Merhaba arkadaşlar benim size bir sorum var ben evliyim yaklaşık 2 yıldır beraberiz bir sorunumuz yok ama eşimle beraber olduktan sonra bile ayağını görsem ellerini vücudunu görsem bir daha yine aziyorum yine istiyorum şimdiye kadar bana bir şey dememisti zira çok seviyorum birlikte olduktan sonra sarılıyorum ona hiç bırakmak istemiyorum ancak biraz önce bana dedi ki sen sadece cinsellik için mi evlendin ya dedi ne yaparsam bir daha istiyorsun çorap giyerken bile aziyorsun bana dedi ne yapacağımı bilemedim bir şey demedim ben homeofis oalrak çalışıyorum yazılımciyim ben o ise pratisyen hekim onu hep işten gelmesini bekliyorum çok arzuluyorum artık dayanamiyacak pozisyona geliyorum bana böyle demesi biraz zoruma gitti sizler ne dersiniz ne yapmam gerekir
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılBu normal bir sey de ilk evliligin baslarinda olur sonra azalir sen de devam etmesi biraz ilginc ama olacak tabiki de yani bende de olsa bu dedigin bende de olur seks yapmiyorum mastürbasyon yapiyorum yaptıkça yapasım geliyor duramiyorum rahatlayamıyorum hatta 1 hafta boyunca sabah aksam yapiyorum rahatlayana kadar evli olsam nasil olur hic bilmiyorum bir de erken bosalma var ben de tabi
011 Yorumla
Soran1 yılMesela şimdi yaptık yine naptım ona bakışlarına bile aziyorum ve dayanamıyorum cidden heryerde yapıyorum nerede denk getirirsem beraber oluyorum çok arzuluyorum ama kızıyor bana bu arada eşim kapalı birisi ve onun vücudunu görünce bile bitiyorum yahu
- 1 yıl
Demek ki seni iyi etkiliyor yanlız böyle de deme sen böyle diyince merak edenler olur ben bile merak ettim yani ama tabi herkesin bakış açısı beğenisi farklıdır o da var
Soran1 yılBenim ilkim o bu arada yani ilk sevgilim ilk dokundugum ilk birlikteliğim ilk askim bunuda belirtmek isterim ama çok istiyorum biraz önce geldi beraber oldum bu lafı dedi sonra bana
- 1 yıl
Demesi normal kadınlar erkekler gibi degildir öyle kadın var ama tek tük öyle istekli olacakta isteyecek de mesela ben evli olsam ev de tamamen ciplak olmak isterim her an istedigimde yatirip icine gireyim ayaktayken ayagini kaldirip icine gireyim böyle isteyen bir kadın olması da gerekiyor her an her yerde her şekilde
Soran1 yılZaten 1 çocuğumuz var oda bebek daha ben üstüne bir şey giydirmiyorum jdbdbd altına da tanga giyiyor evde sadece böyle dolanıyor
- 1 yıl
En iyisi o da olur cikartması kolay olsun yine öyle bir içine girersin zaten
Soran1 yılÖyle yapıyorum ya çok güzel bir an önce ya sevgili bul takıl ya FB ya da evlen
- 1 yıl
Sevgil fb olmaz da evlilik olur ama o da olmuyor iste bir de bilmiyorum ben seks yapamam orası da var erken boşalma var ben de zaten dokunur dokunmaz bosaliyorum iste
Soran1 yılBenimde ilk başta öyleydi sonradan alışıyorsun ki
- 1 yıl
Bu güzelmiş o zaman ilk baslarda erken bosalma oluyor 10 kere bosaldim yaa sonrasında 1 saate kadar uzatabiliyorum yine tabi geliyor ama kendimi tutuyorum tutarken yine 1 2 damla geliyor öyle ama uzun olunca zevk almam daha iyi oluyor bosalmam daha iyi oluyor
Soran1 yılGayet güzel
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
1 yılİredeni güçlendir evde çalışma bir de prn falan izleme geçer
06 Yorumla
Soran1 yılHomeofis çalışıyorum şirketim ABD de ne yapacağım evde çalışmayın parodn da
- 1 yıl
O zaman spor yapmalısın
- 1 yıl
Vücudun hiç yorulmafığı için oluyor bu
Soran1 yılAma benim sana sorum eşimi de ben gibi nasıl yaparım di yaw spor sevmem ki
- 1 yıl
Çok iyi seks yapman lazım o zaman. Beli güçlendireceksin bu işin antrenmanını yapacaksın ağırlıklarla. Açıkcası ben yaptım bunu ve ilkinden sonra kimseye seks konusunu açmıyorum kadınlar sürekli istiyor. Başka bir yol var mıdır bilmiyorum artık
Soran1 yılZaten yaptım ortalama ilişkilerim bir buçuk saat sürüyor hatta verdiği msurenin sonunda ben değil o bitiyor artık yeter canım acıyor dedi onun harici icecegine azdırıcı vermiştim doktor olunca hemen anladı nbdbd
Gizli Üye(25-29)1 yılEe bize ne bundan
12 Yorumla
Cevap sahibi1 yılPardon yanlış yere yazıldı
Soran1 yılNeyyy
Gizli Üye(25-29)1 yılMastürbasyon yap bence biraz ara ver
010 Yorumla
Soran1 yılmastürbasyon yamiyorum zaten ayreten leimin altinda karım var çok zoruma gidiyor uaw
Cevap sahibi1 yılAcaba biraz gezdirsenmi karını
Soran1 yılSosyallik var zaten gezdiriyorum ki
Soran1 yılEşim kapalı bu arada
Cevap sahibi1 yılHediye alıyomusun
Soran1 yılEvet oralardan yana sıkıntımız yok ki
Cevap sahibi1 yılTamam
Soran1 yılNe tamamı öneri versene yaw
Cevap sahibi1 yılBence karında mastürbasyon yapıyo olabilir
Soran1 yılSanmam ya
Gizli Üye(25-29)1 yılMastürbasyon yap bence biraz ara ver
073 Yorumla
Soran1 yılmastürbasyon yapmıyorum zaten onu bekliyorum ayreten elimin altında karım var çok zoruma gidiyor ya
Cevap sahibi1 yılOnun hoşuna gitcek şeyler yapıyomusun peki
Soran1 yılEvet yalıyorum onu on sevişme yapıyorum yani boşalıyor hatta
Cevap sahibi1 yılOda sana yapıyomu peki?
Soran1 yılEvet yapıyor tabiki
Soran1 yılEşim kapalı bu arada ve kimsenin görmediği vücudu bile görünce hayal kurup yine aziyorum
Cevap sahibi1 yılKaç saat sürüyo ilişkiniz
Soran1 yılOrtalama 1 buçuk saat civarı dyebilirim
Cevap sahibi1 yılBence sana o lafı reglken söylemiş olabilir ya da başka bişeye sinirlenmiş olabilir
Soran1 yılBilmiyorum ama bir hata yapamdim aileme bağlı biriyim sigara alkol yok arkadaşım 3 tane felan eşim ile sürekli vakit geciririm
Cevap sahibi1 yılÇocuğun var mı
Cevap sahibi1 yılAnladığım kadarıyla çok ilişkiye girmişsin hamile falan olabilirmi
Soran1 yılEvet var 1 tane erkek çocuğum var şuanda da 2. Ye çalışmalarımız sürüyor 4 5 düşünüyorum
Soran1 yılHamile olunca agresif olmadı ama ilkinde
Cevap sahibi1 yılErkek çocuk sesinizi falan duymuyomu
Cevap sahibi1 yıl4 5 fazla olmazmı bakabilceğine eminmisin
Soran1 yılBebek daha ya ayreten eşimin geliri şu an zaten 130 bin lira bende yazılım mühendisi olarak çalışıyorum 5000 USD alıyorum birde yemek param var 250 USD para yanından sıkıntı yok ama kalabalık bir aile olmak istiyorum
Cevap sahibi1 yılBizim şirketteki yazılımcıya 3000 usd veriliyo ortamda çok iyi kazanıyosun
Soran1 yılTürk sirket mi ve 3 k verdiğiniz mühendisin kaç yıl deneyimi var hangi uniden mezun bunlar önemli
Cevap sahibi1 yılBenim şirket türk şirket ama o konularla ben ilgilenmiyom insan kaynakları bakıyo
Cevap sahibi1 yılGenelde iyi ünilerden mezunları alıyoz
Soran1 yılKaç yıllık deneyimliler peki ve alanları nedir bunları biliyor musunhz
Cevap sahibi1 yılGüvenlik şeyleriyle ilgileniyo diye biliyorum siber gibi
Cevap sahibi1 yılÇok çalışmadan kazanıyo yani aslında
Soran1 yılKaç yaşında biliyormusun peki
Cevap sahibi1 yılYok o kadar bilmiyorum ama gördüm tabi daha önce sohbetimiz oldu en fazla 25 35 arası gibi duruyo
Soran1 yılAz alıyor bence ya
Cevap sahibi1 yılYa zaten yeni yıl geldi ya şimdi zam yapcaz
Soran1 yılBilmiyorum orasını ama benimde zamlanacak ama az geldi hangi şirket özel degilse
Cevap sahibi1 yılSöylemesem daha iyi olur gibi demesinler bunun burada ne işi var ondan diyom yani üstüne alınma 😁
Cevap sahibi1 yılEn çok genel müdüre zam geliyo genelde
Cevap sahibi1 yılSana % kaç geldi
Soran1 yılDaha açıklanmadı ama yüzde 40 civarı bekliyorum istersen söliyebilirsin yorumunu hemen silerim
Cevap sahibi1 yılÇok popüler bi şirket değil
Cevap sahibi1 yılYüzde 40 iyimiş ya bizde finans müdürü belirleniyo ama yinede bizden onay isteniyo
Soran1 yılSildim merak etmeyin ama ABD şirketi benim enflasyona göre değil yaptıklarına göre para veriyorlar
Cevap sahibi1 yılÇok şanslısın o zaman abd şirketleri iyi kazanıyo iyide maaş veriyo
Cevap sahibi1 yılBizde vergiler yüksek biliyosun
Soran1 yılEvet öyle ama neden gurk sirketlerinde çalışıyor onu anlamadım
Cevap sahibi1 yılBizde gerektiği zaman yurt dışına gönderiyoruz personel görüşmeler için prim veriyoruz ama yinede amerikan şirketleri kadar maaş verdiğimizi düşünmüyorum
Soran1 yılBelki daha yeni mezun olmuştur bilmiyorum ama belki de kendisini gelistiyordur daha
Cevap sahibi1 yılOlabilir belkide şirketimizden memnundur
Soran1 yılKaç mühendis calistiriyorsunuz
Cevap sahibi1 yılÇok değil ya 3 tane ama en yaşlısı 35 falandır
Cevap sahibi1 yılYaptığımız binalarıda görmüşsünüzdür belki istanbuldaysanız
Soran1 yılYazılım ve bina ama birbirinden alakasiz
Cevap sahibi1 yılAslında alakasız değil çünkü web sitemizle ilgilenen bunlar rakip olduğumuz şirketler mevzut
Cevap sahibi1 yılMevcut*
Soran1 yılTabi anlıyorum web sitenize saldırıyı önleyen bu mühendisler ama kendilerini orada zor gelistirirler
Cevap sahibi1 yılAslında haklısın fazla personelde bizim zararımıza ama eskiden inan çok zorluk çektik yani eğer tek kişiyle az kişiyle çalışırsan şirketim zarar görme riski fazla olur hak verirsin ki
Cevap sahibi1 yılMesela bize 3 tane finans departmanıda yeter ama çok fazla çalışırlar ona göre bi verim alırsın ama sen gidip 20 tane finans departmanı çalıştırırsan işlerin hızlı ilerler cebindende ona göre para çıkar
Soran1 yılTabi sizin sektörü bilmiyorum ama ben kendim için söyledim benim sirketimde 5 bin muhendis çalışıyordur ortalama bir şey söylemek gerekirse kendin iboyle yerlerde gelistirirsin
Cevap sahibi1 yılSen baya büyük bi şirkette çalışıyosun galiba bizde toplasan 1000 personel vardır toplam
Soran1 yılSöyleyince hemen sileceksen şirket soluyebilirim
Cevap sahibi1 yılTabi söyle
Soran1 yılSil haydi
Cevap sahibi1 yılBu şirket bizim şirketi katlayacak türden 😄
Soran1 yılÖyle öyle daha maaşım düşük benim ya mesela 4 yıl deneyimliler geneli yurtdışına gidiyor benim şirketin 40 bin USD alan tanıdığım var
Cevap sahibi1 yılAslında bende amerikada bi şirket açmayı düşünüyorum ek bina gibi düşün ama çok masraflı olur
Soran1 yılÖnermem tabi ama siz bilirsiniz
Cevap sahibi1 yılNeden
Cevap sahibi1 yılYa zaten şimdi öyle bişeye kalkışcak şey yok trump kazandı seçimi türkiyeyle ilişkiler iyi olur gibi
Soran1 yılÇok iyi bir şey kurman lazım felan ama tabi kendin bilirsin ben ayda 2 kere felan giderim ABD ye orada bile eşimi götürürüm yanımda ve dudukliyorum yolda her zaman Co kseviyorum onu ya
Cevap sahibi1 yılBenden daha sık gidiyosun ben yılda en fazla 6 7 kere gidiyorum
Soran1 yılO arada bile hep eşimi gotururum
Cevap sahibi1 yılBak o fırsatı bizde sağlıyoruz personellere 5 tane finans departmanı geliyo mesela otel falan ayarlanıyo eşleriyle gelebiliyolar
Soran1 yılYok yaw ben söylediğim şirketin ABD temsilcileriyle konuşmaya gidiyorum
Cevap sahibi1 yıl5 bin tane yazılımcı çok değilmi ya
Soran1 yılNasıl gelişecek peki şirket? Hepimiz yazılımcı değiliz diye biliyorum haberlesmeci var elektronikçi var yazılımcı var 3 kulvardan oluşuyor diye biliyorum
Cevap sahibi1 yıl5 bin yine çok ya şirket bunların maaşlarını karşılıyo her biriniz en az 5 alıyosunuz ortalaması 20 desek 100 milyon $ ediyo toplam maaş
Soran1 yılGeliri çok daha fazla
Cevap sahibi1 yılİşte amerikadaki şirket her türlü kazanır
Soran1 yılÖyle öyle
1 yılEee yani
05 Yorumla
Soran1 yılNe eee
- 1 yıl
Ne dememizi bekliyirsun yenge sevmiyor ozaman senin kadar seks
Soran1 yılNe yapmam gerekiyor sevmesi için zaten amac bu
- 1 yıl
Sen bir şey yapamazsın onu. Lobidosu olacak kaç yıllık evlisin yaşlar kac
Soran1 yıl2 yıllık evliyiz yazıyor sieuyu okumamissiniz