Her gün bal yenmez diye bi laf var hatta erkek için de kadın için de geçerli diye düşünüyorum
Tabı sadakatsizligin açıklaması olamaz
Her gün bal yenmez diye bi laf var hatta erkek için de kadın için de geçerli diye düşünüyorum
Tabı sadakatsizligin açıklaması olamaz
Cinsellik için hafta da 2-3 kesin olmalı... O yüzden evlilik var. Yoksa ülke de herkes çıplak gezerdi. Koku filmi gibi sokaklar da çıplak erkek kadınlar dolaşırdı. Evliliğin %80 kısmı cinsellik pratikte... Düzenli olduğu için %50 gibi hissediliyor ama etkisi o kadar büyük ki cinsellik bozuldu mu ilişkilerin çökmesi aylar alsa da yıkılabiliyor. Onca beraber güzel anlar yaşadığınız anların olduğu bir ilişki düşün bitiyor zor ama imkansız değil.
Evliliğin ilerleyen yıllarında cinselliğin sıkıcı hale gelip gelmemesi tamamen çiftlerin dinamiklerine, iletişimlerine ve birbirlerine verdikleri öneme bağlıdır. Bazı çiftlerde rutinleşme, günlük stresler ya da fiziksel değişiklikler nedeniyle cinsel hayat ilk heyecanını kaybedebilir. Bu çok normal bir durum ve çoğu evlilikte yaşanabilir.
Ama bu durumun değişmez olduğu anlamına gelmez. İyi iletişim, yeniliklere açık olmak, duygusal bağları güçlendirmek ve birlikte yeni şeyler denemek cinsel hayatı canlı tutabilir. Cinsellik sadece fiziksel değil, aynı zamanda duygusal bir bağdır; çiftler birbirlerine zaman ve özen gösterdikçe bu bağ güçlenir.
Sen bu konuda neler düşünüyorsun? Çevrenden ya da kendi gözlemlerinden böyle deneyimler duydun mu?
Sıkıcı hâle geldiğini zannetmiyorum ama erkeklerin gençliğinde cinsel içerikli filmleri çok izlemelerinden ve mas*turbasyon ile kendilerini tatmin ettiklerinden, ileri ki yaşlara doğru çeşme kuruyor ve evlendiği eşinin ihtiyacını karşılayamıyorlar bazılarının da psikolojik nedenlerden dolayı durum bu şekilde olabiliyor.
Tabiiki her şey gibi o ilişkide suradanlaşıyor, ama fanteziler ve cinsel konularda sohbet edebilmek , kişilerin biraz daha heyecan ve sıradanlıktan uzak tutuyor, ama ne olursa olsun tutku azalır önemli olan sevginin saygının kalması🤔 bence
Cevap
63Cevap
Aslında sıkıcı hale gelmiyor sıradanlaşıyor. Bu sadece evlilik için geçerli değil hayattaki her şey için geçerli. Bugün evi olmayan bir evim olsa başka bişey istemem derken evi olan yazlığım olsa başka şey istemem diyor yazlığı olan teknem olsa vs vs gidiyor. Bence önemli olan küçük şeylerden mutlu olabilmek ve bakış açını değiştirebilmek. Ben 10 yıllık evliyim eşimle hala ilk günkü heyecanım var.
Ne güzel darısı hepimize 🙃
Sanmıyorum. Heyecan arayanlar için geçerli bir arguman
Heyecan arayanlar esiyle bir heyecan yaratmali o zaman
Bana ne bağırıyorsun
Cok sakin söylemiştim halbuki
😀😀😀👍
Sıkıcı hâle geliyorsa gayrımeşru olanı da sıkıcı olmalıdır değil mi
Farklı kişi olunca yeni bir heyecan oluyor
Karsi olmasina ben de karşıyım fizyolojik bir şey. Tabı dediğim gibi aldatmayı meşru kılmaz
Biraz açar mısınız
Eş bir taneyle sınırlı değil ama 😊 dörde kadar yolu var erkekler için
Peki 😊
Seks oyuncaklari aliniyor , ic giyim aliniyor , kisisel bakim ve hijyen korunuyor , hic bosalmadan en az 5 orgazm yasattiriliyor ama gel gor ki kadinin icinde yok. Aslinda olayi bitiren bu yaklasim. Kadinlar cinsellige gereken onemi vermiyor. Verseler zaten soyledigin kacamaklara ihtiyac yok.
Bilemem yaklaşık 2 senelik evliyin sıkılmadım daha aynı şekilde ilerliyor
Oyle ilerler umarım
Her gün aynı bal yenmese katılıyorum ama eğer cinsel fanteziler iki tarafın da güçlüyse sıkıcı Hale gelmeyebilir ama bu yine de aynı baldan başka gözümüzün başka bal görmeyeceği manasında değil shshs
Gorse bile yenmemeli
Gördükten sonra yememek için çelikten irade lazım shshhs
Dediğin gibi bal bile olsa her sefer yedikten sonra sıradan oluyor alışılmış oluyor. İnsan yeni heyecanlar arıyor. En güzeli çok esliliği kabul eden kadınlarla birlikte olmak.
İlişkiyi toparlayan ve ayakta tutan tek şey oysa evet. Ama farklılıklar, farklı aktiviteler, heyecanlar ve sevgi varsa o zaman zaten sıkıcı değil akıcı olur
15-20 yıl geçinceye kadar pek sıkılma olmuyor ama eşlerden birinin ya da ikisininde sıkılmış olması olası durumlar kimi söyler kimi söylemez.
Standart sabit ilerlediğiniz için, küçük oyunlar motivasyonla yapın bakın sıkıcı olan bir durum var mı
Valla bi yerden sonra aç kalınca sadakat falan hak getire...
Bir şekilde gözün dışarıya kayıyor...
Ne alaka ozaman seksin kendisinin tatsiz olmasi gerekir. Sen hergun uc kere yemek mi yenir yav deyip yememezlik ediyomusun
Bakış açısı sana kalmış eşini vazgeçilebile cem bir yemek ya da yiyecek olarak görmek var ya da su gibi havagibi
Sıkıcı hale gelmiyor, siradanlasiyor. Bunu eğlenceli hale getirmek fikirlere açık ciftlerin işi
Evli misiniz
O zaman nasil biliyorsunuz tam olarak
Ben o açıksözlülüğe şerefsizlik diyorum
Mükemmel seks hayatı normal bir insanı evlilikte tutabilir ama doyumsuz olanlar için geçerli değil, onlara en iyisi de yaranmıyor
Doyumsuzluk olmadığını söyleyip doymayan diye yine kendin demişsin
Kadınına doyan işte sen doymayan demişsin
O değil de profil fotoğrafında niye bu kadar dertlisin 🙃
Ben de sınav sonuçlarımı kontrol ederken böyle oluyorum
Değilim
Neden kötü bir şey mi 🙃
Teşekkürler 🙏
Neyseki öyle değilmiş 🙂
Hoş bir ihtimale benziyor
asker arkadası gibi oluyosun artık krabalarımdan biliyorum birbirlerine usta falan diyolr
@kanka35 ben evli değilimki
@kanka35 hee yok
Bu yüzden fantezili olmak lazım sürekli farklı şeyler denemek lazım
Evlilik dönemim boyunca asla böyle bir sorun yaşamadım
Allah kimseyi aldatmayı meşru kılmak için böyle bir güzelleme yapacak kadar düşürmesin
Bizde ilk başta oldu maalesef plansız oluşan şeylerden dolayı…🙄
Hep yükseldi , farklı şeyler bulursanız yükseltmek için daha heyecanlı hale gelir
Evet yenmez ama ikinci gün yersin unutma bunu
O zaman tarafların , bilgisi dahilinde açık ilişki düşünmek mi gerek diyorsun?
Bence bu çiftlere bağlı. Yeni şeyler denemelerse. Olmaz diye düşünüyorum.
Tabii ki... Maalesef kaçınılmaz son... Kadın için de...
Hergun monotonlastirirsaniz bencillik ortaya cikar zevk verilmezse seksten sıkıcı olur hayat
Evet aynen öyle oluyor o yüzden evlenirken aldatmaya izin vericen dksmaosm
Sıkıcı olan konuşmamak mis bunu zamanla anladık eşimle, şimdi daha iyi. monotonluktan ciktimi iliski her şey daha iyi olabiliyor
Evli biri olarak çok haklısın insan bi süre sonra aynı kişiden sıkılıyor başkası daha çekici olmaya başlıyor
Şuanda ayda 1 ya da 2 anca yapıyoruz 10 yılda bu hale geldik
Eşinizi aldattınız mi hiç
2 kere
Haberi oldu mu
Hayır oldu bitti
Tek gecelik miydi
1 tanesinin tekrarı oldu ama öteki bikereyle kaldi
Esc miydi
Hayır esc ile hiç ilişki yasamadm
Kimdi o zaman
Gizliden cikda herkes herşeyi okumasn
Okusa nolur sen olduğunu kim biliyor
Olsun rahatsız oluyorum öyle
Diğer türlü de ben rahatsız oluyorum
Korkma yemem rahatsız olunca siler engellersin
İmajım var benim shshsdhhs
Benimde kurallarim var ne yazikki 🙂
Kesinmi karar8n 🙂
Evet
Peki
Zamanında sevgili olmuştuk ama evlenememistik o kişiyle şimdi ikimizde evliyiz ama bikackez kacamaklarimiz oldu
Yani hem oyle hemde bir sonraki adimi kestirebildiginden siradanlasiyor.
Evet o yüzden günümüzde cuckold koca ların sayısı hızla artıyor
evet monotonlaşma vs mümkün ama bu ihaneti meşru kılmaz kılmamalı.
hayır, ilk günkü kadar aktif. ama her çift için geçerli olmayabilir.
Her gün oturup sadece bal yersen olmaz tahmin kat tereysğlı ye yani yeni fanteziler yaprak o heyecanı söndürme
Eş değişim yapar renk katarsınız herkes memnun olur
İkinci yildan oldu bizim
Peki farklı bir şeyler denedin mi bunu düzeltmek için heyecan katmak için
bence yeni şeyler denemek lazım ben öyle yapıyoruym sıkmıyor
Farklı fanteziler oyuncaklar kullanılırsa zevkli olur
Eee kendinle çelişmişsin sen şimdi
Sıkıldı diye aldatmak zorunda değil kimse
Eeee sende sıkılırım diyosun ama kadın içinde geçerli diyosun.
Tamam ben de aldatmak zorunda değilim
Evet ama galiba sıkıcı hale gelmiş
Ben evli değilim
Kimin için sordun ki o zaman
Aklıma geldi
tamam bklm
Herkes farklı konuşuyor
Evet sıkıcı hal alıyor zamanla
Arada bir başka tatları yaşamak mı gerek diyorsun
Evli değilim o yüzden bilmiyorum
bilenle bilmeyen aynı değill
Aslında renk katarsan sıkıcı olmaz
kişilik sorunu bu
swinger ve cuckol düşünceler var
Alakası yokkkk
Size kalmış. Renk katarsanolur
Yani karşıdan birsey alamayinca
Renkli tutarsan hayır
Fantezi üretmeniz lazım
Bu tamamen erkeğin elinde olan birsey
Gelöez diye düşünüyorum ama bakıcaz
Bazı şeyler monotonlaşıyor olabilir balımsu
İlişki dinamiğine bağlı durum biraz da bu.
hergun bal degıl kız o hergun pılav yenmez
Evet öyle
Çorba içilmez
Sıkıcı hale gelmiyordur sanmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?