Kadının tırnaklarıyla yatağın çarşafını avuçladığı, Bacaklarının kasıldığı, partnerinin altında titrediği, Erkeğinse kadının içinde sert bir şekilde git gele devam ederken artık son çırpınışlarını yapması, bacakların, penisin hafif hafif kasılması, Erkeğin de ister istemez kısık kısık inlemesi, elinin kadınının boynuna yönelmesi,
Kadının inlemeleriyle en zirveye çıkması…
Son bir kaç saniyede o anki zevkle tırnaklarını erkeğinin sırtında gezdirmesi,
Ve aynı anda gelen muhteşem tad! Çift orgazm❤️🔥 Mümkün mü?
Bu pazardan 2kg domates almak kadar kolay bir olay değil. Bu durum toprağı hazırlayıp, tohumu atıp sonrasında onu sulamak ve gübre vermek gerekli üzerine ilgini şefkatini de vereceksin. İyi tanımazsan ürün nerede nasıl çıkar bilemezsin. Bu nedenle zor olsa da olması mümkün bir durumdur. Olursa Ekim'e olmazsa Kasım'a kadar denemek şart. yılmayınız!
Evet. Mümkün. Aynen öyle oluyor zaten. Ama sen bakarsın bildiğim kadarıyla ve muhteşem şekilde tarif etmişsin. Sana hayran kaldım. İnan yaşasan ancak bu kadar gerçekçi anlatılabilirdi. Senin hayal gücün muhteşem. Bravo. Kalemin ve edebiyatın da çok güçlü. Aynı anda orgazm olabilmek için partnerlerin birbirinin vücut dillerini çok iyi anlaşmaları gerekir. Tenlerin birbirlerine dokunuşunda verilen tepkilere bir tık üstünde olumlu karşı tepki alınca bu tepkiler karşılıklı zincirleme reaksiyonu tetikler ve bunun dorukta patlaması ile aynı anda boşslma ve aynı anda orgazm oluşur. Üstelik o anda karşılıklı iki vücut bütünleşerek tek vücut halinde iç içe geçerek kasılmalarla zevkin dorukları yaşanır ki o an boşalma başlar, kadının zevk sıvısı ile erkeğin menisi istemdışı kasılmalar anında fışkırarak buluşurlar böylece şehvetle orgazm gerçekleşmiştir. Keyifli geceler. #06romeo 😎
Neden hayal olsun ki. Ten uyumunun duygusal olarak birbirine ait hissettiğin partnerle aynı anda doyuma ulaşmak mümkündür. Zaten erkek kadına ayak uydurabilir.
Bununla ilgili fikrimi son cinsel yaşam bencemde açıklamıştım. Aynı anda orgazm olmak belki de cinsellikte çiftlerin yaşayabileceği en muhteşem olay, fakat ne kadının ne de erkeğin psikolojik ve fizyolojik yapısı buna izin veriyor. Erkek seksin ve zevkin doruklarına çıkmak için daha az uyarıya ihtiyaç duyarken; kadının orgazmı hiç de sanıldığı kadar kolay değildir. Çünkü kadın, orgazm olmak için her zaman erkekten daha fazla cinsel uyarıma ve çabaya ihtiyaç duyar.
Yaşanan bişey sadece uyum biraz önemli. Şimdi erkek boşalma zamanını kontrol edebiliyor tam olmasada yani erken boşalmamak için kadın orgazm olurken mesela bende çok etkilenirim o hareketlerden falan kadın orgazm olmaya başlayınca erkekte inledikçe hızlanıp boşalmaya başlıyor bir iki kere oldu bana süper bir duygu. Daha çok penerrasyonla kızın orgazm olması önemli o olay cogu kızda tam olmuyor veya erkek performansı yetmiyor heralde.
Tabi ki hayal ürünü değil. Burada en büyük iş erkeğe düşüyor. Çünkü bunun ayarlamasını ve partnerini olan temposunu iyi kurgulaması lazım. Erken gelen bir erkek için bu çok mümkün değil. Kendini kontrol edebilen bir erkek ile aynı anda orgazm çok olası bir durum.
Hayal urunu degil tek olay iletisim ve birbirini tanimak. Bunlar olduktan sonra ayni anda hazaa ulasmak kadar kolay birsey yok partnerin efor sarfederken sen otobus bekler gibi beklersen olmaz iki taraf icin de gecerli bu cumle. Iletisim en onemli anahtari
Hayır hayal ürünü değil.. bir kaç ilişkiden sonra zaten partnerin frekansını çözüyorsun.. Spermama hakim olduğum için kendi orgazm süreme kendim karar veriyorum.. istediğim saniye ulaşabilirim. Partnerin titremeye başladığı an atağa geçer beraber orgazm yaşarım... Orgazmı akinan yasama hakikaten lezzetli bir avantaj
Evet. Erkek kadından daha erken boşalır. Bu yüzden aynı anda iki taraf da patlayamaz maalesef.
Ben önce kadını tatmin etmeye çalışıyorum. Partnerimi orgazm ettikten sonra kendim oluyorum. Daha iyi bir yöntem bu.
Ama orgazm olurken dikkat edin kadınlara. Bir tanesi çok fena tırnak geçirmişti, bend e ona tokat atmıştım. Tokattan sonra gülmeye başlamıştı halbuki bildiğin gerçek şamar yemişti benden. Kadınlar gerçekten tuhaflar.
partnerlerin birbirini iyi tanıması lazım ve kişilerin tam olarak ne yaparkende orgazm olmaya alışmaları çok önemli , cinsellikte süre yönetimi ve kendini ve sevgilini iyi tanıyorsan, bence yapılabilir çift orgazm
Tabiki ayni anda boşalmak mümkün tabi bu erkeye bagli yani tecrübeli erkek karşimdakinin zevkini düşünerek bu yazdiklarini uygular yapar, işi iyi bilmek lazim, ama ne yazikki çogu erkek kendi zevkini düşündüyü için kadin orgazm olamiyor
Hayır ya işin özü bu değiil vucut ile orgazm 1 noktaya kadar asıl olan şey hayal güçleri ve aynı şeyleri hayal edip bir birlerine söylemeleri mesela...
Şimdiye kadar 2-3 kere yaşadım. O zamanlamayı tutturmak zor. Ama gerçekten daha güzel bir hazzı oluyor öyle. Sonra biraz mola verip tekrar devam etmek...
Evet mümkün ve ben bunu yaşadım 2-3 kere. Hem de sevgilim falan değildi 1 sefer yaptığımla. İllecebrousa bu sefer tam katılmıyorum. O ne tasvir öyle? 9 senedir bu sitedeyim böyle tasvirli soranı ilk defa gördüm.
Kadın erkeğe nazaran daha geç boşalır. Erkeğin bunu dikkate alarak. Gereken hassasiyeti göstererek ön sevişmeyi ve ilişkiyi dengede götürerek aynı anda boşalmayı basarabilirler. Bunu bir sevgilimle çok güzel başarmıştık.
Ben cinsellik yaşamadım ama senin yazdıklarını okuyunca genel eve mi gitsem acaba diyorum 🤔
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
bir tecrübe kokusu alarak ve aynı simaları görecekten: "estağfurullah, haşaaaa; ben ne bileyim" demekle yetinirim... eğitim kapsamında değerlendirilir efenim
Birbirini taniyinca gayet normal. Bir cok kez yasadigim sey
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Olayı ben yönettiğim için istediğim zaman oluyor, önemli olan kontrolü elde tutabilmek ve birde partnerini iyi tanıyor olmaz daha doğrusu çözmüş olmak...