.02 Yorumla- +1 yıl
Orası öyle ama, belli olmaz bu işler.
O yaş grubunda olup, oturaklı olanlar da var. :)
+1 yılHayır asla sevemez çünkü sevdiğine o gözle bakamaz...
00 YorumlaSeviyor da olabilir sevmiyor da. Cinsellik istemesiyle alakalı bir durum değil.
00 YorumlaBelki cinsel ilişkiye girerek daha çok bağlayabilirsn kendine onu. Ama kumar gibi bir şey işte buda
00 YorumlaBu hatayi yapma kimse sana masal okumasin cocuk degilsin toplumumuzu biliyorsun
00 Yorumlasen ne düşünüyorsun , emin olamamışsın ki soruyorsun, tam da düşündüğün gibi amacı sadece seni...
00 Yorumla
+1 yılsevdiğini düşünmüyorum ama sende onunla bişeyler yaşamak istiyorsan takıl
00 Yorumla
+1 yılcinselliğin olmadığı bir ilişki mantıklı mı sana sorarım
09 Yorumla
Soran+1 yılErkeklerin evlenirken bakire kiz aradigi bir toplumda mantikli bence yanlis mi
- +1 yıl
cinsel ilişkiye gir derken illa becerilme aşamasını tamamlamana gerek yok becerilmeye kadar herşeyi yapabilirsin
Soran+1 yılPeki sence bu benim kalitemi dusurmez mi
- +1 yıl
ne alaka kaliteni düşürmesiyle. asıl kezban kalıp daha kalitesiz oluyorsunuz
Soran+1 yılbir yonden haklisin ama herkesin dusunce yapisi farkli sonra beni sallamazsa bide arkadasligimiz biterse daha kotu benim icin
- +1 yıl
arkadaşlık mı? sen zaten cinsel ilişkide değilsen sevgili de değilsin. arkadaş olduktan sonra kız erkek farketmez, niye kötü olsun ayrıca herşey bir tecrübe
Soran+1 yılIste bazilari cinsellik sart der ilişkide bazilari o kadar onemsemez sen sart diyenlerdensin
- +1 yıl
önemsemeyen diye birşey olamaz bir süre sonra mutlaka ister çünkü cinsellik olmadı mı ne anlamı var sevgili olmanın aşk yaşamanın zaten yaşayamazsın ki, hormonları düzgün olan her erkekle kız cinsellik ister ya erkeğin gay ya da kızın lezbiyen olması lazım istememesi için böyle bir saçmalık olmaz, normal arkadaştan ne farkı var cinsellik olmadan sevgililiğin
Soran+1 yılBen onla sevgili olmak istiyorum ama cinsel iliski olmadan yani ona giden yollar olabilir sevismek falan o zaman ona ne diyebilirim
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmeden olmaz desin
00 Yorumla Erkeğin karakterine göre değişir
00 Yorumlakullanılıcan işte söyliyim şimdiden
00 Yorumlaseviyor ama kızın vücudunu bu tamamen kıza kalmış.
00 Yorumla
+1 yılSadece bedenini arzuluyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 20,3b cevap paylaştı.
+1 yılAlakası yok. Saf olmayın bu kadar.
00 Yorumla Cinsel ilişkiyi sever tabi. Sevmese istemez ki...
06 Yorumla
Soran+1 yılKizi seviyo mudur sorum bu tabi herkes cinsel iliskiyi sever
Soran+1 yılHmm genel yaklasim bu net diyosun
Soran+1 yılNe yazik ki dogru
- +1 yıl
https://www.youtube.com/watch?v=nkihuE_MOBI
:D
Bak yıllar önce bu kaıtmanmıştır.
Cinsel Yaşam konusunda 358 cevap paylaştı. Bnce evlenene kadar dokunma ya bile kıyamaz
00 YorumlaDeğişir
03 Yorumla
Soran+1 yılNasil yani biraz acar misin rica etsem
Soran+1 yılPeki tamam o zaman
+1 yılsever niye sevmesin
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri