#heartoffire

Hayır tabii ki de hayal değil olabilir ama iki tane yolu var bunu ya böyle gerçekten güzel bir şekilde yıllarca düzenli bir şekilde seks yapmış olması gereken bir çift lazım yani böyle ama yıllarca derken beş yıldan dört yıldan değil on yıldan 15 yıldan bahsediyorum birbirinin artık nefes aldığı verdiği alanı ezbere bilen Çiftler bunu yapabilir ya da öyle bir uyum olacak ki öyle bir çekim olacak gibi öyle dokunduğun andan itibaren orgazm olma hissini yaşatacak bir adam ile tabii ki de mümkün.
Hafiften bir peri masalına çalsa da imkansız değildir. Çiftlerin birbirlerini tanımalarıyla, bağların derinliğiyle, isteklerin ve zevklerin uyuşmasına bağlıdır biraz, biraz da çiçeğe böceğe önem vermek lazım. Güzel ve rahat bir ortam, mum ışığı, hafif müzik ve birer kadeh şarabın çözemeyeceği insan yok sevgilisinin karşısında.
Otokontrol sistemidir bu erkeğin kendini kontrol etmesiyle kadının hareketini takip etmesiyle olabilir bunu zamanında yaşamışlığım var aceleye bencilliğe gelmeyecek bi konu ama çok güzeldir yaşaması
Hayal değil uyumdan ibarettir.
Cevap
63Cevap
Selam gadası 🙃
İlla ki aynı anda orgazm olan partnerler vardır. Ama ha deyince aynı ana denk getirmek zor olabilir.
Bence cinsel uyum varsa kolay olabilir
değil aslında 2 tarafında orgazmları üzerinde ne derece kontrolü olduğuna bağlı.
kaldı ki ben yine de kadın tarafın penetrasyondan önce en azından 1 kere (eğer mümkünse daha çok) orgazm edilmiş olmasından yanayım en azından garanti olsun sonra kimse bencillik ettin falan diye birbirine atarlanmasın.
Hayır hayalden ibaret değildir doğrudur. Gerçekten hisler varsa bu olur. Tek vücut olup birlikte orgazm olunabilir.
Bunu ilişkide kendini en iyi kontrol eden belirler. Eğer erkekse kadını bekler, kadınsa erkeği bekler. Zaten finale geldiğini görmek zor değil.
Çok zor.
İmkansız değil.
Hayal de değil ama zordur.
Erkek kendini buna hazırlaması kolay değildir
Herkes çok zor olduğunu söylemiş. Öyle olduğunu hiç sanmıyorum. Kadında orgazm sorunu erkekte erken/geç boşalma sorunu yok ise bu kolaylıkla yapılabilir bir durum.
Yaşayan insan sayısının az da olsa olması, hayalden ibaret olmadığını gösteriyor aslında, ilişki sırasında saçma sapan cümleler yerine, birbirini tamamlayan kelimeler ve orgazma yakın olduklarını dile getiren ifadeler kullanilsa gayet de mümkün
1 kere aynı anda orgazm olmuştuk. Birbirimizin gözlerine baka baka aynı anda titreyerek.. bu anı yaşamanız lazım
Yooo benim her partnerimde yaşadığım olağan bi durum. Bunu erkeğin ayarlaması gerekiyor hepsi bu. Evet her seferinde tutturmak imkansız ama pratik ve tecrübeyle gayet mümkün
İşte o orgazmı yaşamak için erkeğin kadının doruğa çıkmasını sağlayıp hadi gel artık demesini sağlamak ile olur..
Uzun süreli ilişkilerde eşler birbirinin ne zaman bosalacagini gir çoktan anlar ona göre kendini hazırlayarak aynı anda bosalır
Asla değildir kadınlar geç orgazm olur erkeklere göre kadını o zevke ulaştırdığında beraber olabilirsin aynı anda
Dakikasını ayarlasan saniyesini ayarlayamazsin 😄imkansız bir şey
10 yıldır cinsel hayatım var hiç olmadı böyle
@AsabiÖküz 30 yaşım üniversiteye giderken evlendim
Bunu çok zor bişey gibi aks ettirmişiniz bukadar zormu. Yani yönetince çok rahat
Hayal değil. Ama çiftlerin birbirileriyle olan uyumlarına ve birbirilerini tanımalarına bağlı
Uzun sureli iliskilerimde bunu cok yasamisligim var
Bir hatunla bu durumu yaşıyordum geçtiğimiz senelerde iyi bir şey..
Bence imkansiz degil ve ben bunun imkansiz olmadigini biliyorim.
Aynı anda orgazm olduğum anı hatırlıyorum 😂 şaşırmıştık, iyi denk geldi diye 😂😂
Tabii ki değil..
Erkeklerin unuttuğu şey, o ana gelene dek harcadıkları çabadır sadece.
Kadın bir erkek boşalana kadar orgazm olmaya devam ediyor ise bu uzak olduğu anlamına gelmez.
Bu benim için gayet normal bir durum. Tek taraflı zevk olmaz kesinlikle
keşke 2 3 saat boyunca boşalamasak bazı insanlar bunun kıymetini bilmiyor vallahi seks 3 saatlik bile yapılır zamanın nası aktığını dahi bilmiyorsunuz seks yaparken
Partnerin pilotluğu iyiyse uçuşda sorunsuz olur
Kemerleri bağlamak isteyenlere duyrulur🙈
Değil tabiki profesyonel olarak yaptığım için cinsel ilişkiyi genelde ayn andaya getiriyorum
Kesinlikle değil kadın 1 fazla atabilir ama ileriki dakikalarda ayni anda tekrar yakalaninca harika oluyor.
Mukemmeldir...
Mukemmel oldugu kadarda korunmamasiz iliski yasiyorsaniz cok BUYUK riskdir...
O an savas ciksa birakmazsiniz :)
Zamanla olan bir şey. İsteksizliği beni uzsede genelde aynı anı yakalıyoruz
Ne hayali o gözlerdeki bakış titreme ve inleme ve durmaksizin devam edisimiz bambaska
Niye hayal olsun ki, beraber de oldu, ondan sonra da çok oldu
Yalan konuşmaya gerek yok aynı anda orgazm olmak harika bir şey hayal değil sadece partnerinize odaklanın gerisi zaten geliyor
hayır değil çünkü aynı anda defalarca kez partnerlerimle orgazm olduğum oluyor hatta bazen ben 1 onlar 3 oluyor
Değil, karşıdaki partneri tanımaktan geçiyor. Zaman içinde yapılabiken ve gerçekten bulutların üzerine çıkaran bir eylem
Hayır hayal değil zamanlama ile alakalı ve birbirini tanıma
Ten uyumu olmadan aynı anda boşalma çok zor maalesef
Kesinlikle değil.
Herkesin yaşaması gerek özel bir an.
Anlatamam.
Ön sevişme güzel olursa hayal olamaz
maalesef pantnerım daha erken bısaldıgı ıcın bir turlu denk gelemedik
Cinselliğin böyle bilinmezliklerinin olması beni bakirliğime şükrettiriyor. Çünkü kimin kimden ne beklediği belli değil.
Erkek iradeliyse değil ben az sırtıma tırnak yemedim
Önce erkekler oluyor bence
Kesinlikle hayel degil partnerler birbirini anlamali ve ayni duygu frekansinda bulusmalilar bunu basaripta orgazmi doruklarda yasamiycak cift yok ben kimle yatarsam yatayim o firaksi cok rahat yakalayip yakalatabiliyorum ve sonuc cok basarilil
Bazen hayal değil gerçek olur
Bu dediğini Bi sefer de olsa eşimle yaşadık.
Hayir birbirini tanimaktan ibaret
Bizim beraber oluyor çok zor olmasa gerek
Erkeğimin sevsin bagli
Bizim için imkansıza yakın
Uzun süre birlikte olan çiftlerde bu mümkün
İmkansız değil
Evet biz aynı anda oluyoruz
@Rodri0108 hayır bekar
@Rodri0108 evet
hayır, aynı zamana denk düşmekten ibaret :)
Bu partnere bağlı.
aynen öyle haklısın
Niye olmasın tutturamayan erkek seçme 💋
Bence de hayal..
Neden hayal olarak bakıyorsun ki? 😌
Teşekkürler.
Arada denk gelebiliyor
zordur ama imkansız değildir
Sadece işini bilenlerin yapabileceği bişey
hayır değil. olabilir.