14 yaş var aramızda bana mısın demiyor yani illa yaklascam ben ya da geldi mi direk uzan bitsin o iş modunda. Ben biraz şehvet istiyorum sevişmek istiyorum dans ettim süslendm seksi giysilerle ama adam o an hoş ama sadece şey modunda keyif alamıyorum acıkcası. Sonra geldi mi ben hala devam etmek istiyorum tam moda giriyorum boşaltıyor. İçimde kalıyor benim böyle napcam darlandım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Yaş farkida etkilidir spor bakım istek hormonlarda etkilidir
Adam kendini hazirlamazsa spor yapmazsa kilo vs varsa karşısındakini mutlu etmeyi kafaya koymamissa libidosu azaldiysa karşılıklı mutlu olmayı istemiyor kendini düşünüyorsa sen bunları bu isteklerini ona anlatmadiysan adam bunun böyle olduğunun farkında değilse birazda görmezden geliyorsa bu böyle devam eder yaş gectikte de azalır cinsel ilişki sıklığı da düşer körelip gidersin
Önce kendisi ile konuş
Neler yapabileceğinizi bir düşünün
Spora ve diyete vs başlasın
Senide düşünsün bir nebze düzelir
Ama senin en mutlu en güçlü zamanlarında yaşlanmaya doğru gidiyor olur sporsuz olursa
06 Yorumla- +1 yıl
@Haleck katılmıyorum spor yaparken yiyecek yedikçe güçlenecek
Gücünu harcayacağı yer arayacak
Ama tutupta kas yapayım diye ugrasmayacak
Kalbinin gücünü performansini artiracak şekilde koşu vs yapacak
Yoksa kilo aldıkça guctende düşer isteğide azalır yapamıyorum doyuramiyorum diye psikolojisinde kötü olur uzaklasir - +1 yıl
Soran+1 yılŞu an kas yapacam derdinde. Önce yaglar gitsin diyor ki sadece göbek var onda.
- +1 yıl
Yanlış yolda
Kasa ihtiyacı yokki
Yaşı ileri ise birde
Kiloyu azaltıp performansı yükseltmek gerek
Oda kas ile değil kondüsyon ile olur
O kosmali nefesi çok yüksek olmalı
Diyelim ki çok kas yapacak nefesi olmayınca onuda yapamayacak
Performansına da etkisi olmayacak
Önemli olan performans
Nefesi büyütmesi gerek
Koşu gerisi yalan
En İyi Cevaplar
Güzelim o kadar yaş farkı adamın ilieki performansı etkilemez, adam daha 39 yaşında en ateşli zamanı sekste en tecrübeli olduğu dönemde bunlar oluyorsa iş ve aile yaşantısına bakmak gerekir. İşi çok stresli, özellikle gümrük işleri sıkıntılıdır orası ilişkiyi etkiler🤔evde yine bosalamadım sözüde etkiler adam yetersizliği düşünür, toplumdan aldığı bilgi Seksi birde gir çık gibi değerlendiren tıp ise senin sonun bu olur. Oysaki seks iki kişilik eylemdir. sonucta ikinizde en iyi şekilde doyup rahatlama iz gerekir. O erken geldiyse seni bosaltana kadar devam etmesi gerekir. Zaten uzun süre ilişki yaşayanlar bir birinin performansını bilir birlikte boşalmak için her şeyi yaparlar birlikte bosalinca diger zevkin 5 kat fazlasını yaşarsın istersen uzun oldu özele gelirsen daha detay bilgilerde veririm cunki misafir geldi yazamadım eşinle neler yapmanız gerektiğinde yazRim
02 Yorumla
Soran+1 yılGarip kısmı şu ben hic bosalmadım ki evlilik boyunca tam moda giriyoruz geliyor. Uzun sursun ıstıyorsak tempoyu dusuruyor bu sekilde ben keyif almıyorum
- +1 yıl
Eşin aslında boşandıktan sonra seni boşaltana kadar devam etmesi gerekir. Erken bosaliyorsa sevişmeyin uzun tutacak seni iyice sulandirip, hatta klitorisini öpüp emip dilleyerek birkaç kere boşaltıp, en son içine girerek birlikte bosalmanizı sağlayabilir, sen ona fazla şey yapma o sana yapsın seni iyice tahrikke bir kere oral bosaltsin ikinciye devam edip 2 Cide içine boşalsın birde öyle yapın derim
+1 yılAradaki yaş farkı fazla o biraz daha iniş moduna geçmiş hani o heyecanlar vardır hiç sabah olmasın istekleri arzuları bitmek üzere sen ki daha açmaya başlamış bir çiçeksin ailesine karşı çok iyi demişsin ama bazı şeyler orayla kalmıyor o kendini tatmin ediyor peki ya sen bunu nasıl çözeceksin bu saatten sonra o değişmez fazla bir şansın yok
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBizim de aramızda tam 14 yaş var erkek arkadaşımla. Burada erkeğin yaşı daha önemli. Benimki 35 yaşında ve çok şükür maşallah 1 senedir çok iyiyiz aramızdaki yaş farkına rağmen her konuda, bı o kadar da cinsellikte. Ben evlilik düşünmüyorum, ama ileride olur da öyle bir şey olursa ben evlenmeyi kabul edeceğim dee 30 olucam da o 44 olacak, yürümez herhalde. Yaş farkı illa problem olabilir başta cinsellikte. Ki ben de sizin gibi cinselliğe çok çok önem veriyorum hele ki evlilik gibi bir şeyin en önemli yapıtaşı. O da olmazsa neden evleniyoruz zaten?😅 Yaş farklarımız aynı. Aslında sizinle bu konuda konuşmak isterim nasıl gidiyor evlilik, yaş farkı problem oluyor mu vs diye
03 Yorumla
Soran+1 yılEvlilik cok yorucu ya.. Yas farklı bariz sırıyor göruntu de olmasada ruhsal olarak bazen ebeveyn gibi davranıyor yapısı gereği zsten sakindi ama dahada mood degişti ya.. Eşimle severek evlendik lakin biraz hızlı gelişti hersey 1 sene içinde tanıstık evlendik neye guvendysm
Cevap sahibi+1 yılEvliliğin zaten kendisi çok zor, yıpratıcı. Biz de 1 senedir beraberiz. Çok şükür kavgamız, küsmemiz bile sadece 1 kere oldu o da kız kardeşi yüzünden 🙄🙄🙄 Ben evlilikten kaçıyorum, daha bu yaşta görümce problemleriyle uğraşıyorum. O küslügumuzde bile sadece birkaç gün sürdü barıştık. Genel olarak çatışmadan, anlaşmazlıktan uzağız yani. Ama beraber yaşamak çok çok farklı. Beraberinde illa ki problemler doğucak ve tamamına yakını yaş farkının getirdiği sorunlar olur diye düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılPeki yaş farkı illa sırıtıyor dediniz ya nerelerde sırıtıyor mesela?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
99Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılAradan yaş farkı olmasının hiçbir sorun yaratacağını düşünmüyorum büyük ihtimalle adam bakımsız çünkü şöyle kurallar var mesela sigara içiyorsa içki içiyorsa beslenmesine dikkat etmiyorsa doğru düzgün uyumuyorsa sağlıksız şeyler ile besleniyorsa dert ya da sıkıntı içinde ise sürekli stres yapıyorsa ya da çok aktif bir çalışma hayatı varsa bu adam isterse senden 14 yaş küçük olsun yinede cinsel performansı tatmin edici olmaz önemli olan yaş değil kendine bakmasıdır
31 Yorumla
Soran+1 yılBakımlı lakin işi yogun ve stresli buda etkiliyor haliyle
+1 yılzaten bunun olacagi yasinizin arasindaki farktan belli ornek verirsek siz 30 yasinizda olun esiniz ise 44 sizin kostugunuz yolla esinizin kostugu yol bir olabilirmi veya siz hadi biraz yuruyelim dedigiz zaman esiniz size ne kadar ayak uydura bilir ki en fazla 20 dakka bilemediniz 30 dakka yuruye bilsin ama emin olunki oda bu konuda biraz pisman sirf derdi sizi yari yolda birakmamak ben olsam sizin yerinize benim nacidane fikrim tipbi yardim alabilirim isterseniz bir dusunun derim hayirli gunler dilerim
00 Yorumla
+1 yılyaş çok önemli değil aslında ama fikirler ve düşünceler önemli seksten ne beklendiği ve tarafların bundan ne anladığı önemli şehvet için fantezi gerek fantezilerin paylaşılması için eşlerin birbirini anlaması , belli ki sen bu anlamda oldukça renkli iken eşin bu işi sadece boşalmak ve deyim yerindeyse adet yerini bulsun diye yapmak anlamında yapıyor , cinselliğin ruhsal ve zihinsel yapısından bir haber bu yüzden ruhsal doygunluğu tanımlayamadığı gibi maalesef seninde bunu tatmanı engelliyor
02 Yorumla
Soran+1 yılIşte biraz duygu istiyorum çok bişi mi bu ilişkide
- +1 yıl
doğru insanı bulduğunda zor değil aslında
- Cinsel Yaşam konusunda 794 cevap paylaştı.
+1 yılBunun yaş farkıyla ilgisi yok , hep derim bu işe çiş yapıp hafifleme gibi bakanlarla dolu dünya , halbuki kadınımın zevk aldığını görmek benim için başlı başına keyif aldığım bir durum , o zevk aldıkça ben ön sevişmeyi uzatırım daha çok gaza gelirim. Bunlar çok farklı mevzular , her şey karşındakini ne kadar önemsediğinle ilgili…
00 Yorumla
+1 yılBunun sebebi, o yaşlardaki erkeğin uzun ön sevişmelerde ereksiyonunu sonuna kadar koruyamama ve sen hadi dediğin zaman girmek için tam erekte olamamış olma korkusudur. Fiziksel sorunu olmasa da bu psikolojik bir mesele, o yüzden bir an önce sert ve kıvamdayken girip işini görmek ister. Kocam hiç ön sevişme yapmıyor direk gir çık yapıyor diye şikayet eden kadınların eşlerinin tamamına yakınının sorunu bu. Yaşanmış ve konuşulmuş vakalar bunun teyididir.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyaş farkıyla alakası yok. ben de eşimden senin dediklerini yapmasını istiyorum. hadi boşal da bitsin modunda hep. sık seks yapmak değil, kaliteli seks yapmaktır mesele. sen kalite istiyosun, haz istiyosun, sevişmek istiyosun... seninki klasik erkek modeli, ama yaştan değil emin ol. libidosuzluktan. 36 yaşındayım ve deli gibi sevişebilir. girip çıkma işi en son iştir.
11 Yorumla
Soran+1 yılYaa tamda bu aslında.. Duygu yok bişi yok böyle seks mi olur sadece rahatlıyor ama ben ne durumda yok
Gizli Üye(30-35)+1 yıl13 yaş küçük 2 tane sevgilim (partnerim) oldu. Biri içine boşalmama izin vermiyordu ve bir defa yapınca ikinciye hiç istemiyordu. Bir süre sonra bu yüzden ayrıldık 2. Sevgilim çok daha rahat bırakıyordu ve sevişmeye başladığımız zaman en az 3 posta yapardık ve dinlene dinlene yapardık 20 saat boyunca sadece ihtiyaç giderip dinlenip 7 posta yaptığımız oldu. Yani olay tamamen ten uyumu ile ilgili. 2. Sevgilimde öldü maalesef 😔😔😔 onun gibi birini bulamadım şimdiye kadar.
00 Yorumla
+1 yılBence evet ya. Çok yaş farkı olunca uyum daha az oluyor bence. Enerjik ve dinamik her zaman iyidir. Libido bitmesin, gece boyu mutluluk ve arzu hormonu salgılanması gerekli. Hem de benim için süslenen bir kadın varsa ben yağız at gibi şahlanırım
02 Yorumla
Soran+1 yılYa işte en istekli oldugum anlar mum gibi eriyorum. Garip ya
- +1 yıl
Mum ışığında yanmak varken mum gibi erimen anlamsız. Bunu konuştunuz mu mesela, hiç isteğini arttırmayı denemedi mi? Çünkü yetmiyor sana
+1 yılBir kere senin kocan ya seks sevmiyor ya da artık senin tadını biliyor başka tat olmayınca canı istemiyor,39 yaş neymiş adamin en sikici olduğu yaş. Acaba sen adamın iştahını kabartmiyormusun? Hergun banyo yapmiyormusun? Vücudun ter mj kokuyor. Biraz kendine bak sonra adamı suçla. Adam belkide dışarda başkasıyla yatiyordur. ya da köle gibi çalışıp yoruluyordur alet kalkmiyordur
02 Yorumla
Soran+1 yılBakım konusunda bir problem yok ikimizinde. Dun konustm iş değişikliği istiyorum büyük şirketlerle gmrusmek beni strese sokuyor dedi
- +1 yıl
Ahaa şimdi anlaşıldı adam stresli destek ol ona, seks herzaman olur
Ya bu maalesef büyük sorun bir taraf ateşli diğer taraf sakin oluyor her evlilikte nedense durum bu. Ve bunu ayarlayıp ortayı bulmak zor oluyor. ama zamanla karşındakinin uyarı bölgelerine baskı yaptıkça ve kaçtıkça oda yoluna giriyor.
00 YorumlaBu işin yaş farkı ile alakası yok, tutku eksikliği var demek ki kocanda, fıtratının değişmesi zor ama imkansız değil, al karşına söyle bunları, cinsellikte iletişim çok önemli:)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılYalla alakalı değil karakterle alakalı bu dediğin bu şeklkde olan gençlerde var ama senin istediğin gibi olan olgular da
Kısacası sen yanlış yerdesin yerini değiştirmeye bak
00 Yorumla
+1 yılSenin gibi istekli bir eş bulmuş kıymetini bilsin
Onun yerinde olmayı çok isterdim çok
Kaç yıllık evlisiniz07 Yorumla
Soran+1 yıl5 yıllık
- +1 yıl
Anlamıyorum bu adamları
En baştan beri böyle miydi
Soran+1 yılEvlendik hemen cocuk oldu sonra ailesiyle sorunlar yasadım evi ayırdık sonra oglum 2 yasa bastı tam sütten kestm uyku duzeni oturdu dedim gece kalmaları yok seks hayatımız enfesti gecede bir kac kez yapardk o denli rahat sonra 2 ay gecti takk hamileyim tekrar ordan yine basa sar hamilelik son evresi annesi gil geldi covid dönemine denk gel yasaklar cıksın 4 ay bende kaldılar dusun dısarı cıkmadım o muddet sonra bebek dogdu 2 cocuklu hayat seruveni sorumluluk ev tasıma iş değişimi dil seruveni allak bullak olduk
- +1 yıl
Evet sıkıntılı süreçler olmuş ama senin gibi istekli bir eşi varken bu denli kayıtsız kalması yanlış bence
Sadece yaşa bağlamak bence doğrı olmaz yaşlarınız kaç bilmiyorum ama bende 39 yaşındayım eşim yeter artık diyor dayanamıyor yoruluyorum diyor
Soran+1 yılÇocuk var mı peki sizde varsa yaslar kac
Benim 2 ve 5- +1 yıl
Bir tane var 12 yaşında 15 yıllık evliyiz
- 8 ay
merhaba mesaj atarmisniz
Cinsel Yaşam konusunda 489 cevap paylaştı. Yapmak istemeyen erkek çok zor, devamlı erkek gibi davranmakta çok zor inşallah düzelir diyeceğim ama sanmıyorum. Anliyorum seni 💁🏻♀️
10 Yorumla
5 ayYa varya kimse dengi dengine değil benim karım da senın adam gibi sende ben gibisin neden kımse dengi ile olamıyor...
00 YorumlaYani tam bir odun. Seni hazırlamalı bosaldiysa bile eli ağzı ike devam etmeli ki sende yarım kalmayasin
00 Yorumla
+1 yıl16 yaş fark olan birisiyle konuşmuştum aynı senin gibiydi. Etrafındaki erkekleri de arzuladığın oluyor mu?
00 Yorumla
+1 yılyani belli bir yastan sonra sorun olur yani dusun senin yasin 50 olunca tam seks zamani bana gore o 64 yasinda olacak yapamicak
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 707 cevap paylaştı. Adam direk finale gidiyor sende yarı yolda kaliyorsun on sevişmeyi uzatmalı yoksa benzini bitmiş araç gibi hep yolda kalırsın ;)
00 Yorumla
+1 yılhagi yaşlar olduğuna bağlı yani ikiside 50 nin altındaysa sorun olmaz bence ama biri 20li ya da 30 diğeri 60 vs ise çok sorun olur
00 YorumlaE adam cinselliğin zirvesinde, sevişiyomuş da, daha ne istiyon. Cayır cayır yanan kaç hatun var burada bi bilsen. Hiç birine vermiyoruz :p
00 YorumlaSorun yaş farkı değil ki
O yaşta bir erkek cinselliğin. zirvesimde olur.
Ya eşin daha geçte olsa performansi öyle olacakti00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTutkulu sevişmeler, dokunuşlar, fanteziler, pozisyonlar, saatlerce süren şehvetli dakikalar isterken, görev gibi git gel yapıp boşalan adam seninde sinirlerini bozmuyor mu?
07 Yorumla
Soran+1 yılFazlasıyla.. Ama ne yapcam onu bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılBunu yaşayan yakınlarım oldu, normalde sana karşı tutkulu, ilgili biri midir?
Soran+1 yılÇocuk var 2 tane erkek birde. Çalısma faslı cocuklar derken adam iyice babam gibi oldu evde. Tamam ilgili ailesine karsı ama eş olarak cok farklı boyutta.
Cevap sahibi+1 yılSen daha uzun yıllar cinselliği zirvede yaşayacak yaşlardasın, ufak kaçamaklar, bazen seni delirten hareketler olmalı o ilişkide, kimi zaman farklı ortamlarda, kimi zaman çocukları bırakıp sadece bir otelde özel geceler, senin şu an hakettiğin ne biliyo musun, tüm gece deliler gibi seks yapıp, artık boşalmaktan halin kalmamış ve ıslak teninle o yatakta yığılıp kalmış halde olmalısın ama gördüğüm kadarıyla, kocan boşalım bitsin modunda, çok detay var bu konu hakkında aslında konuşulacak
Soran+1 yılAglicam yeminle ya
Cevap sahibi+1 yılDur dur hemen pes etme, gizliden çıksam yazar mısın, denemeni isteyeceğim şeyler olacak
Cevap sahibi+1 yılÇıktım hatta gizliden, o arkadaşın denediklerini ve sonuçlarınıda anlatırım size
Gizli Üye(30-35)+1 yılKişiden kişiye değişir.
Ben de çok seks düşkünü biri değilim. Ardaki arzu ve tutku, tahrik edici şeyler daha güzel çoğu zaman benim için. Salt seks beni de tatmin etmiyor.
Birbirinize uyumlu çiftlerle takılın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl14 yaş ne insan mı kalmadı 40 yaşına dayanmış ne bekliyorsun zaten o adamdan evlenmeden önce düşünmeliydin böyle olacağı belli
31 Yorumla
+1 yılBosanin çünkü inanın ki düzelme olmaz bu böyle gider...
01 Yorumla- +1 yıl
Sorunu halledebildiniz mi hanfendi?
Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. eş için çok fazla. Onun performansı senin için yeterli olmayabilir
00 Yorumla
+1 yılmaalesef bunun daha ilerisi de var. Sorunların artacak. Yaş farkı gerçekten fazla..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaş gittikçe erkeklerde ki heyecan sakinliğe ve isteksizliğe bağlamaktadır. Tabiki bu herkes için geçerli bir durum değildir.
04 Yorumla
Soran+1 yılEwt fazla sakin ve bende zamanla sessizlestiğimi hissediyorum çok konuscak konumuz genelde iş haber cocuklar
Cevap sahibi+1 yılMaalesef ritüel ilişkilerde olanlar böyle oluyor. Stres sıkıntı erkeği daha çok etkiliyor ve sonuç ilişki de birliktelik ayda 1 e düşüyor bazen unutuluyor bile. Haklısınız erkek böyle olunca kadında sessizleşiyor kendi kabuğuna çekiliyor. Bu sebeple sohbet iş güç haber çocuklar ekonomi vs. Oluyor ev arkadaşlığı şeklinde
Soran+1 yılCok enteresan evlilik olayı ya ne bilim duragan heyecan yok sıkıcı
Cevap sahibi+1 yılMaalesef bir çok evlilik bu şekilde oluyor, büyüklerden gelen bir yapının devamında kendi tabularını yıkamayan çiftlerin ya da bireylerden birisinin evlilikte ki etkisi evliliğin gerçekten durağan sıkıcı ve sanki menapoz ya da antrapoza girmiş gibi bir yaşam sürmelerine neden oluyor.
+1 yılÜzüldüm durumuna bazısı senin gibi insan arar bulanda kıymetini bilmez
Yaş farkıyla alakalı değildir ya kişinin tutumu tavırlarıdır bence
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. genelde yaslanınca yas ilerleyince azalırda senin adamda sorun olabilir doktora görunsun
00 YorumlaBunun yasla alakasi yok, kendisiyle alakali oturup konusmak en mantiklisi bence
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 410 cevap paylaştı.
+1 yılAyrıl. Yaş farkı çok fazla siz evli sayılmazsınız zaten.
00 Yorumla
+1 yılYaş önemli faktör sana 26 desek adam 40 yaşında o adamdaki 26 yaşındki heycan olamaz bir kere
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 705 cevap paylaştı.
+1 yılKadını cinsel mutlu etmek rahatlatmak erkeğin görevi
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 487 cevap paylaştı. Sekste iyi dokunmak önemli, uç noktalara önem veririm ben.
00 Yorumla
+1 yılNaptın dedeyle felan mı evlendin sen de, yaş 70 iş bitmiş
00 Yorumla
+1 yılBencil acemi tecrübesiz ne dersen artık insan kadınını memnun etmez mi hiç
00 YorumlaBüyük sıkıntı, cinaellik kesinlikle bencilliği kaldıracak bir aktivite değildir.
00 YorumlaBilemem, bir arkadaşım 19 yaşında evlendi. Eşii 29 yaşındaydı
00 Yorumla
+1 yılBencilce bi davranışı var. Aldat ya da boşan seni de düşünen birisiyle devam et
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. 39 yaşında ki adam hergun yapabilir. O seni sevmiyor
00 Yorumla
+1 yılAdam bitmiş okey e dönüyor kendisine bakmıyor ya boşan ya aldat
00 YorumlaYaşla ilgisi yok canım Adamın libidosu düşük... yok mu alternatif biri...
00 Yorumla
+1 yılMaalesef çoğu kadın bu durumdan şikayetçi. Bunun adı bencillik.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 673 cevap paylaştı.
+1 yılİleri yaşlarda seni kim s. kcek şimdiden bunu düşün
12 Yorumla
Soran+1 yılBuyur burdan yak birde
- +1 yıl
E önemli birsey
+1 yılSana doymuştur. İçi geçmiştir. Başının çaresine bak.
00 YorumlaAdamda bıkkınlık var sorun şu hergün pilav gibi görüyor ona Erol taş gibi et yedirmeli iştahlandırıp kovalatmalısın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKanka o baban olmuş şimdiden 😂 beş on seneye zaten seks ayda yılda bire düşer annen baban sizden çok yapıyor durumunda olursun😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbüyük ise sıkıntı, ama benim gibi 3-4 yaş küçük ise erkek daha makbuldür. mitralyözing, ta ta ta taak tak tak tak bam bam devaam
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Adamın zaten gücü o kadardır artık amacı sadece rahatlamam seni düşünmüyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Sekste bencillik karşı tarafı soğutur konuş onunla dikkatli olsun
02 Yorumla
Soran+1 yılBunu her zaman yapıyor üstelik şevk kalmıyor insanda artk. Birde bana gecen denyo bir laf etti getir kendini üzerimde dedi. Zira 5 sene evliyim 1 kez mutlu son olmadı oyle waouw bir gevseme olmadı bende çunkü o gelince bitiyor olay
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence FB ayarlamalısın ya da ayrılmalısın baska cizum yok maalesef
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYaş farkı çok ama yaşla ilgili değil. Bunun sonu aldatma eminim.
00 YorumlaYaşı büyük erkekse sorun olur ama kadınsa olmaz daha da güzelleşir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılyas farkıyla alakası yok erken bosalma sevısme sanatından yoksunluk ve okuzlugun verdıgı ılhamla harmanlanmıs bır erkegı secmenın cezası bu :)
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılYaş farkı değilde istek strese yedikleri gıdalara göre değişebilir
00 Yorumla Çok bencil biri demekki, benim öyle karım olsa sabahlarım
00 Yorumlamavi hap ya da polen yedır bırazda p*rno izlettir adam prof olur
05 Yorumla- +1 yıl
Hee tabi kesin
- +1 yıl
Yok
- +1 yıl
Ok.
+1 yılKötüymüş, önce seni hazırlayıp uzun sürdürmesi şart
00 Yorumla- Devamını Gör (57)
Devamını Gör(102)