ne yapıcam bilmiyorum? Ne cinsellik açısından yeterli geliyorum nede diğer konulardada daha ona bir evlat bile veremedim kendimi çok rezil hissediyorum üstüme kuma alsa hakkı var gerçekten berbat hissediyorum kendimi nasıl yetirebilirim diye düşünmekten kafayı yicem
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılEşime yetemiyorum ne demek? Hangi açıdan yetememek. ya da sizdeki yetmenin ölçüsü ne?
Eşine çocuk vermek senin elinde olan bir durum değil. Bu durum kimsenin haddine de değil. Kendinizi yetersiz görmek yerine içinde bulunduğunuz durumu nasıl pozitif yönde değiştirirsiniz onu düşünün.
Çocuk eksikliğini bazen bir evcil hayvan edinerek bazen de çocuk esirgeme kurumundan bir evlat edinerek giderebilirsiniz. Emin ol ikisinide kendi çocuğunuz kadar sevebileceksiniz01 Yorumla
Soran+1 yılDoğru diyorsun ama insanın kendi kanından birisi gibi olmuyor işte eşim çok büyük bir hayvan sever kedileri köpeği kuşları var hatta kendine ait kaplumba akvaryumu yaptı ama işte insanın kendi çocugu gibi olmuyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
12Cevap
+1 yılyetememek nedir bi kadın istese aynı anda 5 erkekle olur ama bi erkek 2 kadınla aynı anda bas edemez onu alından cıkar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBöyle düşünme. her şey zaman ile olur. Çocuk yine olur. Sekste sınırlarını zorla. Aşarsınız.
01 Yorumla
Soran+1 yılUmarım
Gizli Üye(25-29)+1 yılYetiremiyorum derken nasıl yani anlamadım, detaylandir istersen. O seni yetirsin hem
03 Yorumla
Soran+1 yılBana herşeyi fazlasıyla sağlarken ben onu hep yarıda bırakıyorum ne çocuk verebiliyorum ne onu mutlu edebiliyorum nede cinsel ihtiyaçlarını bile karşılayamıyorum o bana bir gülümsemen yeter diyor ama ben onun aslında ne kadar üzgün olduğunu biliyorum bu konuda maalesef
Cevap sahibi+1 yılEşine çocuk vermek ne demek. Senin elindemi bu yani? Çocuk hemen olucak bişey değil zaten defalarca denemen gerekebilir. Belkide sorun onda yani yine böyle düşünüyorsun
Soran+1 yılTest yaptırdım hastanede sorun bende yani
Eşinde doyumsuzluk var
03 Yorumla
Soran+1 yılNeden ki
Soran+1 yılHyr
+1 yılÇok yanlış düşünüyorsun cokk
07 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Seni seven kişi bunalri umursamaz
Soran+1 yılAma ben onun o halini görüyorum
- +1 yıl
Seni sevmissen çocuk olmasasa olur Allah nasibi o yani
Soran+1 yılEriyor resmen sevdiğim çok üzülüyorum gerçekten
- +1 yıl
Baba pikopatmisin yaa la havle yok yok etkilemez bizi diyorum
Soran+1 yılNe.
+1 yılikinci birini alın araya
06 Yorumla
Soran+1 yılBen razıyım ama o istemiyor
- +1 yıl
o zaman ya eşin seni çok seviyor her şeye rağmen ya da sonradan kıskançlık olur maddi durumlar eşini zorlar ya da eşinden çok seks düşkünü biri değil
Soran+1 yılEşimi maddi açıdan zorlanabilecek biri değil maddiyata önemde vermez zaten ama beni çok seviyor gerçeten
- +1 yıl
o zaman eşin yetinmeyi bilen biri ya da güvenilir kimse yok diye uzak duruyor olabilir bu fikre tabi sen söyledin ise
Soran+1 yılÖyle
- +1 yıl
güvenilir biri ancak arkadaş çevren ya da aile içinde olur
+1 yılo nasil oluyor ya yetmemek sacma
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yetememek diye bir şey yok pes etme
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. kendini geliştir sende
012 Yorumla
Soran+1 yılNasıl
Soran+1 yılBir çok açıdan sorunluyum aslında
Soran+1 yılCinsellikte de ev işlerindede konuşmada bile sorun yaşıyorum
Soran+1 yılZorr
Soran+1 yılHep yarısında bitiyorum
Soran+1 yılHalim kalmıyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılBöyle düşünme nolursun ya
00 Yorumla
+1 yılAyrılda gel :D
11 Yorumla