Ben 25 yasindayim benle yasit sevgilim vardı 2 yil önce biraz opustugumuzdd ya da yakınlaşma olunca hemen biseyler oluyodu lavaboya falan gidiyodu anliyordum Şu an 30 yasinda bir sevgilim var daha once 1 kez iliski yaşamış onunla iki uc saat yakinlasiyoruz ustumuzde elbiselerimiz varken hic bisey olmuyor yani iki uc saat yuzeysel bir yakinlasma olurken boşalmadan durabilir mi erkekler?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılçok tecrübeli değilim ama kendimdem örnek verebilirim... bende zor boşalıyorum hatta bir keresinde 12 saat erekte halde kalmıştım beraber oldugum hatun bir kaç kez orgazm olmuştu ama bende hiçbir değişiklik olmamıştı iyi tarafı sertleşmede bir sıkıntı olmamıştı ama boşalamamıştım.. sanırım kişilerin o anki fiziksel ve ruhsal durumları ile de alakalı ve birde birlikte olunan kişiyi arzulamakla alakalı zira ben 12 saat erekte olup boşalamadıgım zamanda beraber oldugum kisiyi arzulamadım ve fiziksel olarak çekim içinde olamadıgım içinde olmuş olabilir..
00 Yorumla
+1 yılErken boşalma düzenli ilişki ile düzelir kontrol altına alınır genelde ilki çabuk sonrası daha uzun sürer...
Tecrübeye ve karaktere göre...
Kimisi işini görür kıçını döner..04 Yorumla
Soran+1 yılZevk suyu falanda mi gelmiyor
- +1 yıl
Bilmiyorum kardeşim herkes farklı tecrübe ile düzeliyor diye biliyorum...
Senin kinin sertliği ne kadar sürüyor sert mi hep? İki üç saat?
Soran+1 yılBilmiyorimki okadarini oyledir heralde
- +1 yıl
Sene birşey yapmıyon ki niye boşalsin...
Cinsel Yaşam konusunda 418 cevap paylaştı. Yasa, tecrubeye, alkol oranina, stresse, kafasinin bos olup olmamasi/yorgunluk, istek, irade guclugu, karsisindaki kadina gore, vs diye gider
31 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
50Cevap
Durabilir ama gene de sen güvenme. Öpüşürken ve kıyafet varken boşalmıyor olması, onun uzun süreli seks yapabileceğine işaret değildir. Kimi penis vardır, boşalması için bir dil darbesi veya vajinaya girişi kafidir.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bu tecrübeyle alakalı bir durum.. Sürtünme ya da birleşme esnasında erkek kendini kontrol etmeyi zamanla öğrenir.. Ama 3 saat cidden uzun bir süre patlama noktasına geliyordur.. Boşalma olmazsa ciddi ağrı çeker..
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılYas ana temel etken değil etken olan sey kendini kontrol edebilmesi bazilari deneyimle yasiyor bunu bazilari ise kendini kontrol etmeyi deneyimsizde biliyor
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet demekki edebiliyo belki o da 23 yasindayken edemiyodu
- +1 yıl
Muhtemelen öyle bir durum vardı
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılÖpüşme ile boşalan eski sevgilin hayata küssün bence 😀 Soyunmadan yakınlaşma ile bende boşalmam kolay kolay. Bu birazda kişinin kendisiyle alakalı bir durum ama o kadar saat boşalmayınca ağrı olur yazık adama. Boşalması için yardım et 😛😀
06 Yorumla
Soran+1 yılEvet karnim agirdi diyor ama sonra napıyor acaba ben gidince
- +1 yıl
Masturbasyon yaptığını çok iyi biliyorsun😀 Adama resmen işkence ediyorsun yalnız 😀
Soran+1 yılYapiyormudur yapmazsa ne olur peki
- +1 yıl
Yapıyordur tabi ki. Dayanamaz kesin yapar rahatamak ve o ağrıdan kurtulmak için.
Soran+1 yılHimm baska yolu yok yani
- +1 yıl
Var senin onu boşaltman😀 Gerçekten yazık adama.
+1 yıltürk erkeğinin klasik sorunu malesef bu erken boşalma
çaresi var
tabletleri satılıyor eczanelerde tedavi olmazsa sex'in kalitesi düşer
her 2 taraf da mutsuz olur00 YorumlaErkeğe göre değişir bu, kimisi yarım saat durur kimisi 1 dk içinde boşalır. Ayrıca 1 defa ilişki yaşadım diyen yeni sevgilin seni yemiş :)
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden yesin durust biri o sevdigi kisi ile yasamis iki kere ve pisman
bırseye gore degısmez kendısını tutamayan bos beles adamların ısı erken bosalma ben 2 saat sevısmeyle beraber bosalmadan dururum daha memnun kalkmayan kadın yok yatagımdan
00 Yorumla
+1 yıl2-3 saati birak butun gun durabilirim, kaldiki 4 saat saksafona dayanmis adamim, muzisyenin agzi yuzu uyustu be
00 YorumlaYa erkeğin tecrubesine bağlı durum bu hatta aynı kişinin o zamandaki yokluğuna psikolojisine isteğine bağlı tek bir şekilde degerlendiremezsin ;)
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. iki dokununca boşalıyosa öyle tiplerden uzak dur daha girmeden boşalır ondan sonra sen azdığınla kalırsın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkeklerde sevismeyle bosalma olmaz ncaj penisi surterse ykaydirma fkn yaparsa bososalir surtme ise yaptimi yani hote falan 😅
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. durup dururken boşalıyorsa sıkıntı var demektir. yüzeysel yakınlaşma ile boşalma olmaz. ten tene değince şartlar değişir.
00 Yorumladurabilir ben o şekilde boşalamam illa içine girecek sıcaklık önemli😉
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOnda sorun varmış yani okadar basit bişeyde boşalmaz ama zayıf geliyodur boşalmaya gidiyordur oraya
00 Yorumla
+1 yılGirmeden Boşalma kolay kolay olmaz. Akan ise zevk suyudur
00 Yorumla
+1 yıldurmaz canım o boşalmıştırda sana hissettirmek istememiş
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 893 cevap paylaştı.
+1 yılBoşalma süresi ayın evrelerine göre değişir. Dolunayda erkekler 1 dakikadan kısa sürede boşalır.
00 Yorumla O aslında çok çekmesine kaynaklı ben de en az yarım saat geç gelir
00 YorumlaDuruyorum sertlrsme oluyor tabiki haliyle bazen geciyodu 4 saat felan
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılön sevişme her zaman önemlıdır ama ıkı uc saat sevısıp boşalmazsa kasıkları şişer inankii :D
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet karnim agridi diyor🙄 ama iki saat sevisip de nasil yani hic bir sivi falan gelmez mi gec mi bosaliyor yani
Cevap sahibi+1 yılgeçte boşalıyor olabilirr siz ileriye gitmediğiniz için bilemem anlatılmaz yaşanır :)
Gizli Üye(36-45)+1 yıl30 luk olan tahrik olmuyo belki ama arkani donup versen o da bosalir hemen
00 YorumlaYüzeysel diyorsun öyle olursa durur tabii.
00 YorumlaDaha fazla da olur birleşme olmadıkça
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSadece öpüşme ile boşalan adam mı olur ya :d
010 Yorumla
Soran+1 yılYa oyleydi yani bilmiyorim zevk suyudur belki o nezaman geliyor
Cevap sahibi+1 yılZevk suyu için tuvalete gitmez insan siz kadınlar gibi şırıl şırıl akmıyor ki :) Adam resmen boşalıp gidip temizlenmiş bunun iki sebebi var. Birincisi ya çok heyecanlı biri tutamıyor ya da çok fazla yokluk çekmiş.
Soran+1 yılHangisi normal olan peki yaşin verdigi bisey heralde bu
Cevap sahibi+1 yılTabii ki böyle hızlı boşalması daha temas dahi olmadan normal değil yani ilişkiye girsen daha kapıda boşalacak içeri girmeden :) Bunun sebebi heyecan ise zamanla kırar ama değil ise tedavi olması gerekir.
Soran+1 yılYa ben ilk defa bukadar yakinlastim yani elbiselerimiz ustumuzde seks yapiyor gibi bisey oldu ben de surekli bir sivi akisi var onda hic bisey olmamasi tuhaf geldi iste
Cevap sahibi+1 yılÜst üsteydiniz sertliğini kaybetti mi hiç?
Soran+1 yılİste onuda anlamadim pek ben
Cevap sahibi+1 yılNasıl yani mutlaka sürtünme olmuştur sertlik hissetmedin mi?
Soran+1 yılHissettim ama iki saat ustuste kalmadik diger surelerde sert miydi bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılAnladım boşalmış olabilir bir arada temizlememiştir belki kendini ya da tutmuştur yani sadece sevişme ile elbiselerle tutabilir insan bu normal.
yuzelsel yakınlasmada gun boyu bile durur erkek
012 Yorumla
Soran+1 yılHic bir sivi falan gelmiyormu zevk suyu bile
Soran+1 yılAma gelmiyor bu cocukta
Soran+1 yılGelse islanmszmi üstü
Soran+1 yılHimm hadiya.. ben bendeki akimi kontrol edemiyorum ya nasil olacak ilerde boyle bu
Soran+1 yılNiye😓
Soran+1 yılHeryer batacak
Cinsel Yaşam konusunda 780 cevap paylaştı. kıyafetle boşalmak nedir ya :)))
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 787 cevap paylaştı. Demekki kişiden kişiye değişiyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. kadınlar olgun erkek neden arıyor sanıyordun ki.
00 Yorumla
+1 yılBu yasa kadar öğrenemedinmi
03 Yorumla
Soran+1 yılHayir 🙄
- +1 yıl
Tamam troll
Soran+1 yılYav nerden ogreneyim
Bu soruyu hatrlıyorum konuştuk ta sanki
04 Yorumla
Soran+1 yılHayir
Soran+1 yılBurdan anlat kardes
Gizli Üye(36-45)+1 yılsevişme sırasında sadece zevk suyu geir
00 YorumlaOtokontrol yok. Cesaresız bır sevısme
00 Yorumla
+1 yılDurabilir gayet normal irade sahibidir
00 YorumlaKişiden kişiye değişir durum bendede uzun sürüyor
00 Yorumla
+1 yılgizli olmasan soradim da degisken durm ya bu
00 Yorumla
+1 yılYuzeysel ne ya çocuk musunuz pardon?
03 Yorumla
Soran+1 yılYa elbiselerimiz varken iste
- +1 yıl
Çok pardon pardon yaa ergenmişsiniz meğer
Soran+1 yılYa degiliz de napalim evlilige bisey kalsin ozel
Biraz da etkilenmeyle alakalı
06 Yorumla
Soran+1 yılEtkilenmiyor mu ozaman
Soran+1 yılYasla alalali dimi bende oyle dusundum
Soran+1 yıl6 yas var aramizda sorun olur mu sence
+1 yıl3 saat dokunup durmuyordur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılTahrige göre ve bir sonrakiler hep geç olur
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Durabilir ama testislr şişer
00 Yorumla
+1 yılBeslenme sağlıklı yaşam ve libido etkenleri var
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHahaha onlara erkek mi deniyor
02 Yorumla
SoranKime
Cevap sahibi+1 yılBen alışık olayım o vücuda içinde 2 saat çok rahat çıkartmadan
+1 yılDizginlemek...
00 Yorumladurur tabi
ben içine sokmadan boşalmam00 Yorumla
+1 yılyasantıya göre
12 Yorumla
Soran+1 yılCok yasanmisligi yokki
- +1 yıl
cok etkılerı var onların
Durulamaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılDurabilir
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. TecrübeYe gore
00 YorumlaDurabilir
00 YorumlaTecrübe
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDurur neden olmasın
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi