20 gü
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
s
20 güBence hayır. Eskiden erkekler bir kadını elde etmek için böyle aşık erkek numarası yapıyordu ama artık zaten kadınların çoğu kendi isteğiyle birlikte olduğu için bence öyle bir durum söz konusu değil.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- 19 gü
Günümüzde aşk masumiyetini yitirdi yani seks olmadan aşk yaşamak hayal gibi bir şey artık. Aşk = Seks en azından erkekler için bu böyle. İlişkide hiç seks olmasın demiyorum fakat fazlası aşkı öldürüyor beraberinde potansiyel evlilik heyecanını da.
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 384 cevap paylaştı. Daha önce öyle değil miydi? Arkadaş dünya var olduğu günden beri böyle. Sorunun soruluş şekli farklı olsa daha hoş olabilirmiş😉🙏
00 Yorumla
- 20 gü
seks üstüne kurulu değil ama cinsellik aşkı da pekiştiren bir şey
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
23Cevap
m
6 güSeks yapmak kötü bir şey değil. Kötü olan insanların pis duyguları. Kötü olan insanların ne istediğini bilmeden birisine umut vermesi. Kötü olan, sevmekten bir haber birinin başka birinin bedeninde soluk almaya çalışıp, nefesi kesilince başka bir bedene gitmesi🥲
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 988 cevap paylaştı. Normali, olması gereken de bu değil mi zaten?
Seksi hiç yaşamamış, o zevki almamış olanlar, olmadan da aşk yaşayabilirler ama daha önce yaşamış kişiler cinsellik olmadan ilişkide tatminsizlik yaşarlar diye düşünüyorum.
Önemli olan aslında doğru kişiyle, doğru zamanda yaşanması o zaman hiçbir olumsuz etki olmayacaktır.
10 Yorumla- 20 gü
Evet yaaa çok itici hepsi seks olmuş dertleri azıcık inancımız vardı aşka oda bitti
40 Yorumla - 20 gü
Seks fazla tabulaştırıldığı için insanlar seven kıyamaz algısını bi kıramadı. Ne alakası var sevdiğini öpmek istersin zaten öpersen arzularsın arzulamanın sonucu seks yaparsın bu gidişat zaten bu şekil neyini abartıyorlar anlamış değilim
00 Yorumla Kim ne derse desin artık önce cinsellik düşünüyor hareket ondan sonra aşk cinsellikte bağlayıcı oluyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 324 cevap paylaştı. Öyle o yüzden artık ne evlilikler sağlıklı ne sevgili dönemi..
15 Yorumla- 20 gü
Katılıyorum çoğunun derti cinsellik olmuş bunun yerine fayda sağlayacak düşünsel ülke şu an daha iyi durumda olurdu.. çoğu adam olmaz bir adamım diğe dolaşıyorlar
- 20 gü
Aynen öyle maalesef bu yüzden ülkeye faydaları yok daha kötü olacak bu durum böyle gitice
- 20 gü
Evet zaten yaklaşıyor yavaş yavaş depremler vs yani oluyor
u
19 güİnsan sevdiğine dokunmak istiyor. Hepsi olmasa da çoğu ilişki böyle.
00 Yorumla- 20 gü
Başkalarını bilmem, benim aşkım kâlp, gönül ve duygular üstüne kurulu her zaman.
00 Yorumla - 20 gü
İnsanlar neden seksin olmadığı ilişkilere razı olsunlar ki?
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)20 gü
Evet o yüzden aşk yaşamıyorum aşkında içine ettiler masum değiller
30 Yorumla - Gizli Üye(25-29)19 gü
ilişki olayından o kadar uzaktayım ki piyasada ne dönüyor hiçbi fikrim bile yok
00 Yorumla - 20 gü
Seks, üreme, çoğalma... Bunlar aşktan da önce vardı. Bence artık seksler aşk üstüne kurulmuş. :):
00 Yorumla Galiba öyle evlilik bile seks üstüne kurulu oluyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 802 cevap paylaştı. O yüzden bu kadar çabuk tükeniyor Aşklar
10 Yorumla- 18 gü
Artk her şey hızlı gelissn istiyor her sey
00 Yorumla - 19 gü
Alakası yok seks olması gereken bişey zaten
00 Yorumla - 20 gü
Galiba öyle ya da zenginlik
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 736 cevap paylaştı. Hep öyleydi ve doğrusu bu
00 Yorumla- 20 gü
Bu oran git gide artıyor diyelim.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 22,3b cevap paylaştı. Sanki öyle oldu
00 YorumlaGerçek aşk kavramın da SEKS yoktur.
00 Yorumla- Gizli Üye(18-24)20 gü
Şimdi ki zamanda her şey s*x amaçlı olmus
11 Yorumla- Cevap sahibi20 gü
Katılıyorum
Cinsel Yaşam konusunda 9,4b cevap paylaştı. pek mümkün değil artık
00 Yorumla- Gizli Üye(18-24)20 gü
Hayır, cinselliksiz aşklar da mümkün
00 Yorumla - 19 gü
Sorunun cevabını kendin vermişsin
00 Yorumla - 19 gü
Maalesef öyle
00 Yorumla - 19 gü