ՏҽӀɑʍՏ
yine çoksel yazmışım. Cinsellik için aşık rolü yapılır mı¿

ՏҽӀɑʍՏ
yine çoksel yazmışım. Cinsellik için aşık rolü yapılır mı¿

Eskiden evet böyle bir durum vardı. Mesela erkek seninle cinsellik düşünürse hatta seni öpse seni sevmiyor algısı ile büyüdük maalesef ama şimdi artık öyle değil insanlar istediği kadar seks yaşayabiliyor. Yani kadını da erkeği de buna takılmıyor. O yüzden simdiki zaman da sevdigin ile beraber olmak onu arzulamak gerekli olarak bakılıyor. ( Zaten her kadınla yatmış kalkmış bakire biriyle evlenirim düşünen bir erkeğin esc ile evlenmek olasılığı hiç şaşmaz Allah adildir :) ) her neyse FB senin illet de yeni çıkmadı. Tabi bazı tipler aşırı ilgi ve Sevgi göstergesi yaparak elde edemediği için kadınları bu yalana başvuruyorlar. Bla bla bla bu böyle gider lakin erkek dünyasında da severek ve sevmeyerek yapılan cinselliğin farkındalar. Çokta abartmamak lazım su erkolari. Onları kadınları kullandıkları kadar kadınlar da erkekleri kullanıyor. Kadın zevk Alıp orgazm olup mutlu oluyosa. Konu kapanmıştır. Zaten erkeklerin aşırı düşkünlüğü yüzünden bu ön yargı var. Yoksa cinsellikte en çok kullanılan bana göre yine erkeklerdir anlayana!
@Ayşecan5 kız bunun boyla ne alakası var
Çeşit çeşit tipi var bu erkek türünün.. kimisi zampara olur kadında kendine karşı bir duygu oluşturmadan onu direk yatağa atar.. kimisi çapkın olur kadında kendine karşı bir duygu oluşturmaya çalışır ve ondan sonra yatağa atar.. kimisi parayla işini görür kadınlarla hiç uğraşmaz.. kimisi kadın düşmanı olur intikam amaçlı yatıp kalkar sonra kadını defeder.. kimisi cimri ve işkolik olur eliyle de işini görür.. kimisi eşcinsel olur kadınla işi olmaz.. kimisi sosyopat olur sanalda orada burada işini görür.. kimisi de vardır ki.. türüne az rastlanır.. duygusal zekasını kullanabilen. empatik yeteneği güçlü. farkindaligi yüksektir. Sevdiği kadını zor bir durum içine sokmak istemeyeceginden mütevellit onun onurunu zedeleyici her türlü hareketten uzak durur.. Böylesi adamlar türünün nadide, güzide, bakir bir türüdür.. Her kadına nasip olmaz böylesi. Gözlerinde cenneti görür.. onun güvenli limanından başka hiçbir yere gitmek istemezsiniz..
👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Hiç bir zaman piyasa adamı olmadım sevdigim için beraber oldum o yüzden bedava seks için kimseye aşık olmadım olmamda
Ahanda yine soru diye asumanin cevabına yazdık 😂😂😂😂
Aşk kadınların ilgi ve rahat yaşamak için uydurdukları bir numara mıdır?
Bu soru bu şekilde de sorulabilir o zaman değil mi? Jdkdk
Fakat cinsellik için aşık rolü yapılır ve yapan erkek de epey fazladır bu net ve çok doğru tespit. Aynı şekilde sadece seks için erkeğe yanaşan ve hatta kullanan kadınlar da var ama bunu da es geçemeyelim.
Yine de her durumda rol yapan erkek sayısı rol yapan kadın sayısından fazladır. Buna bir itirazım yok.
Boş insanlarla tartışmak zaman kaybı ya, şu anda para ile alınamayan bir şeyi harcamak çok iyi degil jdjdk
Sorulamazdı o şekilde
Çünkü yok öyle bir şey 🙄
İstisnai durumlar onlar :D
Ekonomik özgürlüğünü elde edebilmiş ve ailesinden sevgi görebilmiş kadınların olduğu toplumlarda istisna olabilir buna itiraz etmem.
Fakat maalesef bizim toplumda özellikle son zamanlarda kaide bu. Asıl istisna rol yapmayanlar oldu.
Bu etikette adamı kendine aşık etmek için nasıl kadınlık yapılacağı ve ekonomi etiketinde hangi meslekteki erkeğin ne kadar para kazandığını soran pembeli sorularından geçilmiyor.
Sosyeteye duyurulur jdkdk
Sosyete duydu, tamam katılıyorum. 😅
Hayır tabiiki de.. Bir erkeğin kadına olan aşkı efsane bence.. Bu durum cinsel tatminin çok çok ötesinde bir şey.. Ancak kadınlar için aynı şeyi söylemek pek mümkün değil 👀
Cevap
65Cevap
O kadar da değil. Kadınlar daha çok aşık oluyor. Asıl kadınların geliştirdiği bir kavram bu bence
Öyle zaten bunu yalanlamıyorlar sjdj
ՏҽӀɑʍՏ yine çoksel yazmışsın can, çoğu erkek için öyledir tabi ki de.. amaçları sadece kadınları yatağa atmak.. bunun için aşk rolü yapar aylarca bile beklerler.. seviyorum deseler bile inanmamak gerekiyor.
Ajcfkkgfklg sonunda birisi değinmiş ulan bi de bir kızdan bunu duymak onurlandırıcı
Hocam olay şöyleki aşk tamamiyle yalan cinsellik dışı arzunun adı sevgidir aşk değildir aşk hormonelden ibarettir.
Kadınların duymak istediğini söyle sana versin bu kadar basit glgkg (seni seviyorum yalanları)
Bizim kadın milleti biraz uyanık olsa bu kadar tongaya gelmez ama işte napalım sonra erkekler kötü oluyor oysaki sazan avını yiyen kadınların kendisi (şaka maka aynı durum erkeklerde de var o yüzden bi türlü anlayamıyorum)
Yalnız ben bu düşünceye tükürüyorum ve katılmıyorum
Yanlış, aradığım bir halt yok
Tamam abla
Saçmalık bu seviştiğim hiç bir kadına sana aşığım demek zorunda değilim!!
Seni istiyorum demek yeterli..
Ayrıca seksten menfaat sağlayan sadece erkekler- miş gibi saçma bir algı oluşturulması da akılllara zarar bir durum cinsellik konusunda biraz bilgisi biraz deneyimi olan bir tane adam ya da vicdanlı bir kadın çıksın desin ki erkekler bizden daha az çalışıyor ama bizden daha çok zevk alıyor 😂 diyemez çünkü bilimsel olarak da fıtrat olarak da bu yalan kadın daha fazla haz yaşarken erkek tamamen kendini kadının alacağı hazza adayan işçi gibidir ve grev lokavt hakkıda elinde alınır.😀ah ah keşke insanlar daha cesur daha realist olsaydı en azından bu konuda
Seksin düşük maliyetlisi olur, bedavası olmaz.
Pencereden görülüp kokulu mektup yazılan zamanlardan geliyorum. Aşkın doğası aynı havayı, aynı atmosferi, aynı sesi, aynı gülüşü hayatında isteme arzusudur.
Toplumun ahlaksız planlarına dahil değildir aşk.
👌
Evet en alasını yapan oldu bu sitede yaşadım bunu. O kadar karaktersizleşebilen erkekler var.
( Siz yinede fenomen olup, kırmızı bir ayıcığın arkasına gizlenen, ve kadınları kandırma uzmanı olan üyelere denk gelmezsiniz umarım).
Tutamadım kendimi soru çok güzelmiş baya tetikledi beni 🌸
Denk gelmeyiz biz
Dünyada bir siz varsınız değil mi başka kadın yok ne diye numaradan seviyorum taklidi yapacağım ki kimse vazgeçilmez değildir kimse içinde yanıp tutuşmadım. Ama en çok güldüğüm şeyse Türk kızlarının böyle rahibe teresa kesilmeleri genel itibariyle yemediğiniz halt kalmaz ama vicdanınızı rahatlatmak için suçu hep erkeğe atarsınız.
Çoğu kişi adına bedava cinsellik yolu sevgililikten geçtiği için cevap koşulsuz şartsız evet. Zaten bu yüzden yaşamaya meyilli (dışarıdan o algıyı oluşturan) kadın talep görür. Ha çoğu kadın hala işi sevdiği için arzuluyor safsatasiyla yorumlayıp anca kendini kandirsin:)
Kısmen evet Bu zihniyette her ne kadar erkek sayısi çok olsada , bizzat şahit olduğum aşk için evlilik niyetiyle gerçekten seven çabalayan, üzülen erkeklerde var ama sayısı parmakla gösterilecek. Kadar az sayıda oluyor maalesef 😌 gerçekten seven adamın hali bir başka oluyor
Cinsellik evet aşık rolü yapan erkek çok. Konu cinsellikse ne kurban, ne hayranlıkları ne de kul kölelikleri kalıyor. Sadece seks odaklı olanlarında😀
Evet maalesef
😑😑
Evet, bunu çok yapıyorlar. Ha yok illede aşığız diyorlarsa da yatak aşkıdır. Seks yapmasın kadın. Bakalım aşkı kalıyor mu.
burada kadına çok iş düşüyor. Yemeyelim bu numaralari.
Doğru dedin bebiş
Bunu kullanan da vardır mutlaka. Ama kullanan ile gerçekten seven arasındaki farkı anlamak için de aklımızı kullanmak gerek, öyle değil mi?
Öyle
Aşkı sadece cinsellik yaşamak olarak yorumlayan, kadını da obje olarak gören erkekler için bu söylenebilir.
O yüzden asla doyuma ulaşamaz, tatmin olamaz, elleri aletlerinde, sürüngen gibi, rezil şekilde yaşamaya devam ederler..
Aşkın sekse giden yol olduğunu düşünen varlıklarla bişiler yaşıyoz da geç anlıyoruz işte 😂 gel de küfretme
Onlara zerre aşk yok shdha
Akıllı olacaksın önceden göreceksin o modelleri sonra parmağında pinpon topu gibi döndüreceksin 😂😂
Parmağımda döndüremem ayaklarımla sektiririm sjfjs
Futbol topu kadar etmiyorlar ki anca pinpon topu küçük insancıklar 😂😂 ayağında sekmeyen parmağında da dönmez gerçi minimal pilates topunda anlaşalım 😂
Yani kendi açımdan söylüyorum ben sevmediğim bir kadına dokunamam ona karşı bir şeyler beslemem gerekiyor sevgi aşk gibi daha sonrasında arzuladıktan sonra elektrik çekim olması gerek tabi sonrasi belli
Vallahi elini tuttum ve sadece yanağından anlından öptüm benimle böyle bir niyetim evlenmeden önce olmaz ha günümüzde maalesef dili dışarda gezenler var onlara bu cevap çuk oturmuş ağzına sağlık
hayır. seks herkesle yapılır ama aşk sadece bir kişi ile aşk varsa seks olmaz zaten aşıksan seks için yıllarca bekleyebilrisin.
ama aşk yoksa haftasına sevvişmek 2. hafta cıbıl cıbıl 1 ay dolmadan pompa
Kadınların kafada kurma seviyesi bu soru 😄 abartmayın o kadar da değil.
He, kendi kendimize kururuz biz hep zaten
😅😅😅😅Bunun için sevmese de seviyorMUŞ GİBİ yapanların varlığına bakarsak öyle
Böööğğğk ya
Bence de böğk 🤮
Özellikle burada çok var onlardan, maskelerini takmışlar dolaşıyorlar ortalıkta sorsan aşk için yaratılmış melek yüzlü insanlar fakat aslına bakarsan şeytanın taa kendileri cin olmadan adam çarpmaya çalışıyorlar...
Aşk=Seks tir. Bazı insanların duygusal yoğunluğu daha öndeyken, bazılarının fiziksel yönleri daha öne çıkar.
Bi tane sevgilim ben sana aşığım biz evlencez diye ikna etmeye çalışmıştı😂
evlilik demiş ama
Dedi de evlenmedik😂
sevgili olmuş muydun 🙄
Sevgiliydik işte
ikna etmeye çalışmıştı deyince edemedi diye düşündüm 😂
Hiç bir zaman piyasa adamı olmadım sevdigim için beraber oldum o yüzden bedava seks için kimseye aşık olmadım olmamda
Soru baya abes olmuş 😃. Aşkı daha çok konuşan kadınlar oluyor. Paraylada yapılır bedavayada kişiden kişiye göre değişiyor
Yani bunun cinsiyeti yok kadınlar da aşk adı altında bu yolu tercih ediyorlar ama adam olan bu yola başvurmak.
Yani düzgün karakterli olan bu yola başvurmak👍🤫
Hayir tabi ki ask erkeklerin acı çektiği ana etken duygusudur seks duygusunu azaltmak icin mastürbasyon da yapar ama duygusal boşluğu doldurmaz
Ne bedavası be eskort daha ucuz hem de derdini çekmiyorsun. 😂
Def gidin o zaman lan
Senin kadar pisleşemedim, sorry
Eee ben de öyle.
Sana ne
eee sana ne
Yıllardır aşka inanmıyorum diye söyler dururum. Sonunda biri anlamış nedenini :D
Bence öyle ama her erkek icin diyemeyiz bunu amasyada
Sadece erkeklerin değil ama doğru bir soru aşkı kim ne yapsın
En eski aşk mektubunu bir kadının yazmış olması da, ne bileyim yaani 😅
hayır ama bazı kişiler seviyorum diyip cinsellik için konusuyor
Cinsellik için aşık rolü yapılması için içinden gelerek yapmaktır..
Zannetmem. Aşkı için katil olan avanaklar var.
Hepsi olmasa da büyük bir çoğunluğu için öyle evet.
Hayır
kadın ve erkeğin
salgıladığı üreme hormonunun💋
tatlı bir numarası💓
Aşk olmadan da seks olur ama seks olmadan aşk olmaz.
Siz kafayı sekiz ile bozmuşsunuz beybi. Bizim icin hersey seks değil bir kere.
Bütün ilişkilerde bu durumun olduğunu düşünmüyorum ama çoğunluk için evet diyebiliriz
Genel evde para karşılığı ilişkiye girilen kadına da aşık olunabiliyor :D
evet aşk var ama erkeklerle yaşanılan aşk gerçek değil
Ablacım günümüzde s. x bedava zaten meraklısı çok
Ş*refsiz olan için vardır elbette😅
Uhuuu çoook 😒
Öyle ise bu kızlar içinde geçerli
Hayır sadece erkekler için geçerli, kadınlar yazık duygusal varlıklar onlar
O eskidendi şimdi devir değişti 😂😂
yoooo bu senin kendi hüskuruntun 🤣🤣
Yok gördüğün üzere konu olmuş bu instada
Kadınlar için aşk ne peki
Bağlılık, aidiyet, sevgi, saygı, emek, bağımlılık, Tutku.
Seven kadın bu saydıklarına sahip oluyor yani
Oluyor evet
Belkide gerçekten aşık olan erkek karşılığını alamadığı zaman işi cinselliğe ceviriyordur. Başlarım böyle aşkın ızdırabina diye
Aşkın karşılığı çoğu erkek için cinsellik zaten, ha o cinselliğe ulaşamayınca başlarım böyle aşkın ızdırabına diyor olabilir
Kadınlarla erkeklerin duygusal yaklaşımları farklı bunu herkes bilir sizin durum ve olaylara yaklaşımınızla erkeklerin aynı değil sırf cinsellik için isteyen yok mudur? Muhakkak vardır. Bu kadın içinde erkek içinde geçerli bir şey ama bence erkek çok aşık olduğunda bunu duygusallıktan çok daha çok arzulamayla gösterir.
Evet kitabına uydurmuşlar işte , uydur uydur gitsin,🤣
Hayır. Birşeye ulaşılmazsa aşk, kolay ulaşılabilir ise arzu olur. Aşık olan seks düşünmez...
Öyle maalesef detaya girmek istemiyorum.
Hepsi degilsede çoğunluğu oyle
Seks olmadan asla olmaz
Hayır ben katılmıyorum
Evet yapıyorlar. Ayrıca görsel çok iyiymiş
Seks paralı mı olacak pardon da iki taraf ta zevk alıyor dimi
Alakasız bir düşünce.
Yok daha neler abla 🤣
Erkeklerden her şey beklenir. Olabilirde.
Gerçekten aşık olunca testesteronumuz düşüyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?