Mesela bi erkekle flört olduğum da genelde cinsellik konusu açılıyor ve sevgili olasım gelmiyor çünkü kullanıp atma derdinde gibi geliyor. şu an 18 yaşındayım ve ergenliklerine veriyorum yani hormonların falan tavan olduğu yaşlar sonuçta ama bu durum ilerde de aynı olur mu korkusu da var. Bu düşünce yapısında olan erkekler sadece beni mi buluyor yoksa geneli böyle mi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)11 ayYa genelde şu şekilde düşün flüt aşamasında sonra bunu diyorsa bence çok fazla uzatma flüt aşamasında Gerçekten sana ilgi duyan seven insanın tek derdi Senin de zaman geçirmek olur tabii ki cinsellik konuşulur Ama her şeyin bir zamanı var zaten sen anlarsın karşıdaki insanın cinsellik için mi yoksa gerçekten sana değer verdiği için mi yanında olduğunu hareketlerinden bilirsin
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
18 yaşında bır çocukla beraber olursan olacağı bu derıne inelim ilişki nedir? Karşılıklı saygı ve sevginin olduğu kişilerin sınırlarına saygı duyulduğu ve kişinin kendını yanında huzurlu hissettiği kişiyle beraber olmasıdır 🙂 yeterince açıklayıcı olmuştur saygılar
01 Yorumla
Soran11 ayYa yaşıtlarım gerçekten sevip sevilmeyi bilmiyor sanırım. Ben cinselliğe öcü gözüyle bakmıyorum ama daha sevgili bile değilken flört aşamasında böyle konular açmaya çalışmaları soğutuyor ister istemez
11 ayBen kendi açımdan söylemek istiyorum. Neden istiyorum? Çünkü tamamen zevkli bir eylem. Karşı taraf da zevk alıyor, sen de alıyorsun. Bir zararı yok. Seviyorsun ve yapıyorsun. Yani istememek doğal olduğu kadar istemek de doğal.
00 Yorumla
Bak yavrum daha küçüksün birşeyleri idrak edecek kapasiteye henüz seneler var. Sen sevgi ilgi istiyorsun, erkek seni istiyor bu fıtrattır. Erkeğin sevgiye ilgiye ihtiyacı yok ama senin var.
01 Yorumla
Soran11 ayYa daha sevgili bile olmadan flört döneminde bu konuları açmaları normal mi
Ben herkese yüz veren basit biri de değilim yani basit görüyor da olamazlar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
16Cevap
11 ayCiddi olan bir erkek , seni zorlamaz. Ikna etmeye calismaz. Seni ikna etmek icin , sevev sevdigini arzular dicektir. Seven dokunmak ister diye klise klise laflar edip seni kandiracaktir. Hic sasmaz..
10 YorumlaAllah askina mantigini kullan cinsellik olmasa tanimadigin etnedigin elin oglu neden sana katlansin bir dusun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 470 cevap paylaştı.
11 ayFlört demek henüz tanışma aşaması demektir ve daha bu aşamada cinsellik konusu açan kişi sevgili değil cinsel partner arıyordur
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
11 ayBaşkasından isteyemediği için sevgilisi olarak kabul etmezsin başkasıyla birlikte olmasın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayne yalan söylim 27 yaşındayım bugüne kadar 3 sevgilim oldu, 1 flörtüm oldu ama hepsinde de ben cinsellik açmadım onlar açtı ama aylar sonra ve onlar açmasa ben yine açmazdım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayYani ilişkide cinsellik olabilir ama şöyle bir durum var seven erkek cinselligi birinci planda tutmaz asla yani cinsellik birinci plandaysa seninle o amac icin birliktedir zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayBende de durum aynı canım konu hep cinselliğe gidiyor
10 YorumlaHerşeyi beraberlik sanıyorlar. Hayat arkadaşı arama kafasında bakan insan az artık. Zor bu devirde
00 YorumlaKendine sınır koy ona göre insan seç
04 Yorumla
Soran11 ayBen insan seçimi yapamıyorum sanırım
Soran11 ayUmarım ilerde kendime uygun birini seçebilirim
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
11 ayCinsellikolmadan ilişki olur mu
00 Yorumla
11 ayDüzgününe denk gelmiyorsun
00 YorumlaKiminle yapacaklar sanki
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 350 cevap paylaştı. Erkek olduğu kanıtlıyor ne istiyon
00 Yorumla
11 ayCinsellik yaşaman için ne gerekli evlenmek mi?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
11 ayNeden istemeyelim
00 Yorumla Çocu erkek değil çocu kadında istiyor yani
00 YorumlaLibidolar yüksek genelde
00 Yorumla
11 ayAzginlik
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri