Erkekler boşalma süreniz partnerden partnere değişiyor mu yoksa ortalama aynı mıdır partnere göre süre değişiyorsa bunda ne gibi faktörler etken oluyor
tecrübeli erkeklerin yorumlarını bekliyorum
Erkekler boşalma süreniz partnerden partnere değişiyor mu yoksa ortalama aynı mıdır partnere göre süre değişiyorsa bunda ne gibi faktörler etken oluyor
tecrübeli erkeklerin yorumlarını bekliyorum
Mental olarak ne kadar “zevk” aldığına göre değişiyor. Veya ne kadar heyecanlandığın. İlk seferler genelde daha kısa sürer ama sonra alıştıkça uzayabiliyor. Biraz da yaptığım düşünce egzersizine de bağlı. Seks sırasında rahmetle babanneni düşünmek falan mesela baya uzatabiliyor süreyi 😄
Yani beğenilmeyen partnerde de uzun sürer o zaman
Valla benim ilk seks yaptığım çok uzun sürmüştü çünkü pek bir çekim hissetmiyordum ona karşı. Hatta en sonunda sıkılmıştım o yüzden bıraktım ama kız gayet memnundu yani uzun sürdüğü için. Biraz heyecan ile alakalı
seksin uzaması her şeye göre değişiyorken bazen fiziğin güzelliği özellikle bende bazı şeyleri çok sevdiğimden dolayı çok uzun sürmesine de ayrıca sebep olabiliyor
Aksine duygunun olduğu ve çok etkilendiğin biriyle olunca kısa sürüyormuş elde olmadan tabiki
böyle şeyler amatör birisinin sevişmeye önem verememesinden bir an önce içine girdiği için oluşan şeyler ama önem verilmesi gereken seksi uzatmaya çok etkisi olan bir şey varsa oda tutkuların mükemmel bir fizikle sevişmeden geçtiği olgun veya tecrübeli bir erkek tarafından çok iyi bilindiğidir
Değişiyor ama ortalaması hemen hemen aynı. duygusal olduğunuz kişilerde daha az sürüyor.
Evet herkes öyle diyor ama insan arzuladığı insanla daha uzun sürmesini ister işte neden öyle oluyor
Cevap
5Cevap
Pek değişmez ama haz zevk değiliyor erken boşalan kişi her kimle olursa olsun yine erken boşalır
Teşekkürler
kadına göre değilde senin psikolojine göre değişiyor bu durum bence yani bende öyle oluyor. yasak bi aşkta çok daha hızlı boşalabiliyorum mesela
Arzuladığın kadınla daha erken geliyor
O neden etkiliyor insan arzulayınca daha uzun sürmesini ister
Dayanamıyorsun
Benimm bi saat ortalama
Degisiktir ön sevismeye baglidir