+1 yılEvet azalıyor istemsizce, çünkü insanoğlu farketmese ve kabullenmese bile ilk başlarda karşındakini daha yeni yeni keşfettiği herşeyi beraber ilk defa deneyimledikleri hatta ailelerden habersiz gizli kaçamak buluştuklarından heyecanlı ilişkileri oluyor ve zamanla az veya çok yapılsa bile sürekli aynı durum sıradanlaşıyor ve ya ilişkiler bitiyor ya kavgalar başlıyor veya farklı yönelimler son olarakta aldatmalar baş gösteriyor bununda sebebi yeni deneyimler ve heyecanlar yakalamak için yapılıyor mesela yeni deneyim kazanmak için 2 yol vardır ilkinde kişiler eşlerinden ayrılıp aynı heyecanı yaşatacak yeni şeylere yönelim ikinciside eşinden gizli başka erkeklerle konuşmak yazışmak ilişki yaşayıp bundan haberi olmayan eşine yakalanma korkulu heyecan yaşayıp eşinden alamadığını başka erkekler üzerinden eşinin haberi olmadan kendisi almasıdır.
İşler bu noktaya ulaşacaksa eğer üzerinede ayrılmak istemiyorlarsa ya karı koca değişik kolay şeylerle örnek dışarıda denizde ormanda misafirlikte yakalanma temalı bir şey yapacaklar ya da işler daha baştan başkalarıyla birlikte olup aldatmalık düzeydeydese eğer birbirlerini yakalayıp kavgalı huzursuz şeyler yapacaklarına ikimizde aynı yolun yolcusuyuz diyip grup ilişkiyle yanlarına kadın veya erkek alıp öyle başka kişinin eşinle ilişkisini seyretme heyecanı diye yapacaklar nede olsa taraflardan birisi aldatmalık duruma geldiyse şayet diğeride yapıyordur veya yapmak üzeredir ya da niyeti vardır sonuçts her ki tarafta iki tarafı kaçık değnek ben daha ne diyebilirim ki00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 314 cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle çiftler arasında ki uyuma bağlı ve birbirilerini ne kadar anladıklarına tanıdıklarına cinsel çekimin azalmaması için kadının cesur olması lazım ve eşine zevk noktalarını, sevdiği pozisyonları, tatminlik derecesini anlatırsa isteklerini belirtirse arada ki çekim yıllar geçse de kaybolmaz arada ufak sürprizler, değişik kıyafetler, mekan değişimleri arada ki çekimi ilk günkü gibi taze ve diri tutar. Birbirinin zevkine odaklanılması durumunda arada ki çekim asla bitmez tam tersi artar.
20 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 574 cevap paylaştı. Bir yaştan sonra kişiler doyuma ulaşabiliyorlar. Yaş itibari ile hormonlar körelebiliyor.
Ancak çoğunlukla kişilere bağlı. Monotonluğa ve duygulara bağlı. Azdıkça sırf boşalmak için seks yapmak ve seksi buna dönüştürmek çekimi azaltır. Boşalır ve üstüne sigara yakıp kalkıp giden çiftlere dönüşürsünüz.30 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılBu tamamen kişilerin kendi arasında olan bir şey kimi insan mesela sadece bir yılda tamamen ortadaki malzemeyi tüketir kimisi de mesela yıllarca evli kadının hiçbir zaman seks yapmaktan bıkmaz tamamen tarafların birbirine olan tutumu ile alakalı bir şey aslında
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
57Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılEvlilikte cinsel çekim azalır. Neden? Çünkü iki heyecanlı tipin evlenme ihtimali çok düşüktür. Evliliklerin çoğunda bir taraf heyecansızdır. İlk yıllar iyi gider çünkü heves vardır. Sonra hevesin yerini heyecan alır. Heyecansız olan monotonluktan şikayet etmez. Görev gibi görür. Vücudum rahatlasın diye ihtiyaç giderir. Öteki ise daha fazlasını bekler. Bekarken hayal ettiği yatak hayatı yoktur. Derdi penetrasyon yapıp rahatlamak değildir heyecanlı taraftakinin. Sevişmek ve farklı şeyler ister. Bulamaz. Bulamayınca masturbasyona sarılır. Kadın için aldatmak zordur. Zorluk aslında toplumun bakış açısı ve erkeklerin güvensiz oluşudur. Hangi erkeğe ima etse o erkek o kadının hakkında … düşünecek diye endişe eder. Ya da kadın bitirelim dediğinde erkeğin baş belası olacağı hatta vukuatlı şeylerin olacağı ihtimali. Tüm bunlar kadını korkutur. Güven arar, anlaşılmak ister. Bunları bulduğında aldatır
20 Yorumla
+1 yılŞimdi evlilik de illaki yıllar geçince bazı şeyler sıradan gelecek evlilik de bunun kaçışı yok diye düşünüyorum
Bence cinsellik duygu ve severek yapılması lazım yalnız sadece böyle evliliği de sıradan olmaz
Kadına sevgiyi vererek yaklaşın sadece zevk için değil de değer vererek10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılevet. kimse aksını iddia etmesın .
ama yıne yaparsın haz alırsın oda ayrı.
şimdi ben sana 3 gun boyunca kuru fasulye versem , 4 gün yeter da ıcım dısıma cıktı baska yemek ıstıyorum dersın.
insanda ten şekil farklılık olarak isteyecektır.
karaktere gore yonelen baskalarınada mevcut bazılarının mızacıda canı ıstesede eşi/partnerınden harıc kımseyı gozu gormeyecektır.10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlilikle ilgisi yok aslında. Tek düzelik insana eni sonu sıkıcı gelmeye başlar. Bu cinsellikle de alakalı. Belirli aralıklarla cinsel hayatınızı renklendirmeniz gerekir. Bu hem sizin için hem de partneriniz/eşiniz için mutlu bir evlilik ve yatak odası olacaktır.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKeşke biraz azalsa. Eşim zaman gectikce daha fazla düşkün oldu birlikteliğe. Zamanla cok yorucu olabiliyor.
34 Yorumla- +1 yıl
En kötüsüde bu olsa gerek. Birinde istek tavan diğeri istemiyor.
Cevap sahibi+1 yılHaftada 3-4 defa olunca 3 coccuk ve yıllardır tabi insan yoruluyor.
- +1 yıl
Elbette çocuk olunca dahada zor oluyor.
- +1 yıl
Peki anal oluyor mu?
araya günlük yaşam sorunları girince eşler birbirini yıpratıyor ve bu da cinsel çekimin yerinde farklı duyguları ön plana çıkarıyor. aslında cinsel çekim hala var ama ondan daha fazla yoğun duygular oluşunca cinsel çekim arka planda kalıyor.
10 Yorumla
+1 yılEş sadece boşalmak için sevişiyorsa azalmayı bırak biter
Yorumlardan birinde de okuduğum gibi monotonluktan çıkmak lazım bir süre sonra
Seks hayatınızı bir süre sonra renklendirmeniz lazım yoksa iş sadece boşalmaya gider60 YorumlaNeden azalsin.. Belki 60 li 70 li yaslardan sonra azalir lakin oda vucudun ihtiyacini karsilasin yeter :))
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. 12 sene sonra epey bir monotonlaşıyor yaşanmayan şey kalmayınca. Başka hayaller bazen daha etkileyici olabiliyor.
10 YorumlaCinsel çekimi azaltanda artıranda insanlar. Yani mutlu evlilik mutlu yataktan geçerken çekim azalıyorsa birşeyler kopmuş demektir. Bence tabii :)
10 YorumlaÇocuk olduķtan sonra kadın erkeğin papucunu dama atıyor. Aldığımı aldım psikolojisini üreme içgüdüsü tetikliyor.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAzalıyor ve monotonlaşıyor bir çok kişiyle konuştum işini halleden köşesine çekiliyor uzun uzun yapalım tadına varalım diyen kalmıyor diyorlar. buna örnek olarak aldatmalar ve mastürbasyon oranları ortada zaten
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılmastürbasyon başlamış sanırım sende de 🙊
+1 yılEvet azalır kim azalmıyor derse yalan söyler. Bu erkek içinde kadın içinde geçerli
20 Yorumla
+1 yılBu bakımlı olmak, sevgi ve kendine değer vermekle alakalı sanırım
10 Yorumla
+1 yılEslere bagli kisisel tercijler arzular kişisel yaşam kalitesi falan
10 Yorumla
+1 yılEvet azalıyor.
Tersini söyleyen sallıyordur10 Yorumla
+1 yılMonotonluga gıden bir evlilik yamıcam. İnş olmaz dedıgın gıbı
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yanı oyle degıl cok sıradan seks yaptıkları icin bellı bir sure sonra aynı şeyi yapmaktan bikiyorlar
10 YorumlaYıılarmı daha dün konuştum evli bi kadınla 1 yıl olmuş evleneli seks hayatları berbatmış😎
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bende asla azalmadı ama eşim için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 787 cevap paylaştı. Bilemedim doğrusu ama monotonlaşılmadığı sürece devam eder diye düşünüyorum
30 Yorumla
+1 yılBence azalmamali hatta kocam ben den ben ondan sıkılmim diye heyecan katılmalı farklılık yaşatılmali ki ilk gün heyecanı kalsın maraton olunmamali
40 YorumlaBence azalmaz dahada arta biliyo bende öyle uzvanın kalın ve büyüklüğünden ola bilir biraz açık sözlü oldu ama kadınlar daha iyi bilir benim ilişkim 20 senedir aynısı gibi sürüyor
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇekim değil yaş ilerlemesi ve hayat yorgunluğu diyelim bence
10 Yorumla
+1 yılBu kesinlikle böyle oluyor, zamanla ikiside birbirine karşı soguklasmaya başlıyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılbuyuk ihtimalle hergun olan haftaya düşer diyor evliler
10 Yorumla sanırım öyle sende azalma oldumu
15 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim
- +1 yıl
Sağol
+1 yılHenüz evlenmedim ten uyumu olursa sorun olacağını sanmam.
10 Yorumla
+1 yılBence bu evliliğe bağlı
50 Yorumla
+1 yılErkekte azalmıyor ama maalesef kadınlarda azalıyor. Tecrübeyle sabit :((
11 Yorumla- +1 yıl
Senin düşüncen ne peki?
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevgilinle olan cinselliğiniz yok dimi kocanla vah kötü
00 Yorumla
+1 yılGiderek monoton olur bence
20 Yorumla
+1 yılKarşılıklı istek varsa azalmaz
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 587 cevap paylaştı.
+1 yılYaşla alakalı bir durum gayet normal
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılKişilere bağlı birazda
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılAzalmamali ama azaltan insanlar var
10 Yorumla
+1 yılOyle ruhsuz ruhsuz olursa tabiki
10 Yorumla
+1 yılHevesler bitince her şeyin ilgisi düşer
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. bekarım ama azalmamalı
10 YorumlaArtada bilir azalada bilir
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hayır. Ama kadınların öyle bir saplantısı var...
10 Yorumlaelbette evlilik aaşkı öldürür
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 705 cevap paylaştı.
+1 yılEskisi gibi olmaz sonuçta
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşlerin birbirine olan tutkusuna bagli
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 507 cevap paylaştı. eşlerin tutumuna bağlı
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHeyecanı azalır heyecanla çekimde azalır
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 986 cevap paylaştı. Eğer renk katmazsan olur gibi
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. İşte tam o sırada araya fantezi girmeli
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılazalabilir de
20 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Kişilere bağlı bencd
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Sanmıyorum
21 Yorumlaevet azalır
10 Yorumla
+1 yılAzalmaması gerek
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılBence azalır
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılbence azalıyor
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılÖyle derler
10 Yorumla Yoksa aldatmazlardi
10 Yorumla
+1 yılHayır aksine artması lazım
10 Yorumlaevet azalır
10 Yorumla
+1 yıl6 ay sonra cırtttt
10 Yorumla- Devamını Gör (11)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem