Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılHer şey çok hızlı yaşıyorlar çünkü hani diyorlar ki zaten biz bunu yaşıycaz bitecek o yüzden her şeyi yaşayalım bisey diğerine geçelim insanlar böyle düşünüyor mide bulandırıcı mide bulandırıcı mide bulandırıcı insanlardan yemin ediyorum bir artık ilişkilerden nefret ediyorum
22 Yorumla- +1 yıl
Oysa ağırdan alınsa sevginin tadına varılsa daha güzel olacak hersey..
- +1 yıl
Aynen♥️
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 614 cevap paylaştı.
+1 yılBiraz uzun bir yorum yapıyorum
https://www.youtube.com/embed/B-lic__ZFA4
Aslında nesilden nesile teknoloji ve gelişmeler artarken İslami kurallara gösterdiğimiz hassasiyet insani değerlerimiz ve duygulara verdiğimiz önem azalıyor insanlar bencil ve kırıcı kişiliklere dönüşüyor
âhir zaman ve kıyamet işte insanlığın ve kainatın sonu yaklaşıyor
1400 yıl önce Peygamberimiz âhirzaman (son zamanlar) ve kıyamet alametlerinden bahsederken
Yüksek binaların yapılacağını bina ve zinanın artacağını insanın imanını muhafaza etmesinin elinde köz tutması kadar zor olacağını söylemiş
Kıyametin kopması kainatın tamamen yok olması Allah tan başka melekler de dahil hiçbir canlı varlığın kalmaması için
Dünyadaki insani yaşamın tamamen sona ermesi gerekiyor kötülüklerin zulümlerin artması kapitalist yaşam mantığı ve her türlü fenalık özellikle de zina ve cinsellik gibi saklı işlenen içgüdüsel yaklaşımların gizli değilde alenen (açık açık) yaşandığı zaman
İlk insan Adem babamızdan günümüze kadarki insanlığın dünyadaki varlığı insanların dünyanın ve tüm kainatın sonu gelmiş olacak
Alametlerden biri de güneşin batıdan doğması Peygamberimiz kıyamet alametlerinde güneşin batıdan doğacağını söylemiş
Bu alamet de bu gün gerçek olmaya başlamış dünyanın manyetik kutubu hızla yer değiştiriyor
Barış Özcan anlatıyor bilim insanları eğer manyetik kutup bu hızda yer değiştirmeye devam ederse önümüzdeki yıllarda kuzey kutbu ile Güney kutbu yer değiştirecek diyorAllah sonumuzu hayır etsin insanlığımızı imanımızı muhafaza etsin sevdiklerimizle birlikte cenneti kazanan kullarından eylesin âmin
12 Yorumla- +1 yıl
Amin..
- +1 yıl
Eig için teşekkür ederim @Hayatİstanbul77 😇
+1 yılCinsellik benim için rakı gibi abla. Sevgili ile olursa içerim, olmazsa dolapta durur. Elbet bir zaman sonra içeriz. İlişkinin temeli; sevgi, güven ve hoşgörü olmalı. İlişkinin başlangıcı, bitişi ve bitiş sonrasında saygı kaybedilmemeli.
10 Yorumla
+1 yılAşkla cinsel istegi ve çekimi aynı sanıyoruz galiba.. Belki de karıştırıldığından.. Ya da bazı sözde 'erkek' olanların fb arayışında olup kabul etmezler diye seks için sevgili olduğu da çok sayıda var. Aşkla istekler karıştırılmamalı..
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
38Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılCinsellik aşkın bir parçası her zaman öyleydi sadece şu an daha çok konuşuluyor ve biz sadece konuşulduğunu biliyoruz
10 Yorumla
+1 yılAşkın gerçek anlamını bilselerdi çoğu bir daha kimseye "aşkım" bile diyemezdi. Bilmiyorlar sevmeyi. Hemen bacak açıyorlar... Hiç gönlünü, kollarını açarak gelen kalmamış. İnsan kendini olduğu gibi sevdirmeli, cinselliği bir araç veya silah olarak kullanmamalı.
31 Yorumla- +1 yıl
Aynenn öyle..
+1 yıl
Seks ihtiyacı hep vardı hep olacak!
Kadını erkeği gözünü açıp biraz akıllı olacak kullandırtmayacak kendini ne manen ne bedenen… Her seks isteyen partneri sapık yerine koymayaclw her seviyorum diyeni de aşık sanmayacak.20 Yorumla
+1 yıl
Cinsellik normalleştiği için. Eskiden ayıptı, günahtı, yasaktı falan.
Eskiden aşk yaşamak için kırk takla atılırmış. şu an biri gider, biri gelir. Böyle böyle duygular tahrip edildi maalesef.32 Yorumla- +1 yıl
Seçenek çok ve kolay, eskiden Türk filmlerinde görürdük içeceğim ilaç filan atarlardı kızları elde edebilmek için, ki bunu onaylamıyorum tabii ama kızları kadınları elde etmek zordur. Şimdi iki güzel söze yataktalar ve gitsin biri gelsin öbürü işte..
- +1 yıl
Aynen öyle.
- Cinsel Yaşam konusunda 654 cevap paylaştı.
+1 yılTanışma evresi öyle kolay oluyor ki, internetin yanlış kullanımı bunu hızlandırıyor. Eskiden öyle değildi. Mektuplar vardı, iletişim kurmak bu kadar kolay değildi, emek sarfediliyordu.
Şimdi her şeye çabuk ulaşıyoruz ve değerini bilmiyoruz.
Eskiden aşklar haya içinde yaşanıyordu. Şimdi ise öyle değil. Şimdikilerin aşkının sahiciliğine inanmıyorum.
Diğer nedeni de libido isteği daha ağır basıyor.10 Yorumla
+1 yılDuyguları birbirine karıştırıyoruz..
Cinsel çekimi aşk sanan milyonlar var..21 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle...
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖncelikle merhaba,
Yapacapım yorum eleştiriye çok açık lütfen öyle olmayan bireyler üzerine alınmasın şimdiden onları tenzih ediyorum.
Herkes ihtiyaç hissettiği noktada karşı cinse başvuruyor ve özenle seçiliyor kurbanlar. Kelle avcısı kadınlar, uçkuru yere yakın erkek bireyler tarafından normalleştirilmeye, mahremiyeti tamamen ortadan kaldırıp ulu orta masaya yatırılmaya çalışılıyor. İyi akşamlar...10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 842 cevap paylaştı.
+1 yılYaygınlaşmadan dolayıdır. Bir de hayatında 2 den fazla böyle bir ilişki geçen direkt onun üzerine temel alarak bir ilişki kurmak istiyor.
12 Yorumla- +1 yıl
Seks aşkları bunlar...
Yasanip bitiyor hızla... - +1 yıl
Aynen
+1 yılBilmem onu da evli oldugu halde bütün adamların üstünden geçtiği kadina sor 😀🥰😇
11 Yorumla- +1 yıl
Tanımıyorum öyle birini sen tanıyorsun sorabilirsin😇
Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Demek ki seks daha mutlu ediyor. Sonuçta cinsel olarak istediğin birisini de tam anlamıyla sevmiyorsundur. Tabii istek yapmak değil ama bu duygu insanın gerçeğidir.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü kadınların da, erkeklerin de cinsel açlığı var, herkes yürüyen libido... Oysa en güzeli, karşı cinsin bedenini değil, beynini keşfetmek...
30 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
u +1 yılBu sebepten onların Aşk sandığı, aslında hevesten ibaret. Her sevişme isteğini Aşk sanıyorlar. Bazı kadınlar çok kolay elde edilebiliyor. Erkeklerinde bi yerde işine geliyor.
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. Karşı cinsiyette insanların yakınlaşmasının temel dinamiği cinselliktir de ondan.
Aşk denilen şeyin de bilinçaltı gerisinde cinsellik motivasyonu olur.
Bilimsel bir gercektir bu.10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 319 cevap paylaştı.
+1 yıl#SelamGençlik 🍀🍀
Başkalarının kafası umrumda değil. Aşk bende sabır, güven ve samimi sevgi üzerine kurulu.. 🍀🍀
#EnDoğruÂnda ❤️❤️
#TubaSueda 🍀🍀
#AşklaBaşla ❤️❤️10 Yorumla
+1 yılBakire olanlara lafım yokta cinsellik yaşayanlar genellikle öyle bakıyor aşkın bir masumluğu kalmadı artık seviştiysen aşk sevişerek yaşanıyor
10 Yorumla
+1 yılNormallestirdiler maalesef ben ilk kez bir kızın elini tuttuğumda 17 yaşındaydım şimdiki ilişkiler lacka
10 YorumlaErkekler için konuşuyorum becereyim zevkime bakayim derdindr çoğumuz:))
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılMaalesef bu devrin insanları bozulduğu için olabilir
10 Yorumla Çünkü o ilişkiyi kurabilecek güven yok. O yüzden kısa süreli birliktelikler cinsellik odaklı oluyor
10 Yorumla
+1 yılCinsellik üzerine kurulan şeylerin adı aşk değildir
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü bedenlerde aşk arayanların aşktan haberi yoktur.
10 Yorumla
+1 yılEsittir artik evlilikler neden mutsuz aldatmalar neden artti bosanmalar neden fazla?
10 YorumlaAşk sevgi saygı ve cinsellikle desteklenirse tatlı olur.
10 YorumlaHayat bizi strese sokuyor.. stresten uzaklaşıp rahatlamanın en kolay ve avantajlı yolu..
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 489 cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü hayat artık, para, kartvizit ve seksten ibaret...
Realite bu...10 Yorumla
+1 yılValla bilmiyorum abla ya devir çok bozuldu, seks düşünmeden seveni insan yerine koymuyorlar.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende bilmiyorum ama bu durum benim de canimi sıkıyor
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 647 cevap paylaştı.
+1 yılkim nasıl yaşıyorsa yaşasın kimsenin ahlak bekcisi değilim
10 Yorumla Bir insan evleneceği kişiyle herşeyi yaşamalı evlendikten sonra sorun oluyor
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 377 cevap paylaştı.
+1 yılDevir değişti artık bu yüzden şimdikiler hep sexs düşünür oldu tabi diyer erkeklere bir sözüm yok
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 377 cevap paylaştı.
+1 yılAşkın kökeni cinsel gerilim üzerinedir.
21 Yorumla- +1 yıl
Yani
+1 yılKimse neslinin tükenmesini istemez
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 346 cevap paylaştı.
+1 yılherkesin bencil hayat anlayışı ve sadece seks
10 Yorumla İnsanlar cinselliğin önemini keşfetti diyelim
10 Yorumla
+1 yılGeçici olduğu için olabilir ikiside geçici heves
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılaşk ların sahte olması sebebi ile
10 Yorumla
+1 yılOyle hatun vardı da bız mı kucaklamadk
10 Yorumla
+1 yılEvet cinsellik asktir
10 Yorumla
+1 yılabla haklısın vallaha eski asklar nerde be
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılAşk değil ki o
21 Yorumla- +1 yıl
Ama aşk diyorlar işte..
- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılDuygular tek başına bişe ifade etmiyor çünkü.
10 Yorumla
+1 yılne üzerine kurulsun?
14 Yorumla- +1 yıl
Sevgi saygı güven üzerine kurulsun değer verilsin
- +1 yıl
herşeyin son kullanma tarihi var bebiş!
- +1 yıl
Saygının olmamalı...
- +1 yıl
Saygı olmalı***
Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Aşkı sehvet sandıkları icin
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılistekli oldukları ixin olabilir
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 512 cevap paylaştı.
+1 yılMutlu edip edemedigini tesbit amac olqbilir
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılMenfaat
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılNormali de o zaten.
10 Yorumla maalesef öyle...
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılOda bir ihtiyaç ama
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 458 cevap paylaştı.
+1 yılDevir onu götürüyor şimdi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıldevir kötü çünkü
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem