Duş sonrası, temiz nevresimde uyumak ya da en sevdiğiniz yemeği yerken kendinizi kaptırmak ya da konuşmalarıyla zekasıyla size o hissi verebilecek duyguyla tanıştınız mı

Duş sonrası, temiz nevresimde uyumak ya da en sevdiğiniz yemeği yerken kendinizi kaptırmak ya da konuşmalarıyla zekasıyla size o hissi verebilecek duyguyla tanıştınız mı
Mümkündür tabi ama imkansıza yakın o haz çok başka bişey. Gurur mesela. Babamdam iyi bir söz duymuştum kendimle alakalı o zaman büyük bir gurur haz hissettim. Bana güvendiğini onunbizim üstündeki emeklerini boşa çıkarmadığımı hissettirdik ikimizde o an bambaşka birşydi hala unutamam. Allah gecinden versin rahmetli olunca da unutmayacağım...
Orgazmın nasıl tanımlandığına göre değişir.
Eğer beynin ve vücudun fiziksel boşalma sonrasındaki duruma gelmesine orgazm diyorsak evet zihinsel orgazm da mümkündür ve olur. Sadece zihinsel olarak tahrik ve zevk alma ile bu mümkün.
Fakat orgazmı boşalma olarak tanımlıyorsak tabi ki hayır. Çünkü eksik parça vardır.
Bir de orta noktası olarak fiziksel herhangi bir temas olmadan sadece zihinsel düşüncelerden zevk alma ile fiziksel olarak da boşalmak ki bu baya nadir ve uç nokta ama olur.
Cevap
20Cevap
En büyük cinsel organ beyindir sözü laf olsun diye söylenmemeiştir. Orgazm önce beyinde yani mental dünyada yaşanmalıdır. Sadece fiziksel orgazm insanı fiziksel olarak iyi hissettirse de psikolojik olarak iyi bir moda sokmaz.
zihinsel de mümkündür evet
Yalnız baya güzel bir soru olmuş...
Günün cinsel yaşam sorusu bu olmalı kesinlikle.
Üzerine pek durulmayan bir konu. Orgazm olmak sadece fiziksel orgazm olmaktan ibaret değildir. Hatta orgazmın %80'i zihinsel orgazmdır. Bunun geriye kalan %20 si de fiziğe yansır..
Zihinsel orgazm aslında bir rezonans çeşididir. Partnerinizle zihinleriniz aynı anda titreşir, aynı frekansta çalarlar..
Ve beraber titreşir zihinleriniz..
Beyin kıvrımlarınızdaki nöronlarınız ahenkle dans eder..
Zihinsel orgazm sık bulunabilen bir şey değildir.. Sizi zihinsel olarakta becerebilen birini bulabilirseniz bırakmayın...
Teşekkür ederim
İlk zihinsel organzm yaşayıp sonra bedensel organzm olunur.. tüm duyguların merkezi beyindir ilk tetik beyinden vücuda geçer..
Zihinsel orgazma ulaşmak bedensel orgazmı yaşamaktan çok daha zor ama gayet tabi mümkün ve bedensel yaşanan orgazmdan çok daha etkilidir bana kalırsa
Evet konuşmasıyla zekasıyla bana o hissi verecek biriyle orgazm yaşamıştım saçma geliyor belki ama güzeldi
Mümkündür hem duygusal hemde zihinsel doyum olursa o ilişki süper olmuş demektir
Zihinsel ve ruhen olarak yaşanmayan orgazma orgazm demem.
Demek ki zihinsel orgazm yaşıyormuşum haberim yokmuş yıllardır 😂
😂😂
Daha neler çıkartacak siniz durun bakalim şeytan bile ooo üstad hoş geldin diyecek size
Yerini asla tutmaz hic bisey o anki mutluluk hormonu bambaşka
orgazm nedir diye soruyormuşum
Zihinle beden ilişkili ya
Zihinselde yaşayabilirsin belki.
Zihinde başlar bedende biter..
Zihini zorla bakalım orgazm olacak mı
Zihinsel orgazm olur mu İlk defa duyuyorum 😅
Bedensel tabii. Yoksa yatak neden olsun 😊
Orgasm beyinde yaşanır organlar araçtır
Zihinsel boşalma nasıl olur mesela
Mümkün
Mümkündür bence ya