Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Orgazm a ulaşma durumu her erkeğe göre değişiyor ve ne yazık ki çoğunluk erken boşalıyor.. Boşalma anında fazla bir zaman olmaz ancak boşalmanın yarattığı gergşinlik en az beş dakika sürer.. Tabi bunda boşalırken olunan pozisyonda önemli en etkilisi cowgirl ve misyoner pozisyonudur.
01 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. bunun standartı yok.
doluluk ve boşalma sıklığı ile alakası var
irade ile alakası var
kendine odaklanma ya da partnere odaklanma tercihi ile yani bencil olup olmaması ile alakası var.
daha içine girmeden dokunurken de boşalabilir. en az 1-1.5 saat irade gösterip boşalmaya da bilir.01 Yorumla- +1 yıl
kendimden örnek vereyim
ben kadınıma odaklanırım. onu defalarca boşaltırım irademi kullanır kendimi geciktiririm. o 8-10 kez boşalır. artık tamam doydum sende gel der. o zaman kendime odaklanırım. yaklaşık 5 dakika sürer kendime odaklanınca. 1.5 saatten daha uzun yapamıyorum. boşalma isteğine engel olduğum için ağrılar başlıyor. bu da odaklanmamı bozuyor. ilişki tamamlanmıyor. partner mutlu ben mutsuz oluyorum. o nedenle genelde 1 saati aşmıyorum. partnerim yeterince doyuyor zaten. sonra da ben
- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılValla benimki 20 25 dakika sürüyor ama 20.25 dakikalik bir ilişki için o geceyi öyle zehir etmemek için geceyi çok güzel ve zevk ile bitirmek için 3.4 saatlik oral seks ve sevişme ile uzatmak lazım.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
62Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılTabiki de genelleme yapılamaz sağlıklı bir ilişkide 20 ila 50 dakika arası olabilir
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yıl1 dakikadan daha kısa sürede boşalan da vardır 1 saatten fazla süren de. Bir standardı yoktur
00 Yorumla
+1 yılBu sorunun cevabı kişinin yaşı, tecrübesi, ilişki sıklığı, partneri, ortamın aurası gibi daha bir çok etkene bağlı kalarak değişkenlik gösterebilir.
Cevap vermek çok güç olsa da erken ve geç boşalmaları hesaba katarsak 1-20 dakika arası olabilir. Bu kadar geniş bir zaman aralığı vermemin sebebi de yukarıda saydığım nedenlere bağlı olmasından kaynaklanıyor.
Elbette bu sürelerden farklı boşalan binlerce erkek olduğunu unutmamak gerekir.
Ayrıca boşalmanın süresine bakmak yerine, hem kendimizi hem de partnerimizi tatmin etmeye odaklanmalıyız.
Tatminkar bir birliktelik yaşayamadıktan sonra sürelerin ne önemi var.
73 Yorumla- +1 yıl
doğru söze ne hacet
+1 yılbaşkalarını bilmem bu durum mutlaka kişiden kişiye değişiklik gösterir
ama ben mastürbasyon olarak dur başla taktiği ile 1 saate yakın sürede boşalıyorum testislerimi ağrıtana kadar yapıyorum mastürbasyonufakat hiç ilişkiye girmedim
ilişkim de belki bir 10 dakika olabilir ilk olduğu için
tabi bu geliştirilebilir bir durumdur10 YorumlaKişinin sağlık duruma göre değişir. İdeal süreyi eşler belirler.
Çünkü uzun sürmesi bazı kadınların rahatsız edebilir. Kısa sürmesi de rahatsız edebilir.
Tek eşli olmak bu konuda avantaj sağlıyor. Çünkü çiftler birbirine olan uyumları ideal süreyi belirliyor. Çiftlerin bu süreyi uzatıp kısaltabilir.
10 Yorumla
+1 yılokuduğum kadarı ile mastürbasyon ile ailk boşlmada 1-3 dk arasu sonraki boşalmalarda bu süre uzayabiliyor
42 Yorumla- +1 yıl
Bu doğru ama 1-3 dk arası boşalan erkek mastürbasyon yapar gibi davranıyorlar sekste. ve bu yüzden 1-3 dk arasında hemen geliyorlar. Eğer seksin karşılıklı yaşanması gereken zevk olarak algılayabilseler ilk boşalma en az 20 dk sürerdi onlarda da :/
- +1 yıl
İlk boşalma da 2-4 dk sürmüyor biraz fazladır. Bu dakiklar bence erken boşalma problemi.
- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılortalama 2 dakika diyelim, fazlası zarar :P
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 647 cevap paylaştı. Öyle cevaplar alacaksın ki 1 saat iki saat 45 dakika vs vs vs. Sonra tabiiki hayal kırıklığı yaşayacaksın. Sevişmeye lafım yok ama birleşmeden sonra ortalama 2-3 dk sürer.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yıl@birsuskuncicek , Erken boşalma 1-3 dakika aralığında olanlara erken boşalma deniliyor literatürde... Neyseki sadece dışardan duydum bu sıkıntı bana uzak kaldı hep :)
01 Yorumla- +1 yıl
Erkeğe ve ilişki yaşadıı partnerine göre değişir bu süre olayı! 20 ila 75 dk arası sürüyor bende
+1 yılErkekten erkeğe değişir. Mesela ben ilk boşalmadan sonra. 1 saatten fazla sevişebilirim
02 Yorumla- +1 yıl
Iymis
- +1 yıl
Soruldu die söyledim. Önemli olan zevk almak☺️sevgilerimle
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Rekor bende ön sevilmede bile bitiyorum. İçeri 5 giriş yaptığım an bitiyorum. Şaka değil. Bazısı var. Kadın altta ölüyor. Ağlıyor bitsin diye.
02 Yorumla- +1 yıl
sallama ziyaa bir saat ereksiyon imkansız 1 saat süren her ereksiyon priapizm dir ondan sonra penis kırılır ve gangren oluşumu başlar
- +1 yıl
@benbircezveyim cevap bana mı yazmışsın. Banaysa ne alaka
Çok azdigimda 40 saniye boşaliyorum 2 inci posta da 1 2 dakıkada daha o işi yapmadigimdan bilmiyorum
01 Yorumla
+1 yılAraştırmalara göre ideal boşalma süresi 3 dk ile 13 dk arası.
00 Yorumla
+1 yılDünya ortalaması 3 dk. 5 10 dakika arası çok iyi.
00 Yorumla
+1 yılYani ben geç geliyorum yarım saat 45 dakika çalışıyorum yani gidiyorum geliyorum Emek harcıyoruz da
00 Yorumla
+1 yılDeğişir ki kişiden kişiye sizde de farklıdır herhalde
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Giriş yaptıktan sonra yarım saat bir saat arası olur
01 Yorumla- +1 yıl
sallama ziyaa bir saat ereksiyon imkansız 1 saat süren her ereksiyon priapizm dir ondan sonra penis kırılır ve gangren oluşumu başlar
+1 yılAşıtı zevk durumunda 5 dk civarı, önsevişmeli olursa 15-20 dk civarı
00 YorumlaBazen hemen bazen ise çok geç boşaldıkça daha geç olur bende
00 Yorumla
+1 yılKişiye göre değişir. Bazı insanlar ilşkiye girmeden boşalır bazıları geç ideal olan 5-7 dk
00 Yorumla
+1 yılKisisden kisiye segisir bunun bir standarti yok hatta ayni kisi icin bile farkliliklar gosterebilir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Standardı yok ki. 2 dk da boşalan da var 20 dk da boşalan da var
00 Yorumla
+1 yıldün mastürbasyon yaptım resmen kolum ağrıdı boşalacam diye
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Erkeğe göre değişir bende 45 dk bazen ben bile yoruluyorum
00 YorumlaArada duraksamak gerekiyor süreyi uzatabilmek için. Yoksa birkaç dakikada herkes gider.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEşiminki bazen 3 dk bazen 40 dakikada oluyor
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl2-4 dk normal genel olarak ülkemizde istatisk bu
00 Yorumla
+1 yılİlkinde 5 ile 10 dk arası değişiyor fakat ikincide özellikle 30 dk da ancak boşalabiliyorum ve canımı sıkmaya başladı bu durum doktora gitmeyi düşünüyorum ciddi ciddi 😏😔
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. İyide onu kimse bilemez çünkü erkekerin çoğu 5-8 dk da bazıları ise 30-40 dk da oluyor yani
00 Yorumlaİlk seferde 5-10 dk arası 2. Baya uzun sürüyor ben ne zaman istersem diyebiliriz 2. Sefer için
00 Yorumla
+1 yılKişiden kişiye değişir. Veyada partnerin erkeği ile ön sevişmesine bağlı olarak değişir. Standart bir rakam verecek olursak 30 dakika idealdir
00 Yorumla
+1 yılİsteyen inanmayabilir ama 5 posta 5 saat sürdü ilişki sırasında
00 YorumlaO anki heyecan, acele ve stresime göre değişiyor. 3'te oldu 1 saatte oldu
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkişiye göre değişir 15 dk olanı var 20 dk olanı var ön sevişmeyle 30 dk diyen var
31 Yorumla- +1 yıl
30 dk mı yasadin mi sen
KS'de erkeklerin 5,5 saat sürüyor
11 Yorumla- +1 yıl
Olabilir😁
- Cinsel Yaşam konusunda 315 cevap paylaştı.
+1 yılKişiden kişiye değişir
10 Yorumla
+1 yılErkeğine göre değişir
10 Yorumla
+1 yıl30 sanııye :D
70 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 650 cevap paylaştı.
+1 yılKişiden kişiye değişir
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. bu değişken bir şey
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. İlk tur 10dk civarı sonrakiler 20dk civarı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılKişiden kişiye göre değişir bu
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yıl20 30 dakika arası
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Gününe kadınına göre değişiyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 854 cevap paylaştı.
+1 yılBu işin Bi standart olayı yok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSana kaç yeter?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni kaç kurtarır 😂😂
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. kişiye göre değişir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 796 cevap paylaştı. kişiye göre değişir
00 Yorumla
+1 yılNapcan la?
00 Yorumla:):)) 3 saat diyen bile çıkar :))
00 Yorumla
+1 yılKişiden kişiye değişir bu belli bişey değildir ki
00 Yorumla
+1 yılYarım saatten faazla benim
00 Yorumla
+1 yılBeş dakka
00 Yorumla
+1 yılPartnerim orgazm olana kadar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Değişiyor
00 YorumlaBen geç boşaliyorum
00 Yorumla
+1 yılşu an mastürbasyon yapsam 3 dakika surer