Erkek mi daha büyük olunca kadın mı daha büyük olunca sorunlar başlar?

Erkek mi daha büyük olunca kadın mı daha büyük olunca sorunlar başlar?

Yaş yapmıyor onu ten uyumu oldu mu sıkıntı yok olmadı mı en seksi kızda kas erkekte olsa karşıdan bakarlar mesela benim aşırı yüks k 25 Li yaşlarda oldu yerine göre 40 da ama yaş değil istekli olman yeterli sonuçta kıza yaş değil 23 kalın giriyor
Soruyu yazdıktan sonra yorumlar ile niye ilgilenilmez anlayamıyorum.
Yaş ile seksin bir ilişkisi yoktur. Yaş sadece rakamsal değerdir. Bazen gençler bile sekste başarılı olmaz iken yaşlı dediğiniz olgun kişiler çok başarılı olabiliyor.
Önemli olan karşındaki kişi memnun etmesi gerisi boş. İçindeki his genç yaşlı diye ayırt etmez aldığın zevke bakarsın. O an zaten sadece onu düşünürsün fizikseli değil.
Metabolizma farkı bakımlı bir erkek 80 yaşında dahi baba olurken bir kadin erkek yaşta bile bu durumda olmayabiliyor erkekler için bunun önüne neredeyse geçtiler mucizevi mavi hap herkes matrixteki kırmızı hapı içmiyor yani. 😂😂😂
Muhtemelen genç erkek olgun kadın senaryosunda eğer genç erkek tecrübesiz ise ve olgun kadını tam doyuma ulaştıramazsa sorun olabilir. Onun dışında yaş farklarının bir sorun olacağını düşünmüyorum
Cevap
28Cevap
Bence yaş farkı sorun olmayabilir, ama birbirinin enerji seviyesi ve beklentileriyle uyumsuzluk zamanla ilişkiyi zorlaştırıyor açıkçası.
Yaş farkından ziyade arzu şehvet yok olduğunda sorun olur tabi yaşın etkisi var 50 nin üstünde erkek tökezler ama yine ayaktadır
Erkek çok büyükse sorun olur fakat , genleri sağlam ve sağlıklı bir erkekse o zaman işler değişir
kadın yaşlı olursa sorun olur bence. Yoksa erkeklerde 50-60ında bile o işi yapan var. Doğurtanlardan görüyoruz işte 😂😂
Evlilikte yaş farkı hımm erkek 70 mişken kadın 50 falansa sıkıntı başlat
Anladım
Bence uçurum bir fark olmadıktan sonra sorun olmaz mesela kadın 25 dir adam 50 falan
Anladımm
Erkek 65 ten sonra sıkıntı kadın 55 ten sonra sıkıntı gerisini dusunun
Bayan 20 li yaşlarda erkek 30 ların sonu 40 larda sorun olur
Erkek kadından büyük ise olur yani 55 inden sonra pil bitmeye başlar
Sekste yaşa asla takılmam yapar geçerim genç tercihim öncelikle
Belli bir süreden sonra partnerler birbirinden sıkılıyor mu acaba 🤔
Erkek büyük olursa. Ama çok fazla yaş farkı var ve erkek kendine bakmıyorsa.
Hımm
Çünkü erkek yapabildiği sürece erkektir. Ama kadın her zaman kadın...
Erkek büyük olunca sorunlar başlar. Kadının büyük olması her zaman iyidir
Ciddi mi
Evet şimdiye kadar çok kişiyle seks yaptım. İçlerinde en iyileri benden büyük olan kadınlardı. Hani 18-20'lik çıtır falan diyorlar ya? Yemin ederim hikaye
Türk kadınları ile 25 yaştan sonra cinsellik yaşanmaz çöplük koku iltihap her şey var
erkek erksiyon sorunu yaşamıyorsa kadın kuruluk... Kıran kırana devam eder.
Erkek her zaman büyük olmalı. Yaş farkı da bence sorun değil. Yaşlılar için bile takviyeler var 😁😁😁
kadın büyük olunca sorulabılır
Neden
söle kadın cabuk yıpranıyo erkekler kadınlardan daha cocuksu cocuk dogurma olasılıgı yas aldıkca düsüyo gibi
Kocan yaşadı senin
ölene kadar devam durmak yok :))
45 den sonra sorunlar baslar
Bence sorun olmaz
İki tarafta yaşlanınca sorun olur
50 lerde başlar sanirim
Ten uyumu olmadıkca daha çok sorun yaşanır canım
Kuş ucmamaya başladığında sorun baslar
Olmaz
Diyosun
erkekten başlar yüksek ihtimalle
35 ten sonra