Cinsellik üzerine kurulu aşk olmaz. Sadece tutku, heves ve geçici zevklerdir onlar.
Aşk ın tanımına anlamına bakıp anlayıp öyle konuşmak lazım..
Tv lerde, sosyal medyada vs. bazıları yaptığı rezillikleri aşk diye yutturmaya çalıştığı için millet aşkın anlamını unutmuş…🤗00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılDeğil, benim hayatımdaki insan beni hem annem hem babam hem abim ablam arkadaşım sırdaşım sevgilim gibi seviyor. Cinselliği ben istemeden o konusunu bile açmıyor. Her kıza böylesi nasip olsun..
03 Yorumla
Soran+1 yılÇok şanslısın
Cevap sahibi+1 yılNazar değmesin diye çevremdeki hiç kimseye ilişkimden bahsetmiyorum, 5 yıl oldu tek bi fotoğraf paylaşmadım ajsjdnd böylelerinin de olduğunu bilin diye yani ona göre insan seçin diye yazdım, ben onu tanımadan önce bilmiyodum çünküsü saçma sapan insanlarla takılmışım hep, erkekler sadece mükemmel cinsellikle kadını sever sanıyordum, öyle bir şey yokmuş ben bilmiyodum😃
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılGenel olarak evet ama şöyle düşün cinsellik ve aşk ya da aşk ve cinsellik bunların ikisi birbirinin parçası birbirine devam ettiriyor
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılMaalesef öyle artık.
00 Yorumla Bana före cinsellik hiç etki yapmiyor bazıları tutkulandırır diyor ama o bir bahane gerçek bir aşk karşı cins ile her şeyi yapmaktır dertleşmek, gezmek vb şeyler bende böyle ilişkimin olmasını isterim
00 YorumlaBak cinsellik bir kenara ama once yürekten sevip o sevgiyi hissetmek lazim gercekten sadık aldatmayan birini bulmak zor
02 Yorumla
Soran+1 yılBulamıyorum 🥲
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılÖylesini isteyenlerle takılırsanız zaten öyleleri denk gelmiş demektir. Güzel seven kişileri de sıkıcı buluyorlar.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 933 cevap paylaştı.
+1 yılHanımefendilerin hep daha kaslı ve hep daha uzun boylu erkek aramasında cinselliğin etkili olmadığını söylemek gülünç olur...
00 Yorumla
+1 yılBenim için aşk defteri dürülmüştür. Artık sadece eğlenme odaklıyım. Kimsenin kahrını çekemem 😃
01 Yorumla
Soran+1 yılTanıştığım kişide öyle. Nedeni böyle düşünüyorsunuz
+1 yılDünya cinsellik üzerine kurulu ama haklısın tabiki. Doğru zaman, doğru yer, doğru insan. Bodoslama konuşulacak konular değil
00 YorumlaBen aşka inanmıyorum ve beklentim de yok, öyle yap daha mutlu olursun. İhtiyaç hissedilen her şey yaşanmıyor bu dünyada.
00 Yorumla
+1 yılmaalesef artik erkekler tatmin olma derdinde aşk mesk isleri de yalan oldu
10 YorumlaÇünkü insanların konuşacak paylaşacak bir şeyleri yok.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılAdamına denk gelmemişsiniz.
İnşallah sizde bir gün yaşarsınız.00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 548 cevap paylaştı.
+1 yılHayır tabiki hala Güzel seven var aşağıdaki kızı seven gibi görmeniz lazım
00 Yorumla Sen bedenden hariç bir şeyler sunarsan sıkıcı tayfa sana gelmez
00 YorumlaHangi kadınla konuştuysam hiçbir zaman cinsellik konusu açılmadı.
00 Yorumla
+1 yılHepsi olursa daha iyi olur
Ama işte saygı yok %98i böyle
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılmaalesef kafaları tek ona calısyor ya da bu sıtedekılerın kafası amöacı tek o :D bence baska sıtelerde bu kadar abaza bulamzssın
01 Yorumla
Soran+1 yılOralarda da var
- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılYok o herkes uckurunun peşinde olduğu için oalcağı varsada olmuyor 😄
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sorun sende sen çok yakışıklı erkek seçiyorsun onlarda senı begenmedıgı için cinsellik için kullanıyor
01 Yorumla
Soran+1 yılYakışıklı olmayan da öyle
- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılbir yaştan snra ilişkilerde cinsellik olması normal bir şey çünkü.
00 Yorumla Aşk bitti Milet şimdi para ve arabaya bakıyor kızları yazmayı unutmuşsun
02 Yorumla
Soran+1 yılYeminle paraya bakmıyorum 🥺
Gizli Üye(30-35)+1 yılkarantina sonrası azdı erkekler durduramıyoruz evlenen evlendi bize bu azmanlar kaldı
14 Yorumla- +1 yıl
Ya bu ne boyle surekli erkekleri abaza gosteriyorsunuz siz kizlar varya eger dunyada erkek nesli tukenseydi eminim duvara tirmanirdiniz
Cevap sahibi+1 yıl@yaralikurt1221 kızlarla yapardım niye cansız duvarla etkileşime geçiyim
- +1 yıl
Kizlarlami kizlarda var mı oyle bisi
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılsanırım öyle galiba 27 senedir tek tabanca ondan geziyorum
00 Yorumla
+1 yılValla devir değiştiği için düzgün adaöda olmadığı için sevgili yapmadım hiç iyi ki olmamış
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAşk ve seks birbiriyle bir bütündür. Seks de yaşamın bir temel parçasıdır. Bu kafalardan ne zaman çıkacaksınız acaba?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 396 cevap paylaştı.
+1 yılErkeklere göre aşk %0
11 Yorumla- +1 yıl
Genelleme vurmak ayıp olmuyo mu hanımefendi
+1 yılAdamlar aç çünkü evlenecek parası yok
00 Yorumlamaalesef öyle. Ama cinsellikte çok önemli
00 YorumlaMaalesef öyle ve biraz üzücü
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılAşkı bulursun ablağ böyle devam et
00 Yorumla Bende aşk yaşamak istiyorum ama nasip olmuyor
00 YorumlaKarşı cinsle ilişkinin yüzde 50si cinselliktir
00 YorumlaBaşka şansın yok Yatağa gireceksin bir gün
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılDunya cinsellik uzerine kurulu
01 Yorumla en guzelı hepsının beraber olması
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Her ilişkide cinsellik istenilecektir
00 YorumlaEvet verenler varken sevene bakmiyolar
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 650 cevap paylaştı.
+1 yılyoo hayır
00 Yorumla Yooo
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHepsi değil
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılmaalesef öyle
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAşk bir piyango…
00 Yorumla
+1 yılSanırım haklsiniz
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat