#nirhammm 🔴 🔴 🔴 🔴

Evet. Düzenli partnerler birbirlerinin boşalma sürelerine aşina olduklarından kendilerini buna göre ayarlayabilirler. Kadın daha hızlanır ya da erkek yavaşlar. Bir yandan konuşmak önemlidir denk getirmek için. Bu bir yandan kendi boşalma kontrolünle de ilgilidir. Başaran çiftler nadirdir ancak tadından yenmez.
Burada bazı kriterler var. Uzun sürmesi durumunda kadın için kayganlaştırıcı desteği gerekebilri. Kadınların boşalması uzun sürebildiği için kadının klitorisini de odaklanmak süreyi hızlandıracaktır. Aynı anda boşalmak ekip işidir :)
Aynı anda olmak mükemmel. Tadından yenmez 👌
Mümkün. Benle seks yapan her kadınla aynı anda orgazm ulaştım. Hatta bazıları bemden önce bile oldu.
Teşekkürler 😊
Cevap
60Cevap
ayni anda tabi orgazm olmak mümkün, vajina iyice y*l*nip islanmasini sagladiktan sonra kadin der geliyorum diye o anda da erkek hemen vajinaya hizli giris yapip ayni anda bosalma olur ve cok yaptim bunu, cok güzel zevkli oluyor, hele kadinin zevkten inlemesi deyisik bir duygu ve insani dahada azdiriyor
Hiç olmadı ama mükemmel bir an olduğunu düşünüyorum
Düşünmekten ileri git 😂
Taraflar korunuyorsa, mümkün yavrum.
Öyle geri çekileyim, bilmem ne yapayım kasıntısıyla namümkün..
Çiftlerin aradaki uyumu ve tanımasına bağlı.
Bu zamanlamayı daha çok ayarlıcak olan erkektir. Zamanlamasıni ayarlayabilen kendini kontrol edebilen erkeğin bu durumu yaşama ihtimali daha yüksek.
Bazen onun orgazm olduğunu anladığım anda salıyorum kendimi birlikte oluyoruz. Her zaman olmuyor ama özellikle tutturduğum zamanlar oluyor.
Sürekli olarak beraber olan çiftler için bu çokta zor bırsey değil ve benimde herdaim yaşadığım bir olay bu
Bol bol ön sevişme gerekli. Bir kere yaşadım bir kere daha yaşamak için neler vermezdim. Harika bir his. 😍❤
Doğru ve yeterli on sevişme desteği partnerini doğru tanıma dialog ne isteyip ne vereceğini bilmek duygusal hazırlık bence mümkün kılar
Mümkün değil biliyor musun ben çok denedim önce Kadın boşalıyor zaten kadın zevke gelince boşanıyor ya ondan sonra Ver coşkuyu gitsin nasıl zevk alıyorsun bir bilsen var ya of diyorum sana
Evet erkek sabırsız olmaz ve. kadini kıvama getirir ise birlikte mükemmel orgazm olur ve hatta zevkten bayılma olur.
Oluyor ama 100 de 1 gibi 😅herzaman değil yani! öyle olunca çok hoş oluyor tabi 🔥
Kadınların en çok sevdiği bir durum bence isterseniz olur
Ben ayrlarim karsxmdakini ikimz bir olurzda herkes yalmz tabi
biz çoklu orgazm yaşadığımız için hep aynı anda oluyor
Her zaman öyle oluyor bende. İnsanın halinden anlarım
Evet yaşadım.. İnanılmaz bir şey.. kadına göre kendini ayarlayıp boşalmak gerekiyor.
Eğer erken boşalma problemi yasamiyorsa partnerin ayarlanip aynı anda bosalabilir çiftler
Bende mümkün bircokkez sevgilimle aynı anda bosaldigim oluyor. Genelde Sevgilimin ikinci ya da üçüncü bosalmasinda bende bosaliyorum
Olduğu zaman mükemmel oluyor
Aynı anda nefes artışı
Aynı anda argazm patlaması
Aynı anda orgazm olmak bence zor ama ben her zaman önceliğimi partnerimin orgazm olmasına vermişimdir onun aldığı zevk haz benimkinden daha önemli
Erkekle kadının bir birini tanımasına bağlı ve kadın kendi ne zaman gelecekse erkeğini yönledirmeli erkekte ona göre ayarlamalı kendini
partnerimin ne zaman geldigi onemli degil ben ayarlayabiliyorum onu onun sadece geliyorum demesi yeterli heralde ona gorede bende gelirim
@sonnisim mastta ne zaman gelecegimi her zaman ayarliyorum. iliskidede oyle olur diye duusnuyorum ama tabi iliskiye giren daha iyi. bilir hic cinsel iliskiye girmedim daha once
@Elyise_ deneme yanilmaaa bakicasss 😂😂😂
@Elyise_ aynen herkesin iliskisi bir olmaz nasilki her farkli insanin parmak izi birbirinden farkli her insan da ayni sekilde oyle yasamadan bilemem tabi
@Elyise_ sen tecrubeli isen anlattigin onemli tabi tesekkur ederim :)
Olabilir denemedim ama ilk dil darbeleriyle boşaltmak en sevdigim türden
Oluyor ve harika bir duygu iki kişininde aynı anda tepe noktaya ulaşması süper
Partnerin bosalirken hissedersin vites attirursin kendinide bosaltirsin
Daha önce yaşadım. Zor ama çok güzel bir hissiyat
Yaşamadığım için bilmiyorum
Yaşamalısın aaa 😅
Uyuma bağlı tabiji de
Küçük bir ihtimal ya, kadının önceden orgazm olması daha iyidir. Çünkü hem öncelik tanıyorsun, hem de döllenme şansı artıyor.
Evet denedim ve bu cok keyifli bir sey
Neden olmasın ki olabilir
Çok nadir denk geldi.
Genelde aynı anda olmak çok seyrek oluyor..
eşimle ayni anda oluyoruz erkeğe bağlı bir durum
Bir defa yaşadım harika bir his
Evet mümkün, birçok defa yaşadım.
Mumkun ve otokontrol ile ılgılı
mümkün, çok güzel ama çok zor :)
Yaşamadım ama olabilir
Her zaman aynı anda oluyorum..
7 yıllık evliyim. Denk geliyor arada :)
Aynı anda orgazm olmak mümkün olabilir.
Denersen olabilir. Ben başarabiliyorum
4üncüden sonra bazen denk geliyor
Çok zor denk gelmesi lazım