- Cinsel Yaşam konusunda 563 cevap paylaştı.
1 yılÖncelikle şunu açıklık getirmek istiyorum erkekler ve kadınlar ile başlayan Her cümle senin için söylemiyorum bunu ama çok farklı algılandığı için aşağıda yorumlara hemen o cinsiyeti aşağılamak için elinden gelen her şeyi yapıyorlar buna prim vermemek için sorunun başına bazı erkekler Bazı kadınlar kullanılsa daha doğru olur anlayışın ve hepinizin anlayışı için teşekkür ederek son cevabına geçiyorum bu karakteristik bir özelliktir seviyormuş gibi yapan kadın ve erkek sadece ve sadece cinsel odaklı olduğu için uzun ömürlü bir ilişki olmaz bu tür insanlardan uzak durulması gerekir bunun bir nedeni yok Tamamen karakteristiktir
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 518 cevap paylaştı. Siz Kadınlar nereden bileceksiniz sevmeyi
Aramak... Ömür boyunca aramak... Yanlız seni aramak... Paslı teneke kutularda, küf kokan dolaplarda, çerçevelerde, tenhalarda, ağaç diplerinde, sonra vapurlarda, trenlerde hep seni aramak. Belki bu şehirde değilsin. Ne çıkar? Seni arıyorum ya. Belki de aynı sokakta evlerimiz, sabahları beni görüyorsun işime giderken. Sonra akşamı bekliyorsun, alacakaranlığı... Beni bekliyorsun ya da bir başkasını, bir başkasını...
Hiç gel demiyeceğim sana. Aramak neredeyse ben oradayım. Ayaklarım ne güne duruyor? Yok yok birden karşıma çıkma. Kaç, saklan. Seni aramak istiyorum.
Git bu şehirden haydi git. Dağlara çık, o uzak dağlara. Rüzgârların krallığında hüküm sür. Baktın ki oraya geldim, yine kaç. Başını al, açıl denizlere. Gemilerin en güzeli, en büyüğü dilediğin limana götürmeli seni, dilediğin yerde demir atmalı. Ben küçük bir balıkçı kayığı ile peşinden gelsem yeter. Seni arıyorum ya!
Bir yıl, beş yıl, on yıl değil; beşikten mezara kadar aramalı insan, ama ne aradığını bilmeli. Yaklaşıp uzaklaşmalı aradığından. Okyanus dalgaları üstünde bir küçük tekne gibi alçalıp yükselmeli. Yalınayak koşmalı yollarda, ayaklarını sivri taşlar kesip kanatmalı. Çöllerden geçmeli yolu, yanmalı kavrulmalı. Sonra gözün alabildiğine ak, soğuk ülkelere düşmeli. Buzlar kırılmalı ayaklarının altında, üstüne kar yağmalı.
Bir gün bulacaksam bile parça parça bulmalıyım seni. Ayaklarını Afrika'dan getirip bir kağıt üzerine yapıştırmalıyım, saçların Sibirya'da olmalı, dudakların Çin'de. Gözlerin Hindistan'da bir mabudun gözleri olmalı, ellerin İtalya'da bir heykelin elleri. Bulsam da seni parça parça bulmalıyım.
Yine de bir yerin eksik kalmalı.
Yeniden yollara düşmeliyim, onu aramalıyım.
Ve tam seni tamamladığım anda ölmeliyim.26 Yorumla- 1 yıl
@Yengeckzz
Zaten çirkin bir adamım ben, sinirliyim, kıskancım, fazla hisliyim. Daima beni seveceğini düşünmemeliydim. Suçluyum. Kendimi sevgilerimin bencilliğinden kurtaramadım. Zayıf, bencil bir adamım öyleyse.
Sonra yalancıyım, iki yüzlüyüm. Seninle konuşurken seninle yatmayı düşünüyorum. Sevgiyle elini tuttuğum zaman, aslında kalçalarını tutuyorum, bilmiyorsun.
Kendime göre hesaplarım da var benim. Yanımda olman gurur veriyor bana. Fakat sana kimse bakmasın istiyorum, kimse konuşmasın seninle. Hep benimle ol, durmadan benim ol. Günün her saatinde ve ölünceye kadar benim ol.
Beni seviyormusun? Evet mi? Öyleyse söyle. Kimdi o? Yanında ki kimdi? Nereye gidiyordunuz?
Seven zalimdir biliyorsun, aşk egoisttir. Sen zalim olma. Anlamıyormusun, anlamıyormusun... Biraz anla beni.
Sana sitem etmeyeceğim artık. Bütün suç benim. Seni bu kadar sevmemeliydim. Şu köhne ve utanmaz dünyada ne bir kimse bu kadar sevilmeye değer, ne de bir kimsenin bu kadar sevmeye hakkı var.
Kendimizi ne sanıyoruz? Biz neyiz ki? Sus, cevap verme. Teselliye ihtiyacım yok.
Seni bu kadar sevmenin cezasını kendime ödeteceğim.
Göreceksin.
Gizli Üye(30-35)1 yılVarda ona gelmeden önce niye diye sorarsan cevap bariz değil mi Hangi Kız
Merhaba seninle cinsellik yaşamak istiyorum dese bur Erkek bunu kabul eder? Ne yapcak mecbur romantizm yapacak seviyomuş gibi yapacak.
Gerçekten seven mi diye soruyorsun Hani şu sizin bana karışamassın diye özgür mavalları okuduğunuz erkekler varya onlar işte Gerçekten sevdimi korumacı kollayıcı sahiplenici davranır. Buna engel olamaz içinden gelir. Yok ben kabul etmiyorum diyorsanız böyle seven erkek yok diye ağlar tek gecelik erkeklerle günün sonunda boş beleş ilişkiler yaşarsınız.
00 Yorumla
Sevmek ayrı cinsellik yaşamak ayrı be. İki insan birbiryle bir ömür geçirmek zorunda değil cinsellik yaşamak için veya evlenmesi aşık olması. Dikkat edersen aşık olması dedim çünkü iki kişi birbirini beğenir hoşlanır haz alır sever zaten asıl cinsellik odur o onu ister o onu ayırt etmek gerek
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
57Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
1 yılAçlar napsınlar kızlarda sevildiğine inanmadan vermiyor onlarda bu kısaltma yolu kullanıyor işte yanlış bir şey ama yapıyorlar yapacaklar gibi de duruyor maalesef
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 1 yılcinsellik için işte kendin demişsin
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. seven erkek de var ama her seviyorum diyen sevmez.
siz kadınların bir açığından faydalanıyorlar. siz kadınlar sevgi sözü duyunca her şeyi önüne seriyorsunuz. adamlar da bundan faydalanıyor. önce yalandan sevgi sözleri fıısldıyorlar. sonra amaçlarına ulaşıyorlar
sizler aklınızı kullanın. sözlere değil davranışlara bakın11 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılKisa ve oz anlatmissin olayi cozmussun. Aynen dedigin gibi seven erkek yok. Amac cinsellik. Oyle baslar rvlenince zamanla aska donusur ve severiz vok uzun zaman alir. Ama basta her zaman amac cinselliktir. Baska turlu yaklasan herkes numaracidir bunu bilin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılHiç böyle oyunlara girmedim. Girseydim çok kişiyle yatardım. Ama kızlar da böylesini tercih ediyor. Doğrudan cinsellik isteyince de sapık muamelesi görüyorsun. Kandırılmak hoşlarına gidiyor heralde.
Sevme konusuna gelince de kadınlar menfaati sever. Doğrudan yani erkeğin sevdiği gibi sevmez. O yüzden kimsenin sevdiğine de inanmıyorum.
Geriye cinsellik kalıyor sadece.
00 Yorumla
1 yılCinsellik için asla rol yapmadım bana uymaz tam tersi amacın cinsellik olduğunu ilk günden söylerim, kimsenin duygularıyla oynamam bu yüzden partnerlerim sadece ne istediğini bilen kadınlardan oluşur ergenlerle takılmam
00 Yorumlasadece cinsellik için değil ki, her zmaan her konuda numara yapabilirler. ERKEKLER KAPATILSIN
52 Yorumla- 1 yıl
Iste bu arkadaşın yaptığı gibi mesela erkekler kadınlar sonu lar ile biten cümle ve akabinde gelen aşağılama cümleleri
- 1 yıl
Tek bir konuda yapamaz yani yapmaya çalışsa bile beceremez Korumacı kollayıcı sahiplenici ciddi davranan erkek Gerçekten seven erkektir. Ama sorun yok Özgürlük mavalları okunarak uzaklaştırılacak erkek olduğu için obje olarak gören bu yüzden hiç karışmayan erkekler secilecek 🤣
Cinsel Yaşam konusunda 514 cevap paylaştı. Cinsellik onlar için önemli çünkü. Doymuş bir erkek de değilse , alternatifi de yoksa aşık rolü bile yapar. Hatta oscarlik oynar..
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 553 cevap paylaştı.
1 yılAşk cinsellik için uydurulmuş olaydır. Sevgi hissetmeden bazı kadınlar birlikte olamıyor. Bu yüzden seviyormuş gibi yapıyoruz. Yoksa vermiyorsunuz napalım 😁
00 Yorumla
1 yıltersi olduğunda naapıyosunuz mesela? aynı sistemin parçası olup neden sadece erkekleri suçlkuyosunuz?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılYoo severim tabi kadınına bağlı. İstekli kadın nerede? İsteyen istekli bir kadın olsa düzenli güzel olurdu. Tabi isteklerimi yapacağını sanmıyorum
00 Yorumla
1 yılSizin için ilgi neyse ve neden ilgi almak için çok fazla erkekle flört ediyorsanız, bizim için de cinsellik o. Başka soru 🙂
00 Yorumla
1 yılKadınlarda neden cinselliği istemiyormuş gibi davranıp, 1 sene geçtikten sonra üzerinden 5 kişinin geçtiği haberi gelir ZKZKSZSSJSN
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılErkeğin sevgisi, yoğun ilgisi cinsellikle tatmin edilir.
Ama siz kızlar evlilik öncesi veriyorsunuz sonra bunlar azalıyor adam da elde edince diyorki bana verdiyse benden önce kaç kişiye vermiştir next00 Yorumla
1 yılGercejten seven kadinda yok herkes menfaatci kabullen
02 Yorumla
Soran1 yılYok zaten
- 1 yıl
Ee o zaman?
1 yılgerçek hayatta her şey olabilir gerçekten seven de olabilir ama sanaldan ciddiyet bekleme
05 Yorumla
Soran1 yılSanaldakiyle buluşunca da mı ciddiyet olmuyor
- 1 yıl
aynen aynen öyle olmuyor ben üç kişiyle buluştum öyle ilerlemiyor yani bir tanesiyle hala konuşuyorum ayda yılda 1.02 defa ama olmuyor yani yine
Soran1 yılAsosyaller nerden sevgili bulacak o zaman 😂
- 1 yıl
yani ben genelde bana insanlar çok çabuk güvenir belki erken buluştuğumuz için olabilir ama bilemiyorum yani ya beni dağıtma libido mu düşürüyorsun böyle yaparak böyle konuşarak😂🤣
- 1 yıl
biliyor musun ne oluyor zamanla açılıyorsun buradan sohbet ede ede buluşunca olmuyor ama en azından biraz da olsa açılıyorsun ve sonra daha iyi oluyorsun
gerçekten seven erkeği siz ezik gördüğünüz için siz onlara bakmıyorsunuz nerde serseri var onlarla takılıyorsunuz
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılKeske sadece cinsellik olcaksa duygu karistirmasalar. Erkekler cok duygusal yaklasiyolar. Duygusuz olmayi da saygisizlik yaparak gostermek gerektigini zannediyolar. Ilkel maymun gibiler bu yuzden.
15 Yorumla
Cevap sahibi1 yılAdamin s2 daha onemli. Duygularini napayim. Karsilikli saygi ve seks cercevesinde gorusursun o kadar.
Fakirler sevismesin bu arada.
Cevap sahibi1 yılVe cirkinler de...
- 1 yıl
Neden bu şekil düşünüyorsun
- 1 yıl
o kadar kolay değil bi kızı ikna etmek. konuştuğum çoğu kıza direk cinsellik teklif ettim. reddetti. bazıları kabul ediyo ama sonradan cayıp sevgili olmaya çalışıyo. elde edemeyince konuşmayı kesiyo. bazıları da direk para ister onlar esk*rt zaten. ama olaya kadının duygularından girersen güvenini kazanmış olursun. ilgi ve sevgiye karşılık kendini s*ikt! rir. kadınlar bi menfaati olmadan se*KS yapmaz.
Cinsel Yaşam konusunda 668 cevap paylaştı. seviyormuş gibi yapan mi varmış olm WLDODFOFKDWOQQLŞ
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 854 cevap paylaştı.
1 yılErkekler kızları cinsellik için sever, doğru düzgün seven kişiyi görsem dişimi kıracağım.
11 Yorumla
1 yılYani genelleme yapmamak lazım ama çoğu insan öyle olmuş sanırım
00 Yorumla
1 yılİyide ben tek cinsellik için degil ki kalbini seviyorum ben sevdim mi
00 Yorumla
1 yılAşık olduğum için sevdim oda düsman oldu sağolsun
00 Yorumla
1 yılVardır da dünyadaki bütün kadın erkek ilişkilerinde var bu ne yapsınlar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılBen sevdimmi sevdim icin severim seks ihtiyac dir sadece o
00 Yorumla
1 yılKızlarda cüzdan seviyor zaten. Siz çok mu masumsunuz.
00 Yorumla
1 yılBir erkek cinsellik dışında niye sevgili yapsın ki. Var mıdır sence bir sebebi?
05 Yorumla- 1 yıl
abi çok mu duygusuzsunuz veya ahlakınız yok? Yani illa hayvan gibi gelen geçenle yatıp ona karsı hicbisey hissetmemek mı amaç. Duygusuz yapılan hicbisey insani değil kusura bakma. Hayat sizin gibi s*ksten ibaret değil ibaret olsaydı sadece hepimiz bir beden olurduk aq
- 1 yıl
Abicim bunun ne duygu ile ne ahlak ile ne de hayvanlıkla alakası yok ki. Sevgililik bunun üstüne kuruludur. Diğer geri kalan her şey küçük detaylardır. Ben o küçük detayları inkar etmiyorum ama esas olay cinselliktir. Yani bunu da görmek çok zor olmamalı.
- 1 yıl
Sevgililikte cinsellik var evet ama adı üstünde 'sevgili' sevecegin türden aşık olacagin türden ve aşk yasadigin kişi. Eger temeli cinsellikse sevgili yapma çünkü her kişiyle s*KS yapabilirsin beden hazzını herkesden atabilirsin. Komik
- 1 yıl
Sevgililik anlayışlarımız oldukça farklı.
- 1 yıl
senin bahsettiğin sevgililik değil. Eskort ile müşteri şeyi seninki kanka
Gizli Üye(36-45)1 yılVar da kızlar cok istekliler.
Bir de bu erkeklerin yanlış cinsel tavırları yüzünden
Kadınlar doymak bilmiyor
Doyurulmuyor bunlar da bence bir etken00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. çünki direk isteyince vermiyolar onlarda seviyomuş numarası yapıyolar oysaki erkeklerin kadınlarda sevdiği tek şey sextir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Gercekten seven yok evet amaclari cinsellik
44 Yorumla- 1 yıl
Işte ben de buna kızıyorum Luna Lafım sana değil Ama genel olarak kızlar hakkında da şunu söylemek istiyorum Bazı kızlar Tabii ki hepsi için değil böyle bazıları gidiyor böyle Kenar Mahalle varoşlarına aşık oluyor adli kere sen Kim bilir kaç tane sabıka kaydı vardır hani Sözde böyle aterkillik diye ortada gezen softa erkekler var ya onlara gidiyorlar aşık oluyorlar veya onlara aşık olmasa bile onlardan aşk bekliyorlar Ondan sonra erkekler böyle diyorlar Neden kaliteli insanlarla gezmiyorsunuz ne istediğini bilen insanlarla gezmiyorsunuz yani burada suç sadece erkekte değil olayı her iki taraflı bakmak lazım
1 yılartık kızlar daha çok cinsellik istiyor. kızlar daha çok istekli
00 YorumlaCinsellik için seviyomus gibi hayatta yapmam cinsellik için beraber oluyosam bunu söylerim ona
00 Yorumla
1 yılAslında o istek kalpte bir çarpıntı hoslanti yapıyor sevdiğini saniyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılGerçekten seven kadın da yok o zaman
42 Yorumla
Soran1 yılYok zaten
- 1 yıl
İhtiyac nasıl gideriyorsun mesela
Gizli Üye(25-29)1 yılAdı üstünde işte menfaati için karaktersiz bi comar olduğu için
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılAdı üstünde cinsellik yaşamak için 🤮 nasıl vicdanları rahat ediyor bilmiyorum
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 316 cevap paylaştı.
1 yıltadına bakmak için
10 Yorumla
1 yılBuyuk karaktersizlik ya
10 YorumlaYok yapmaz zaten sadece onun için sevişiyordur.😃
00 Yorumla
1 yılGerçekten sevmek aptaIIık. Eğlenip geçeceksin mis
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Ne yazikki bazi erkekler böyle amasyada
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılİhtiyaç sonuçta
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Her erkeği aynı sanmayın Allah kitap aşkına
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılO kişiyle Cinsellik yaşamak için tabiki.
00 Yorumla
1 yılBeni seveni bende severim ama nerde?
00 Yorumla
1 yılüzerime alınmadım
00 Yorumla
1 yılO tür erkek seviyorsunuz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
m 1 yılSence soru da cevap var direk
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılÖnce cinsellik
00 Yorumla
1 yılVar ama çoğu sevmez
00 YorumlaKadınlarda mı böyle yoksa
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılSenin yaşında çok zor
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılöyle yapmayınca kızlar vermiyor
00 Yorumla
1 yılOmurgaszlar
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılO zaman bu mutlu çiftler kim?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılHangi erkek öyle yapıyor ki
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAptal San yok, sen ne isen o da o
00 YorumlaSeveni yok bunların
31 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 706 cevap paylaştı. Cevap soruda
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
1 yılsizde boyuna posuna aşık olmayın o zaman
00 Yorumla - Devamını Gör (14)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar