Eşime yetemediğimi düşünüyorum ne yapacağım?

Merhaba ben 31 yaşındayım 3 yıldır evliyim eşim 22 yaşında çıtı pıtı bir genç kız çocuk yok.
Sorum şu ben eşime yetemediğimi düşünüyorum ikimizde ilkiyiz birbirimizin cinsellik konusunda eşimin son 1.5 2 yıldır artık rahat oldu evliliğin ilk yılı hem yaşı daha çok genç hem de yeni evlilik diye çekiniyordu ben seks aşırı düşkünüydüm şu an o ikimizde çalışıyoruz ikimizin de masa başı işimiz ama o eve yorgun gelmiyor ben üstümden kamyon geçmiş gibi naz yapar giyinir süslenir bakımlı biri sabah-öğle-akşam fark etmiyor tahrik ediyor birlikte olmak istiyor bu çok güzel ama gücüm kalmıyor yetemediğimi düşünüyorum 1 kez zor bela utana sıkıla konuştum yok aşkım sadece sana doymuyorum çok iyisin falan dedi ben yaşlanıyor muyum nasıl dürtülerim artacak daha çok çok genç 10 yıl sonrasını düşünüp kahır oluyorum :(
Benim gibi olan var mı ya da fikir verebilecek
Güncellemeler
+1 yıl
Yorumlarda spor yap diyen kardeşlerim kendimi bildim bileli spor hayatım vardı ama yaklaşık 5 yol önce kaza geçirdim ve spor hayatım eskisi gibi değil geçmişten gelen birikimle atletik vücudum var fakat eskisi gibi halim yok bisiklet sürerim tenis oynarım ormanda yürüyüş ve yüzme ağırlık kaldıramıyorum :(((
Güncellemeler
+1 yıl
Bugün dahiliye ve üroloji bölüme gittim şükür ereksiyon ve hormonlarda problem yok ama kan değerlerim düşmüş takibe alacaz bakalım umarım fayda görürüm
Eşime yetemediğimi düşünüyorum ne yapacağım?