Sevdiğiniz arzuladığınız ya da daha az arzuladığınız bir kişiye göre nasıl değişir
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılülke koşullarında stresten sürekli mastürbasyon yaparak kurtulan gençler dolu... haliyle erken boşalma alışkanlığı olabilir.. ekonomik kaygılar bile erken boşalma yapabilir.. kısacası erkeklerden hep çok şey bekliyorsunuz.. cinsellikte erkeğin performansı ölçülüyor.. oysa ataerkil bi bakış açısı ne kadar modern değilse bile erkeğin rahatını sağlayarak onun cinselliğini mazimize eder.. fakat erkeklerin şiddet potansiyelini de dışarı çıkararak günümüz dünyasında bombok bi düzene evrilmesine sebep olmuştur.. kısacası iyi yapan bi erkek ve diğer tüm romantik özellikleri taşıyan erkek bulacam diye kafayı yormayın.. bulamazsınız.. herkes dört dörtlük değil.
02 Yorumla
Soran1 yılKonuyu nereye getiriyorsunuz ben basit bir şey sordum
- 1 yıl
neye bağlı dedin tüm külliyatı özet geçtim. amatör olan ilk seferde hatta ilk üç seferde felan erken boşalır.. zamanla tenler birbirine alışınca kontrol ederek bu süreyi uzatabilir.. ama bu süreyi kısa tutamamak oldukça az kişide mevcut.. yani ülke koşullarında her üç kişiden ikisi erken boşalıyor. bu cinsel bi sağlık olarak tedavi edilmesi gereken ama tedavisi her kişide farklı sonuçlar verebilen bi durum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
21Cevap
O anki cinseligin yaşandığı ortam karşi partner ve uzun süre il8şki yaşamadiysa bir kaç gün erken boşanir sonra düzelir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Benimki bana bağlı ne zaman istersem o konuda çok iyiyimdir
02 Yorumla
Soran1 yılProf
1 yılTahrik olduğun kişiye heycanda varsa erkek boşalma olur birde penis sıkıştırmaya bağlı penis inme süresi uzun sürer
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 518 cevap paylaştı. Erkeğin tecrübesine ve mastürbasyon yapma sıklığına
03 Yorumla
Soran1 yılPeki az yapan kısa uzun sürede mi rahatlar yani
Soran1 yılKısa mı uzun mu sürer
Tamamen o anki ruh halime ve karşımdakine göre degisir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. cok faktör var. kullandigin kayganlastirma yöntemi bile etkiler.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. Kişinin kendi durumuna ve ilişkinin durumuna göre değişir.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılKarşı tarafı çok arzuluyorsam biraz sıkıntı olabilir 😄
00 Yorumlahiç zevk almıyorsa daha da geç boşalır.
ne kadar keyif ve zevk alırsa o kadar hızlı boşalır.
ereksiyon zevk halinde olur.
011 Yorumla
Soran1 yılGenelde böyle söylüyorlar ama bazıları da tam tersini diyor tecrübeniz var mı ona göre mi söylüyorsunuz yani 🙂
Soran1 yılTecrübeniz yok sanırım beyfendi ☺️
- 1 yıl
:D manyak mısın, erkeğe soruyon söylüyom işte.
penis erkeğin iradesinin dışında hareket eder.
hatta bazıları şey der "o kadar zevk aldımki, soyunduğunda boşaldım" daha dokunmadan bile boşalan insanlar var.
ne kadar fazla zevk = o kadar hızlı boşalma,
araştır çok merak ediyorsan ne diyim :D
Soran1 yılPeki erkekler o an başka bir şeye odaklanır mı kadının vücudunda çatlak gibi iz gibi vs vs
Soran1 yılKardeş iyi hoş da şu emoji 😃 aşırı itici
Soran1 yılTeşekkürler iyi akşamlar
1 yılKontrol onlarda bence
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
1 yılDeğişmez odaklanma gerekir zevk vermek gerekir
00 Yorumla
1 yılO an aldıgı zevke bağlı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılOrtam ve ilişki seviyesine göre değişir
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Bilinçaltı ile alakalıdır
00 Yorumla
1 yılSeviyorsam boşalmam
02 Yorumla
Soran1 yılAz önce biri aşık olduğuna erken gelir yazmıştı gerçeğini öğrenmek istiyorum
- 1 yıl
Benim tarzım böyle
1 yılOdak ve zevk herhalde
00 Yorumla
1 yılKendisine bağlı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 511 cevap paylaştı.
1 yılBilmiyor
00 Yorumla Benimki 6.7 kd 🥲
00 Yorumla
1 yılÇok değişmez bende
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılTahrik olmasına bağlı
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Her şeye bağlı
00 Yorumla
1 yılOdaklanma
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz