Daha ilk haftadan cinsellik konuları açan erkek seviyor mudur sizce? Ben evlenmeden cinsellik düşünmeyen biriyim ve bunu biliyor tamam diyor ama sürekli bunun üzerine sohbet açıyor. Onun için çok önemliymiş ve ten uyumu cart curt falan diyor. Aslında düzgün biri karakter olarak ama buna bu kadar önem vermesi sürekli beni ölçmeye çalışmasını bir yere koyamadım kafamda. Bir de çok hızlı gidiyor bana göre ama ciddi olduğunu söylüyor.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)1 yılYani sonucu kestirmek zor olabilir, evet seviyorda olabilir ama daha çok yeni başlanan bi ilişkide mantıklı değil bence de. Ve sevgiyle vs de alakası yok. Yani o kadar zamanda bu insanın herşeyini tanıdın ettin de konu oraya mi geldi diye sorarlar..
04 Yorumla
Soran1 yılEvet aynı düşünüyorum. Normal sohbet de ediyoruz ama ilk günlerden böyle sorular gereksiz. Benim gibi biriyle konuşulacak şeyler de değil çünkü çizgim duruşum belli. Hani öyle tarz biri arıyorsa hiç durmamasi lazım yanımda. Bir de ailesinde aldatma hikayesi var babası annesini aldatiyor, kendisi de uzun ilişkisinde aldatılmış birisi. Kızla birlikte olmuşlar ve kız gidip eski sevgilisiyle aldatmis onu. Acaba diyorum sevgiyi tensellik mi zannediyor. Ya da onunla bir seyler yaşarsak ona bağlanıp gitmeyecegimi mi? Hiçbir şey anlamadım ama bence ilişkilere dair sorunlu bir bakış açısı kazanmış olabilir
Cevap sahibi1 yılYani hayatında yaşadıkları onu böyle bir insan olmaya sürüklemiş olabilir, hal ve hareketleri böyle olmasa bişey diyemem çünkü her insan böyle olmuyo aksine ders almış biriside olabilirdi. Amaan neyse sen kendini biliyosan bişi olmaz baktın sarmadı sohbet muhabbeti hadi by by deyip yoluna bakarsın
Soran1 yılEvet doğru tabi. Hani sey derler ya çocuklar ebeveynlerine dönüşür diye zamanla. Bana verdiği izlenim uckuruna duskun birisi gibi. Bu durumda babayı taşıyor gibi karakterinde ama tabi ona sorsak hem babası hem sevgilisi tarafından iki kere guven kırıklığı yasamis ve aldatmayı nefretle kınar ama bence babadan farki yok. Benimle zaten bir yolu yok ama inşallah babasına benzemez kimsenin canını yakmaz.
Cevap sahibi1 yılİnşallah ne diyelim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
5Cevap
1 yılSeni zikmek için sabırsızlıkla bekliyor hata nasıl seviyor seni bir görsen
00 YorumlaCinsellik ilişkiyi güçlendirir
01 Yorumla
Soran1 yılKarı koca değiliz, bedel ödemeden kazanılan her şey yitip gider kalıcı da olmaz
- Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
1 yılöylesi sevmez seviyormuş gibi yapar
00 Yorumla
1 yılSevmediğini söylememize gerek var mı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılHayır sevmiyor abazadjr
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılcinselliği daha çok seviyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 716 cevap paylaştı.
1 yılHayir sevmiyor
03 Yorumla
Soran1 yılSevmeyi bilmiyordur belki
- 1 yıl
Bilmediği için sevmiyor çünkü aklı beyni aşağıda onun
Soran1 yılDoğru
Sevmiyordur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
1 yılHayır sevmiyordur
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
1 yılhayır desek nolcak
04 Yorumla
Soran1 yılGörüşleri merak ettim. Günümüzde ilişkiler hep hızlı mı yoksa ben mi yavaşım? Genel hava nedir yani? Cevaplardan Anladığım kadarıyla şüphem boşa değil
- 1 yıl
sevmiyor desekde bildiğinizi okuyorsunuz bu tip adamlarada karakteri düzgün diyorsunuz
Soran1 yılKarakterinde gerçekten de olumlu özellikler var ama bununla diğerleri de gölgede kalıyor
- 1 yıl
o kadar olumlusunu her kötü insanda buylursdun. sonucta ister devam et ister etme amacı belli zaten
Gizli Üye(25-29)1 yılŞutla gitsin
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım