Evlilik i̇lerledikçe azalan cinsel yaşam olur mu? Tam tersini yaşayan var mı?

Evlenmeden önce birlikte olduğumuz zaman o kadar ateşliydi ki evlenince de öyle olur sandım. Evlendik ilk 15 gün ara vermedik. 6 ay geçti bizim sıklık azalmaya başladı. Klasik ağlama krizleri, kavgalar vs derken 4 yılı devirdik çocuksuz. Cinselliği bilmeden önce çok tamah etmem sanıyordum. Oysa su içmek, yemek yemek gibi bir ihtiyaçmış. Ve siz istekli olsanız da karşı tarafın isteğinin olmaması bütün hayatınızın içine edebiliyormuş. İzin günlerinde sabah elim penisinde uyandırıyorum, kur yapıyorum hayır diyor. Yahu evdesin acelen yok, yetişeceğin bir yer yok, sağlıkla alakalı bir sebep yok, sorsam “Ne bileyim?” den başka cevapta yok. Bu sabah yine reddetti. Yazdığım şu saatte bana niyetleneceğine mesaiye giden arkadaşına sohbet etmeye gitti. Buraya yazmaktan mutlu değilim. Sadece “Bana şunu almadı.” tarzı bir dert olmadığı için kimseye anlatıp akıl alamıyorum. Evlenmeden önce birlikte olduğumuz zaman o kadar ateşliydi ki evlenince de öyle olur sandım. Evlendik ilk 15 gün ara vermedik. 6 ay geçti bizim sıklık azalmaya başladı. Klasik ağlama krizleri, kavgalar vs derken 4 yılı devirdik çocuksuz. Cinselliği bilmeden önce çok tamah etmem sanıyordum. Oysa su içmek, yemek yemek gibi bir ihtiyaçmış. Ve siz istekli olsanız da karşı tarafın isteğinin olmaması bütün hayatınızın içine edebiliyormuş. İzin günlerinde sabah elim penisinde uyandırıyorum, kur yapıyorum hayır diyor. Yahu evdesin acelen yok, yetişeceğin bir yer yok, sağlıkla alakalı bir sebep yok, sorsam “Ne bileyim?” den başka cevapta yok. Bu sabah yine reddetti. Yazdığım şu saatte bana niyetleneceğine mesaiye giden arkadaşına sohbet etmeye gitti. Buraya yazmaktan mutlu değilim. Sadece “Bana şunu almadı.” tarzı bir dert olmadığı için kimseye anlatıp akıl alamıyorum.