Mastürbasyon yaptıgımda defalarca orgazm olabiliyorken sekste olmuyor bence mümkün degil bugüne kadar beraber olduklarımdan iyi olanlar da vardı bencil olmayan ve performansı iyi olan vs ama yok yani ben orgazm olamıyorum ama mastürbasyon yaparken orgazmı yaşıyorum bence seksten daha iyi. Sekste gerçekten orgazm olan kadın var mı yoksa ben mi sorunluyum anlamadım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılimkansız değil 😄😄
Bilinçaltında cinselliğe karşı önyargılar oluşmuş maalesef. Bayanlar 14-15 yaşlarından itibaren cinselliğe karşı çevre ve aile baskısıyla oluşuyor maalesef
Bilinçaltin sana devamlı cinsellik kötü ve uzak dur diyor. Bu yüzden seks sırasında rahat olamıyorsun. Rahat olamadığın için kendini kasıyorsun. Kendini kasarsan bırak zevk almayı penisi hiç hissetmezsin bile. O an sadece hemen bitse diye beklersin. sendeki durum da tam olarak bu maalesef. Eşine de bunu ilk başta hissetdirmemeye çalışırsın, doğal olarak. Eşinin üzülmemesi için. Bundan dolayı bilinçaltın daha da bozulur maalesef. Bilinçaltındaki bu olumsuz düşüncelerden kurtulman için bilinçaltına ve cinselliğin çok zevkli bir şey olduğunu ispat etmem lazım. Ancak bu şekilde ön yargılarından kurtulursun. Ayrıca Sakın benim vajinam geniş veya hissis deme. Eşin hiç çekici gelmiyor deme. Bu sorundan kurtulmak için yapmam gereken nedir dersen.Bunun için kendi vucudundan zevk almasını öğrenmen laızm. Bunu da mastürbasyonla öğrenirsin. Ama tam orgazm olacak şekilde mastürbasyon yapmalısın. Bu şekilde bilinçaltına cinselliğin çok zevkli bir şey olduğunu ispat edeceksin ispat ettikten sonra sorunlarının kalmadığını göreceksin.
Şöyle düşün;
bisiklet Binmeyi ilk öğrenirken bilinçaltın devamlı sana şimdi düşeceksin , şimdi düşeceksin , şimdi düşeceksin diye olumsuz telkinlerde bulunur. Kendini kasar ve düşersin sonra bilinçaltın sana , ben demedimmi der ne zaman bisiklet sürmeyi öğrendikten sonra yani bilinçaltına sürdüğünü ispat ettikten sonra bir daha daha düşeceksin diye telkinde bulunmaz
Sanırım anlatabildim
Bunun için çok etkikşmast yöntemleri var. Onları kullanmanı tavsiye ederim.
Ama sana bahsettiğim mastürbasyon 2 dakikalık ıslanma değildir en az 15 20 dakika sürmez lazım ve
Vucudunda çok şiddetli titreme
Bacaklarda çok şiddetli uyuşma
Vajinanın kalp atışı gibi kasılmasí
Ve geçici bilinç kaybı olması lazım
03 Yorumla
Soran+1 yılMasttan zevk alıyorum zaten titreşim olmayınca zevk alamıyorum
- +1 yıl
Waowww iyimis 🥰
Cevap sahibi+1 yılPeki masttan zevk alıyorsun ama yukarıda bahsettim etki tam olarak oluyor mu? Bunu çok yoğun sağlaman lazım. Eğer çok yoğun bu etki olmuyorsa maalesef çok yönlü uyarılma sağlayamadığın İçin tam orgazm olamıyorsun demektir. Bu durumda kullandığım mastürbasyon tekniği hatalı demektir. Hatalı mastürbasyon teknikleri bir tarafa bırakıp çok yönlü uyarılma sağlayan çok etkili mastürbasyon teknikleri kullanmanı tavsiye ederim. 😄😄
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 838 cevap paylaştı. Sorun sende. Kadınlar erkeklere göre daha çok zihinsel olarak orgazm olma ihtiyacı duyar. Şu ana kadar birlikte olduğun erkekler zihnine girememişte olabilir. Yüzeysel yaklaşıp sadece seks yapmaya odaklanmış olabilirler. Konsantrasyon sorunun var bana göre
03 Yorumla
Soran+1 yılBencil degillerdi uzun oral yapıyorlardı zevk geliyordu tamam ama o zirve hiç olmadı ne oralda ne gir çıkta hiç bişey parmaklarım gibi uçurmadı
- +1 yıl
Ben olsaydım o dediğin Nirvana’ya ulastirirdim seni kesin ☺️
- +1 yıl
Dediğim gibi sekse yüzeysel yaklaşmışlar. Seks sadece iki bedenin dansından ibaret değil. Erkekler daha çok penisleri ile hareket ettiğinden zevk alıp boşalmaları daha kolay oluyor. Basit düşünen bir zihin yapısına sahipler çünkü. Kadınlar öyle değil. Zihinleri daha karmaşık çalıştığı için orgazma ulaşmaları zor oluyor. Bu yüzden yüzeysel yaklaşmayıp kadının zihnine girilmesi gerek. Geç oldu öğrendiğim bunu ama en nihayetinde seksi daha zevkli hale getirebildim iki taraf içinde :)
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. orgazm olamayan kadın yoktur
orgazm edemeyen cahil bilgisiz filmleri gerçek sanan kadınına uygulayan beyinsiz öküz ve kendine odaklanan bencil erkek vardır11 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 570 cevap paylaştı.
+1 yılSekste doğru partnerle orgazm olmamak imkansıza yakın ;)
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
31Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 453 cevap paylaştı. Sen ne dersen de normalde orgazmla alakalı bir sorunun yoksa tamamen partnerinle alakalı bir durum söz konusudur. sadece iyi olması yetmez tensel uyum da duruma göre farklılık gösterir ayrıca iyi olduğunu neye göre söylüyorsun o da önemli
12 Yorumla
Soran+1 yılYa ama hızlı bi titreşim hareketi olmadan olamıyorum ki gir çıkla olmuyor hızlı olsa da olmuyor orgazm olmak neden imkansız :(
- Cinsel Yaşam konusunda 504 cevap paylaştı.
+1 yılvalla bu konuya inanıyorum.
şimdi sana şöyle yaparım böyle uçarım iyi yalarım lafları gelicek ama senin bu olayı yaşamam imkansız
ne zaman olur sana diyim ten uyumu arzulama konusunda iyi bir erkek seni zirveye götürür
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılİllaki vardır ama şefkate biraz zor oluyor kendini tam anlamıyla o ana odaklaman lazım
110 Yorumla
Soran+1 yılYaladıklarında biraz olur gibi oluyorum ama gir çık hızlı bile olsa olmuyor ki orgazm olmak bence çok zor hatta benim için imkansız :(
- +1 yıl
Bence kaşık pozisyonunu dene içerde git gel yaparken sende mastürbasyon yap
Soran+1 yılmastürbasyon yapcaksam anlamı kalmaz ki of ya
- +1 yıl
Ama sen orgazm olurken o da içerde git gel yapacak o an hissedersin nasıl olduğunu
Soran+1 yılYine kendim kendimi orgazm etmiş olucam
- +1 yıl
İyide sen buna alışmışsın zaten sanırım yıllardır mastürbasyon yapmaktan olsa gerek ya d ahayal gücün çok kuvvetli
Soran+1 yılYo hiç hayal kurmuyorum direkt titreşim uyguluyorum :( yalatınca eh işte ama o da olmuyor hiç bi şekilde seks orgazma ulaştırmıyor ama olan kızlar var illa bende bi sorun var
- +1 yıl
Evet sorun sende bariz şekilde belli
Soran+1 yılÇok üzülüyorum
- +1 yıl
Gel seni tedavi edeyim asd
+1 yılSende sorun değil partnerinde sorun
Çoğu erkek hep boşalma odaklıdır
Ön sevişme en az 30 dk 1saat olmalı
Sonrasın da sekse başlanmalı ben hep
Öyle yapıyorum karşı tarafın da zevkini
Önemsiyorum,12 Yorumla
Soran+1 yılTitreşim çok zevk veriyor ama yalatınca da eh işte. Çok yalaması lazım aslında evet erkek ugraşsa kadın orgazm olur
- +1 yıl
Katılıyorum vajinal oral kadınları baştan çıkarır 😊
Birinci olarak bu işte beyni kullanmak önemli.
İkincisi fantezi.
Üçüncüsü pozisyon.
Her seferinde uçuyoruz biz. 🤭
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Sana iyi birisi denk gelmemiş senin gibilerde oral ve 69 olup uzun uzun oral yapıp o halde bosalmani sağlayıp oranın çayır çayır yanmaya baslayincavo sulu yere solup bir kaç gidiş gelisle bağırarak boşalırsın bol keyifli günler dilerim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. Tabi ki de imkansız değil ama sen masta alıştığın için seksten zevk alamıyor olabilirsin onun için mastürbasyon yapmayı haftada 1-2 ye düşür ve canın istediğinde mastürbasyon değil de seks yapmaya çalış
10 YorumlaSeni doyuma ulaştıramamışlar sen beyninde hayal parmaklarında klitoris seviyorsun eliminen dayı eliminen devam et😛
01 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. öncelikle seni iyice keşfetmesi gerekiyor partnerin. aksi takdirde seni nasıl orgazm edeceğini bilemez.
06 Yorumla
Soran+1 yılTitreşim hissetmeden olamıyorum
Soran+1 yılDoggy yapınca çok acıyor
Soran+1 yılTam derine girince aşırı kötü
+1 yılMasturmasyon a çok alışmışsın normal birliktelik zevk vermiyor sana kendini tatmin etmeyi bırak bir süre ve canın istiyince biri ile birlikte olursan düzelir ve düzenli birliktelik yaşarsan sorunun kalmaz...
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıldaha hiç orgazm yaşadığımı bilmem ilişkide, her seferinde ilişkiden sonra elimle masst* yaparak orgazm yaşarım
11 Yorumla- +1 yıl
🤔🤔
+1 yılBence sen sorunlusun klitoral orgazma alışmıssın yıllarca tabiki vajinal yoldan zevk almazssın vajinale beynin alışması lazım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Sekste yalayarak bosaltmadigim kadın olmadı sen nasıl orgazm olmadın
04 Yorumla
Soran+1 yılBu tip laflara düşen kadınlar vardır ama bence insanın midesi bulanır başka kadınlara yapan erkekten ben öyleyim belki de tecrübesiz erkek seçtigim içindir orgazm olamamam kim bilir. Agzı başkalarının şeyine degmiş birini öpemem midem bulanır o yüzden tecrübeliye yaklaşamam of ki of bi gün ben de orgazm yaşarım bakalım
- +1 yıl
Şimdi şöyle bişey var kimse kimsenin ilki olmuyor bizde her gördüğümuzu yalamiyoruz ama şu var kadının en hassas noktasıdır ve evet kadın yalaninca oksaninca orgazma gelir içine girip çıkınca zevk alır fakat önemli olan temasdir
Soran+1 yılİlki olmuyor ama beni yalayanlar ilk beni yaladı
- +1 yıl
Yani sebebi ondan olabilir mi mesala ilk seni yalıyor ve ne yapacağını bilmiyor? Yalamanin da bir inceliği bir yöntemi var sonuçta acele etmek köpek givbi yalamak hafif zevk verir sonra acıtır vajinayi
İmalat hatası olabilir! Kullanım hatasıda olabilir!
Yetkili servise başvurun...
01 Yorumla
Soran+1 yılSenin imalat sorunsuz sanırım
sanırım mastürbasyon yaparken kilitoral daha fazla yapıyorsun o biraz orgazm etkiler
07 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama aşagıya da titreşim yapıyorum oluyor. Gir çıkla olmuyor yalatınca hafif bişey oluyor ama o da yetmiyor olmuyor :(
Soran+1 yılYalatınca hafif bi zevk geliyor ama mastürbasyon yaptıgımda uçuyorum hiç sekste öyle olmadı bilmiyorum ya
Soran+1 yılNe kadar yalasa da masttaki zirveye çıkamıyorum titreşimsiz olmuyor :(
xdxd olabılırsın ama kısıye göre degısır tecrubelı bırı lazım
00 Yorumlamastürbasyon bagimlisi oldugun icin olabilir mi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu sizde yalnış eksik çok şeylerle seks yapıldığı anlamına gelir dediğin gibi olsa hiç kimse seks için bu kadar istekli olmaz
04 Yorumla
Soran+1 yılGir çıkla olmuyor ki yalatınca olacak gibi olup olmuyor titreşim uygulayınca ve parmakla da eşlik edince ancak oluyor titreşimsiz orgazm olmuyorum
Cevap sahibi+1 yılBelki penis yapısı sorundur belki de nereye baskı yaparak gir çık yapmayı bilmiyordur ama oral ile orgazmı yaşatabilmesi ve sekstede bu zevki verebilmesi önemli
Soran+1 yılYalatınca hafif bi zevke geliyorum ama tam orgazm olamıyorum
Cevap sahibi+1 yılSanırım beceremediği içindir ki bu yalarken sınırları senle aşıp dilinin değeceği yerleri emeceği yerleri bilip severek zevk alarak yapılmazsa zevk veremeyeceği barizdir ama eğer penis yapısı ve özellikle kafası küçük ise anlık kalın belirgin yapma yolları var
İnan sizde cinselliğinizde seksinizde çok eksik var
Gizli Üye(30-35)+1 yılPeki kaç farklı kişiyle birlikte oldun da bu çıkarımda bulunuyorsun?
00 Yorumla
+1 yılkendini vereceksin gergin oluyor olabilirsin sekste
00 Yorumla
+1 yılsekste de oluyor
13 Yorumla- +1 yıl
Ama erkeğe bağlı o durum kadının orgazim olması
Soran+1 yılValla olabilenlere özeniyorum çünkü kendimde sorun aramaya başladım
- +1 yıl
Bence sende sorun yok erkek te sorun vardır
İmkansız değil ufaklik
10 Yorumla
+1 yılTecrübeli bir erkek seni delice orgazm eder
03 Yorumla
Soran+1 yılTitreşim uygulamadan olmuyorum ki titreşimle parmaklayınca oluyorum yani seks olmuyor bilmiyorum üzülüyorum
- +1 yıl
İyice yalamak lazım vajinanı
Soran+1 yılYalatınca hafif bi zevke geliyorum ama tam orgazm olamıyorum
+1 yılDaha iyisi denk gelmemiş sana kuzum
02 Yorumla
Soran+1 yılGir çıkla olmuyor ki yalatınca hafiften olacak gibi oluyorum ama o da yetmiyor olmuyor ya
- +1 yıl
Yazsana bana
+1 yılSenin partnerinde sıkıntı var
00 Yorumla
+1 yılHayır değil tabii ki de
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Tecrübesiz erkeklerle birlikte olmuşsun ondan
02 Yorumla
Soran+1 yılTitreşimle oluyorum tek
- Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılSen sorunlusun, bi denemek lazım şimdi tabii
02 Yorumla
Soran+1 yılBende bi sorun var bence
- +1 yıl
Dedim ya bir denemek lazım bakalım olacakmısın
- Cinsel Yaşam konusunda 439 cevap paylaştı.
+1 yılGüzel soru.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılPartnerinden kaynaklı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıliyi yalayan erkek boşaltır
10 Yorumla
+1 yılKeske benimle denesen
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen de var bir sorun
10 Yorumlahiçbir zaman degil
00 Yorumla
+1 yılBasıytt
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunun çözümü var
02 Yorumla
Soran+1 yılNe
Cevap sahibi+1 yılDur anlatacam sana instaami bırakıyorum yazz sen istersen bi olur mu
Gizli Üye(30-35)+1 yılYasatayim
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım