Aslında kadın da erkek de kendine bakmışsa, sporunu yapıp sağlıklı beslenmişse ve birbirlerinin cinsel isteklerine önem veriyorlarsa bence sağlıklı bir cinsel yaşam mümkün 😊
Çiftler yaş aldıkça cinselliğin kalitesi düşer mi?
Düşmez hatta bir noktaya kadar hep artar. O nokta da artık ihtiyarlamaya geçiş noktası. Bu kişiden kişiye değisebilsiği için şu yaş sonrası demek zor ama ihtiyarlık ifadesi bence yeterli.
Kalite zaten ne performanstır ne de fiziksel görüntüdür. Cinsel kalite beynin zevki nasıl işlediği ve vücudun ne kadar hormon salgıladığıdır. Bunun da yaş ile doğrudan bir ilgisi yok.
0
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Evet katılıyorum. 70 yaşından sonra artık bazı pozisyonlara girmek bel kırmakla bacak çıkartmakla sonuçlanabilir🤣
Gerçi iki taraf da 70 yaşında hala birbirlerini arzuluyorlarsa bu mükemmel bir şey🤣🤣
Değişir bu ama artan da epey çıkıyor. Yarı yarıya gibi. Bir filmi yıllar sonra bakınca izleyince daha farklı tat alırsın, hatta farklı manalar yükleyebilirsin. Onun gibi. İlerleyen zamanlarda fantezileri yoğunlaşır kaliteyi artıran da çok. Ama şu var çok erken evlendilerse erken yaşlardaki libido ve kalite ilerleyen yaşta olmaz.
Pompa gücü kalple ilgili, kalp çok önemli. 80 yasinda adam bypass ameliyatı oldu , adamin malzeme hergun sertleşmeye başladı bunu bana itiraf etti. Kalp krizi gecirmeden once haftada 1 ayda 3 aklına gelirken . Bypasstan sonra hergün. Olay kalpte bituyir. Bosuna mi aşk deyince kalp diyoruz
yanlış duyuma sahipsin.. işte erkenlik dönemde sevgili cinsel yaşandığında evliğle kadar kaç kişi gelip gececek o yoldan ve o süreçten bu süreçe kadar zaten talitesi düşmüş oluyor evlilikte artık monotonlaşır.. istek vs de düşüer..
😂😂😂 acı ama gerçek. Sebebi stres erkek gerçekten stres yapınca kalp krizi yapar. İleriki yaşlarda sıkıntı olmasın diye dinç ve sağlıklı kalmamız dileğiyle 💐
Gerçekçi olmak var 50 yaş üstü insanların ortalama cinsel hayatları pek yok.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Çiftlere yaş aldıkça cinselliğin kalitesi artar Cinselliğin kalitesi genç yaşta bir çok kişiyle deneyim yaptıkça düşer
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Eşim isteksiz ben istekli bundan dolayı ona tecavüz etmek zorunda kalıyorum
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
1 yıl
Bence yaşlılar daha istekli yaşlı karılar beni bulun
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
1 yıl
42 yaşındayım bugüne kadar hep arttı, umarım hep artar. geçenlerde mehmet ali erbilin ve şu hakem kızı götüren 60 yaşındaki adamın performansı görünce rahatladım