Sevgilimle 2 aydır konuşuyorduk 4 gündür sevgiliyiz bana ilişkide cinseIIik sevdiğini söyledi yani $exting falan seviyormuş benim sevmediğimi öğrenince saygı duyarım dikkat ederim falan dedi sizce ayrılmalı mıyım yoksa normal mi istemesi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yıl2 ayda konuşması normal bunları. Seni konuşmaya zorlamamış. Zamanla konu zaten bir şekilde oralara gelecek. Gelmelide. Sadece havadan sudan yemekten okuldan konuşunca sende sıkılırsın.
013 Yorumla
Soran1 yıl2 ay burdan görüştük o da o yazarsa ben ertesi gün döndüm falan öyleli bir konuşmaydı sonra 4 5 gündür falan flort gibiyiz sevgili gibi ama bulunmadık yani evlenelim falan diyor bu kadar kolay bağlanması inandırıcı değil
- 1 yıl
Buradan evlenelim kelimesi çok duyarsın orasına çok aldırış etme tavsiyem. Sen ona bu konuşmalar geçsin istemiyorum dedikten sonraki hareketlerini bir izle ona göre iletişime devam edersin.
Soran1 yılKavga ettik bu konu hakkında zaten sakin konuşmadık çünkü o an beni arzuluyor ama sevmiyor diye düşündüm kavgalı uyuduk bakalım 1 hafta falan gozlemleyeyim
- 1 yıl
Aynen ve şunada dikkat et bence siz kavga edince hemen ortadan mı kayboluyor? Arayışa giriyor mu?
Bunlarada bakmalısın.
Soran1 yılNerden bilebilirim ki kavga edince kaybolmadı biraz uğraştı sonra istemiyorsan beni başka biri gibi gördüysen söyle demeye başladı
- 1 yıl
Sitedense ve profil gizliyse evet görmen zor. Ama o 1 haftada bile az çok belli eder insan iletişimde kalmak istediğini ya da istemediğini.
Soran1 yılYok gizli değil ama en son paylaşımları 1 ay ya da 3 ay önce falan onun dışında insden konuşuyoruz kendisi sevmediği için insi yok kendine ait
Soran1 yılZaten yazınca sürekli anında dönüyor o yüzden olduğunu da sanmıyorum
- 1 yıl
Bazısı olsada gerçek hesabı demeyebiliyor. Gerçek hesabında birisi bile olabilir hayatında dikkat etmek gerek.
Soran1 yılNerden bulucam onu ki
- 1 yıl
Bulamazsın. Gerçek isim falanda değilse.
Soran1 yılBulunduğu şehrin haber sitelerine baksam bir ara kaza yapmıştı itiraf sayfasına falan fotosunu atsam
- 1 yıl
Fotosunu atman suç olur bence yapma öyle şeyler. Biraz onu gözlemle bence. Görüntülü falan konuşursun eğer tekrar iletişime geçerse. Beden dilinede bakmak gerek.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
4Cevap
1 yılSevgilimde 2 aydır konuşuyorsunuz 4 gündür sevgilisiniz bu nasıl giriş lan
01 Yorumla
Soran1 yılNormal konuşuyorduk kanka kanka falan diye 4 5 gündür sevgili gibiyiz
1 yılYaşamadan bilemesin daha olmamış bişey için baştan karar verme yani belki sen de seversin
10 Yorumla
1 yılAyrılmalısın niyeti belli öyle pat diye söylenmez bunlar zamanla oluru barsa yakınlaşması olur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSaygı duymuyirsa bu konuda şutla
09 Yorumla
Soran1 yılSaygı duyuyorum dedi seni seviyorum dikkat ederim dedi tabi biraz kavga ettik o seviyorum diyince yani bilmiyorum seviyorum onu ama ister istemez acaba başka kadınlarla konuşur mu ben konuşmuyorum diye düşünce geliyor aklıma
Cevap sahibi1 yılBen şöyle diyeyim 1 yıla yakın ilişkim var evlilik düşünüyoruz biz bile cinselliği fazla konuşmuyoruz başta tavrımi koydum flörtken saygı duydu yanlışlikla bir kere söyledi hemen özür diledi mesela. Eski flörtüm vardı adam sürekli nude iması yapıyordu şu an ki sevgilime söyledim nude isteme istediğin an ayrılırım diye ben sapık mıyım nude isteyeyim dedi sen düşün seven kişi cinsellik istemesende yadirgamaz seni
Cevap sahibi1 yılİlk 3 ayında ilişkinin cinsellik konuşulmaz zaten
Soran1 yılYa balım zaten şöyle aşk biraz da tutkuya bağlı bir şey yani zamanla zaten bir etkileşim olur ufak tefek ama daha 4 5 gündür sevgiliyken pat diye ben sexting seviyorum demesi beni gerdi kavga ettik mesajla edince tabi pek de anlasamadik ama bilmiyorum beni her halimle kabullenmişti destekti bunu diyince bir anda hersey yalanmış gibi geldi şimdi de aklımda sürekli benimle k9nusmadigi için ya başka kadınla yaparsa düşüncesi var
Cevap sahibi1 yılBenim dediğim şey mesela kız istemez erkek xorlarsa iki tarafta isterse sıkıntı olmaz giderse de başka erkek mi yok koskoca dünyada karakterini belli eder
Soran1 yılAma zaten yeni olduğumuz için bulusmuyoruz yapsa nerden bilicem ki
Cevap sahibi1 yılAldatma eninde sonunda belli olur tavırlarından falso verie eski sevgilim aldattı beni gitti uyuyorum diyordu WhatsApp da geixoydu başka kızları ekliyordu bu arada hissedersin de kızlar hissediyor
Soran1 yılBen aldatıldığımı hep rüyamda görüyordum sence bu kişiyle wpye geçeyim mi son görülme falan görürüm belki hem arayıp aramadığına da bakarım beni
Cevap sahibi1 yılAkışina birak killandirma sakın rahat davranırsan hata yaparsa daha iyi yakalarsın
Ister duramaz
06 Yorumla
Soran1 yılBenim istemedigimi anlayınca seni seviyorum saygı duyuyorum kararına dedi yine de başka kadınlara gider mi
Soran1 yılAma kavgayı bahane edip ayrilabilirdi ve bunu yapacak başka kadınla konusabilirdi benim ona faydam yokki yanında tutsun
Soran1 yılAnlat birsey olmaz
1 yılNormal istemesi
08 Yorumla
Soran1 yılAma ben daha ilişkide 1 ay bile olmamış birisiyle sexting yapsam onunla ciddi düşünmem ki o evlenelim diyor bazen bana 4 5 günde bu kadar bağlanması inandırıcı değil
- 1 yıl
Ama öncesinde konuşuyorsunuz sonuçta ayrıca sorum önerilerim olacakmgizlisin
Soran1 yılTamam da hep geç dönülüyordu mesajlara ikimiz için de ayrıca daha 4 5 gündür hemen hemen tanıdık birbirimizi reelde bulunmadık falan pat diye böyle demesi bilmiyorum yani
- 1 yıl
Neden bulunmadınız
Soran1 yılYanlış yazmışım buluşmadık yani bilmiyorum o teklif etmedi bende istekli gibi durmak istemediğim için teklif etmedim
- 1 yıl
Peki önerilerim olacak nasıl yapalım gizlisin
Soran1 yılBurdan yap
- 1 yıl
Yapamam sen bilirsin
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026