Evet neden

Deliler gibi arzulu bir kadınım ama sadece kocamla cinsellik yaşamak istiyorum. İstediğim gibi bir adamı bulabilir miyim sence?
Evet neden

Deliler gibi arzulu bir kadınım ama sadece kocamla cinsellik yaşamak istiyorum. İstediğim gibi bir adamı bulabilir miyim sence?
Freud "aşk libidodur" demiş. Asıl kadınlara "seks yapmak sadece evli bireylerin hakkıdır" diye düşündüren şey nedir? İçinde cinsel arzuların olmadığı, cinselliğin yaşanmadığı ilişki sevgililik ilişkisi, aşk ilişkisi olmaz. Arkadaşlık ilişkisi olur, kanka ilişkisi olur. Neden evlenene kadar cinsel isteğinizi frenlemek zorunda olduğunuzu/zorunda bırakıldığınızı hiç mi sorgulamıyorsunuz? Farzet ki 35 yaşına kadar evlenmeyi isteyeceğin adam karşına çıkmadı, bakire olarak mı yaşlanmak istersin, yoksa "eh haydi bu olsun bari" diyerek sırf "artık yeter, ben de seks yapmak istiyorum" motivasyonuyla nikah masasına mı oturursun? Sevgiliyken seks yaptığınız erkekle mutlaka evlenmeniz gerektiğini düşündüren nedir? Kadınlara sadece bir erkekle seks yapma rolü mü biçilmiştir? O "bir erkek" ya evlenince seni tatmin edemeyecekse, bunu evlenmeden önce bilmen mümkün mü? "Sen biriyle yap, ben bi göreyim nasıl yaptığını, öyle karar vereyim" demeyeceğine göre, işi şansa mı bırakacaksın? Evlenince cinsel tatminsizlik yaşarsan, eşin kaldıramazsa, kısa sürede boşalırsa, seks yapmayı bilmiyorsa "kader, kısmet, alın yazısı" mı diyeceksin? Evlilik, her iki eşe de ciddi sorumluluklar yükleyen hukuki bir sözleşmedir. Seks yapabilmek isteğiyle o sözleşmeye imza atılmaz. Evlilik kararı alma nedenlerinde seks yapabilme isteğinin son sıralarda olması gerekir, ama evlendikten sonra evliliği yüzde 70 uyumlu ve doyurucu seks ayakta tutar. İlk kez nikahtan sonra birlikte yatağa girdiğin adamla uyumlu ve doyurucu bir seks hayatın olacağının da garantisi yoktur. Sonuç olarak, bekaret anlamsız bir kavramdır. Buna takıntılı olan kadınlar kadar, erkekleri de eleştiriyorum.
İliklerimize kadar işledi bu tabu ama çocukluktan bu yana, ataerkil bir toplumda yaşıyoruz bakire olmayınca o... gözüyle bakılıyor bunu bir ömür kaldıramayız ki o... Gözüyle bakılmayı
Bulabilirsin elbette, buna saygı duyan ve evlenene kadar sabreden, aşkla bakan ve seven olur muhakkak. Şahsen ben asla sorun etmezdim ve etmedim de bunu ilişkilerimde.
Cevap
9Cevap
Cinselliği hiçbir ilişkimde şart koşmam. Ama o kadını bi şekilde beni arzulamasını sağlarım. Kendi istediği için benimle birlikte olur
İRL'de ararsan bulabilirsin, sanaldan hayır.
İrl ne
Neden sanaldan hayır
Cinsellik yaşamak için doğru adamı beklersen daha çok beklersin açıkçası yaşın geçer en verimli zamanlarında kurur gidersin ve hiçbir erkek bu bahsettiğin ilk ve son olmaya değmez
Tarlayı Eker zamanı geldiğinde hasat edersin aşk eşanlamı cinselliktir o çekim olmasa kimse aşk için birbirine uğramaz
Nasıl yani
Diyorum ki aşkın karşılığı cinselliktir aslolan sevgidir yani aşk diyerek yaklaşıyorsa bu seninle sevişmek istiyorumun Kibar karşılığıdır
Böyle kal bence bir defa yaptınmi bağımlı oluyosun kaç kişiyle yatıyorsun çok kötü
Erkekler sevgisini daha çok fiziksel ifade etmeyi tercih eder.
Erkekler cinsellik yaşamak için aşkı bahane eder aslında amaç başkadır aşk maşk yok
Kız bunlara inna ayım valla şu kavanozu parçalıcam sinirden he. Adamı deli etmeyin
Erkekler cinsel olarak uyumlu oldukları kadına aşık olurlar, evlenen insanların bir çoğu bunu deneyimle (ye) mediği için aldatmalar ve boşanmalar bu kadar çok
Banada yalvarsanda seninle cinsellik yaşamam dedi ben yaşatmam zaten dedim
Ben buldum darısı başına
Nasıl buldun
ılk askınmı senın?
Aynen