Birincisi kadınların doğduğu andan itibaren yetiştirildiği toplumsal yapı beynini yıkıyo ve sizi belirli bir şekilde düşünmeye davranmaya belirli kişiliklere zorluyor farkında olmadan. Diğer taraftan da erkekler daha çocukken sanki büyüyünce skş makinesi olacakmış gibi büyütülüyor.
Ama asıl fark toplumsal ve psikolojik altyapıda değil daha çok evrimsel olarak durduğumuz noktayla ilgili, Temel güdülerle ilgili. Her iki cinsiyetin de yaşayan diğer her şey gibi en temel içgüsülerinden birini soyunu devam ettirmek/üremek olarak düşünürsek;
Kadın yalnızca bir kişiden bir sperm alarak soyunu devam ettirebilecek duruma gelir ve zaten dllenme meydana geldiğinde artık üreme soyunu devam ettirme dürtüsü tatmin olmuş olur. Oysa erkek anatomisi biyolojik yapısı gereği yüzlerce binlerce belki milyonlarca kadınla üreme/soyunu devam ettirme becerisine sahiptir. Bu nedenle cinsel dürtüleri de biyolojik altyapısına bağlı olarak kadınınkinden farklı gelişir.
Aslında tüm mesele biyolojik ve kimyasal süreçleri oluşturan anatomik yapıyla ve içgüdüyle ilgilidir. Erkekleri suçlayamaz ya da kadınları eksik göremeyiz. Biz her canlı gibi hayatta kalmaya, neslini devam etmeye programlanmış ilkel yaşam örneklerinden ibaretiz.22 Yorumla
Soran+1 yılSonunda açıklayıcı güzel bir cevap
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
+1 yılgünah ve haram oldugu icin yasayamadıgımız icin büyüklerimizin bu tür ilişkileri dogru bulmadıklarını söledikleri ve kesin yasak koydukları için bunlarda bi kac sebebi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılErkekler cinselliğe düşkün değil sadece toplum olarak cinsellik açlığı çekiyoruz. Yoksa dünyanın her yerinde her cinsiyetten insan seks ister.
10 Yorumla
+1 yılarz talep dengesi yüzünden. her yer *m olsaydı (mesela ben ispanya'dayken öyleydi) bir süre sonra sıkılıyorsun. ama türkiye'de *m kıtlığı var.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılsaglıklı bir birey cinselliğe gükündür. bunun kadın erkekle alakası yok yani
08 Yorumla
Soran+1 yılKadınlar düşkün diye avutun kendinizi :)
- +1 yıl
sadece sağlık probnemleri vardır deyip geciyorum :)
Soran+1 yılTabi kesin
- +1 yıl
kesinlikle
Soran+1 yılÖyle olduğuna inanmak istiyorsunuz ama üzgünüm hayallerinizi yıktım galiba :(
- +1 yıl
inenmek veya inanmamak bununla bir alakası yok, öyle düşündüğüm biri ile olmuyorsa neden onunla ömrümü çürüteyim. üzülmene gerek yok ben hayallerle yaşamıyorum, gerçeklerle yaşıyorum...
Soran+1 yılTabi canım...
- +1 yıl
öyle canım...
Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Çoğu erkek, çoğu kadın düşkün. Ama erkeklerin diline vuruyor
011 Yorumla
Soran+1 yılKadınlar düşkün diye avutun kendinizi :)
Soran+1 yılHer iki cins olarak dünyaya geldin galiba bu kadar emin konuştuğuna göre :)
Soran+1 yılOysaki aşağıda bazı yorumlarda belirtmiştim burdaki abaza kızların yazdıklarına bakarak öyle olduğunu zannediyorsunuz diye :)
Soran+1 yılAllahım ya ciddi ciddi burdaki abaza kızların yazdıklarına bakarak buna karat vermiş 🤦🏻♀️ hem onların bile çoğu troll zaten yazık kızların libidosu yüksek sanıyorsunuz ama gerçekleri söyleyerek hayallerinizi yıktım galiba :( abazalar seri üzgün..
- +1 yıl
Ben burdakileri örnek verdim sadece. Biliyorum ki burdaki soruların çoğu trol.
İki önceki cevabımda, şimdiye kadar denk gelenlerden, gördüklerimden bahsettim:)
Ayrıca aseksüel, libidosu düşük erkekler de vardır. Kadınlar düşkün olsa da bunu her platformda kolayca dile getiremiyor. Bu da ataerkil toplumun bir getirisi.
Her neyse sen inandığın gibi devam et:)
Soran+1 yılTm knk kandır kendini yazıq yaw
Soran+1 yılAynen 18
Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Sadece erkekler değil emin ol erkekler den beter olan kızlar da var 😊
02 Yorumla
Soran+1 yılOnlara kızların abazası deniyor işte onlarda bu sitede takılır genelde aynı sizin gibi burdaki abaza kızlara bakarak bütün kızların öyle olduğunu sanıyorsunuz kızların çoğu düşkün değildir abaza olanlar hariç.
+1 yılHer iki cins te düşkün sizler biraz daha cekingensiniz sadece
03 Yorumla
Soran+1 yılBurdaki abaza kızların yazdıklarına bakarak mı karar verdin kızların düşkün olduğuna?
- +1 yıl
Hayır benim gorusum bu
Soran+1 yılÖyle bişey yok.
Gizli Üye(25-29)+1 yılLibido olayi kiminin yuksek kiminin dusuk aslinda kadinlarda yuksek fakat bastirdiklari toplum baakisi icin erkekler kdr acik olmazlar
05 Yorumla
Soran+1 yılErkekler kadar değil
Cevap sahibi+1 yılİnan aslinda erkrklerden daha cok fakat dediign gibi tabu ve toplum baskisi nedeniyle baskiliyorlar bu bilimsel veriler haberin olsun
Soran+1 yılOf kendi cinsimi benden iyi mi bileceksin ya senin gibi abazalar öyle olduğuna inanmak istiyor ama öyle bişey yok.
Cevap sahibi+1 yılNe münasebet ya terbiyeni takın terbiyesiz ben sana bilimsel açıklama sunuyorum git araştır gelmiş bana hakaret ediyorsun sen kimsin ya
Soran+1 yılBilimsel açıklama = bu açıklama
Gizli Üye(30-35)+1 yıldışa dönük bir organ var ve bunu kontrol etmek çok zor olduğundan. Çoğunlukla beyinle yer değişikliği oluyor
00 YorumlaKadınlar düşkün değil mi?
16 Yorumla
Soran+1 yılBurdaki abaza kızların yazdıklarına bakarak mı karar verdin buna?
Soran+1 yılYok kardeşim ben o taktikle yapmadım gördüğüm duyduğum ne kadar erkek varsa hepsi cinselliğe düşkün ☺️
Soran+1 yılEvt öyle sg
- Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılyeterince yaşamadıkları için.
02 Yorumla
Soran+1 yılAlakası yok ergenliğe girer girmez etrafa saldırıyorlar karı karı diye
- +1 yıl
işte cinsellik yaşamdıkları için. cinsellik yaşasalar o kadar olmayacaklar.
+1 yılAlan razı veren razı neden sadece erkekler düşkün
03 Yorumla
Soran+1 yılErkekler kadar değil burdaki abaza kızların yazdıklarına bakarak kızların düşkün olduğunu zannediyorsunuz
- +1 yıl
Bu işi meslek haline getiren de kadınlar ama 😅
Soran+1 yılEe tamam işte erkekler abaza olduğu için bu abazalığınızdan faydalanıp para kazanıyorlar
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılHa ha haaa sanki kadınlar düşkün değil...
00 Yorumla
+1 yılSence tek erkekler mi düşkün
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılTek dayanak o kalıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOnlara cinselligi verseniz köle olurlar sanm, zaten oluyolarda bazıları
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKızlar düşkün değil mi yani
02 Yorumla
Soran+1 yılDeğil.
Cevap sahibi+1 yılErkekler kadar kolayca söyleyebilseniz
Tek zevk aldığımız o kaldı o yüzden
00 Yorumla
+1 yılHerkes kadar işte
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026