Eşim bana yetmiyor, ne yapacağım?

eşimle cinsel olarak uyuşamıyoruz. 1 kere yapınca tamam, o gece başka yok! zaten hafta da maximum 2 yapıyoz. onda da aman dikkat et içime boşalma, aman ses çıkmasın komşu duyar, aman şöyle aman böyle... oral yok, mal gibi yatar bacak açar, ara sıra üste çıkar ara sıra da doggy. cilve-naz-erotizm sıfır! ağzı kültablası gibi kahve ve sigara dan. valla çıkmazdayım... NAPCAM SİZ SÖLEYİN.
Güncellemeler
+1 yıl
burada kimse beni ya da eşimi tanımıyor, bahsettiğim şeyleri profesyonel bir psikoloğa bile soramayacak kadar sıkıntılıyım. o yüzden kimse bana ahlak dersi vermeye kalkmasın. kimse kimseyi tanımıyor sadece soruna odaklanın...
Güncellemeler
+1 yıl
iila ki açıklama mı yapalım? eşimle normal yaşantımız iyi. sosyal anlamda vs. ii gidiyor. benim derdim başka. 185 boyunda 82 kg atletik ve kılsız bi vücudum var. sigara içMEM ve gün içinde bile 2 kez dişlerimi fıçalarım. 2 - 3 günde bir sakal traşı oluurum. temiz ve güzel giyinirim herkes beğenir. eşim ev hanımı ve çok pasif bana gereken ilgi alakayı gösteremedğini gördüğüm ilgiden daha fazlasını daha iyisini hak ettiğimi düşünüyorum. şeyim de 16,5 cm falan erken boşalma problemim hiç olmadı...
Eşim bana yetmiyor, ne yapacağım?