Sevgilim beni cinsellik için sevdi, ne yapacağım?

Sevgilim sadece cinsellik için beni seviyormuş.

Yaş 19' eski sevgili şu an 21 falan. Neyse biz sosyal medyadan 4 yıldır tanışıyorduk ve beni sadece 2 yıl boyunca gerçek anlamda sevdi.. Ondan sonra yavaştan sapıtmaya başladı ve ben onu sevdiğim için ses çıkarmadım.

🙄Kalan 2 yıl boyunca benimle cinsel sohbet yaptı : " gerçek hayatta buluşsak bu kadar izin verir misin Merak ediyorum, içine girsem arabada inle sene aşkım vs. " dedi. Sanal sexsting yapa yapa bıktım ben bu durumdan. Bu sebebten ötürü 6 ay önce Ayrıldım onunla. 1 hafta sonra Tekrar barıştım. Yine cinsel fotolar istedi bırakıcağını söyledi evlenicez dedi yaptım ne dediyse kandırdı resmen.. 4 ay önce bana hakaretler etti yine ayrıldım onunla. Beni sadece cinsellik için sevmiş. 3 gün önce bana mesaj attı. Zaten her gün instagram'da reels videosu atıyordu. aşk dolu sözcüklerle.. 🙄benim kafamı karıştırdı bu durum ve ben ona bir şans vereyim dedim whatsapp da 2 gün boyunca romantikti bana.. sadece 2 gün boyunca. 🙄 .. Dün sabah Benimle buluşmak istedi kabul ettim.. Dün gece tekrar sapıttı ✌"sexsting yapalım mı aşkım"✌ dedi. Ben onu o kadar çok sevdim ki hayatımdan çıkardam da.. tekrar geldiği için hayatımın odak noktası oldu.. Mecburuyetten kabul ettim ve dün gece sexxating yaptık. İnlemeleri sesler. Attım. Bana iltifatlar etti.. 🥲🥲🥲 hayatımız çok iyi olucak aşkım, sen sadece beni dinle benden emin ol🥲 dedi. Bu sabah da ona iltifatlar ettim sevgiliyiz sandım. 🐿🥰😚🥰😚🥰🐿🥰🥲🥰🐿🥲.. Bana bu sabah attığı mesaj "ben seni aşık olarak sevmiyorum, seni sadece Cinnselik için sevdiğimi fark ettim.. Senin bedeninn gerçekten çok çekici ve çok iyi yapıyorsun.. Bu tadı almak benim duygularımı söndürdü.. özel dilerim zamanında senden fotoğraflar ve inlemeli sesler isteyip günaha girdiğim için. Bizden olmaz Anladım bunu vaktini çaldığım için özür dilerim sende anla lütfen ben artık gidiyorum" dedi. Napıcam ben görüldü attım..

Sevgilim beni cinsellik için sevdi, ne yapacağım?