+1 yılya arkadaş tamam cinsellik önemli bir şey aksini de idda eden olamaz zaten de biraz da şunu mu düşünsek? evlilik dediğimiz şey bir peri masalı, sabah akşam seks, eğlence, romantizm, kahkaha ve gökkuşaklarından ibaret bir şey değil bir sorumluluk, ev geçindirmesi, iş güç, ev işleri, genel olarak hayat, varsa çoluk çocuk ve onların hayatları derken e bide yaşta ilerliyo ve yaş ilerleyince bilin bakalım neyler düşüyo testesteron ve östrojen yani erkek ve kadın cinsel hormonları yani illa ki bir yerde azalacak veya daha farklı bi düzene girecek şeyler bunlar kimse libido fabrikası ve ya seks makinesi değil (burada o libido bombası geçinen kız ve erkekler dahil) bazen erkek ister kadın istemez, bazen kadın ister erkek istemez, bazen 2 tarafta ister bazen 2 si birden istemez 1000 tane de sebep vardır istemeleri veya istememeleri için stres, yorgunluk, canının sıkkınlığı, depresyon bilmem ne bilmem ne, insanız biz insan, çiftleşmek için yaşayan makineler değil, o izlediğimiz p*rno gerçek değil kimse öyle 7/24 cinselliğe hazır ilk gördükleri kişiyle öncesinde ön sevişme vs hiç olmadan 1 saat birlikte olacak hepsi de 20+ cm lik 7/24 kalkık dolaşan aygırlar veya büyük penis gördüğü anda bütün işi gücü, sevdiklerini veya ahlakı bırakıp diz çökecek * değil (olan var olmayan var) kaldı ki hayat cinsellik değil ki, parçası ama kendisi veya sanıldığı kadar büyük bir kısmı değil öyle olanların sonu lut kavmine özenmek e dolayısıyla da ebedi yanışa dönüşüyor.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 808 cevap paylaştı.
u +1 yılUzun evliliklerde bu normal bir durum olarak karşılanıyor. Fakat bana göre cinselligin bir rutini yok. 24 yıllık evliyim ve diyebilir ki dönemsel olarak bazen daha yoğun bazen daha az ve bazen de normal şekilde devam ediyor. Cinsellikte haftada 3 kez ya da 1 kez ya da her gün olur gibi bir rutin yoktur. Bunu kişilerin libidosu isteği ve karşılıklı tenbuyumu belirler..
00 Yorumla
Bu tamamen hayatın yoğunluğu ile ilgili bence, iş güç çocuk bunlara sebep olabiliyor!
kıvılcımı alevlendirmek kendi elimizde.
Arada çocukları bir kaç günlüğüne teyzesine dayısına vs yollamak lazım ve sadece karı koca takılmak gerekir!
Bunu yapınca insan özüne dönüyor, yoğunluktan günlük moddan çıkıyor20 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılBana normal gelmez açıkçası.. Cinselliğin sağlıklı olmasından yanayım ama tabi şartlar ne gerektirir onu bilemeyiz o sebeple büyük konuşmamak da gerekiyor.. İlişki için cinsellik önemli bir unsur olsa da tamamen ona endekslemek de yanlış geliyor.. Keyifli geceler..
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılHayır değil bunu defalarca kez yazdım eminim Türkiye dekiler özellikle genelde kadınlar belli bir yerden sonra bırakıyorlar yani cinsel ilişkiden utanıyor millet erkek adayini elde etmek için yapıyorlar yapıyorlar evlenince de bırakıyorlar.
20 Yorumla
+1 yılcinsellik yaşayan insanlar hep mutlu pozitif enerjili... az yaşayan ya da yasayamayanlar aşık surat mutsuz gergin düşünceli salmış kendini... bide iliski yaşayanlara bak tipsizde olsa fizigi de kötü olsa hep bi yaşama sevinci bi huzur bi mutlu umut dolu... denemesi bedava bi takip edin araştırın gerçekten oyle
10 YorumlaBunun belki de en büyük sebebi kadınların cinsellik konusunda bilgisizliği ve isteksizliği.
Erkeklerin belli bir zaman sonra ister istemez gözü, bu sebepten dolayı dışarı kayıyor.10 YorumlaNormal.. Yerini başka güzelliklerle beslemek gerekir.. Daha aza indirgenip, farklılıklar yaratmak ve güzdllestirmek gerekli.. Belirlenmiş bir günü beklemek gibi.
00 Yorumla
+1 yılSon derece normal. Nasıl aşk sonsuza kadar sürmüyor ise evliliklerde de cinsel yaşam yıllar ilerledikçe azalıyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCinsel ilişki de bir ihtiyaç ve paylaşım
Cinselliğin diri tutulduğu evlilikler daha yolunda gidiyor30 Yorumla
+1 yılNormal değil ve hiç sekteye uğrayıp azalmamalı bu durum.
00 Yorumla
+1 yılBitmeye ya da mecburiyetten sürdürülmeye mahkum bile olur
00 Yorumla
+1 yılEvet normaldir sevgi de azalır aşkta her şey azalır.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCinsellik azaldiysa sevgide azalmıştır. ben eşimi çok seviyorum yokken özlüyorum. sık cinsellik yaşıyoruz
00 YorumlaBence biz erkekler için önemli bir durum yaşamın içerisinde buda var her nekadar bayanlar kabul etmeselerde her şey bunu deselerde sonuçta erkek için önemli bir sorun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 483 cevap paylaştı. Bence normal olmamalı
10 YorumlaNormal. Birden kesilmesi anormal.
00 Yorumla
+1 yılGdo lu ürünler yüzünden
00 YorumlaDeğil bence, cinsellik çok önemli
00 YorumlaHayır normal değil
20 YorumlaAzalmamalı
10 Yorumla
+1 yılNormal
40 Yorumla
+1 yılYaş ilerledikçe normalleşir
10 Yorumla
+1 yılEvet azalıyorda
00 Yorumla