Merhaba ya öyle bir soru yok aslında var da yok yani. erkekler sekse her zaman hazır mıdır. evet erkekler her köşe başında birer sapık olarak her daim hazırlar. "hazır mısın kardeş " ayıp ettin abla ne demek amadeyiz hemen hemen yat hemen" öbürü gelir " hazır mısınız beyfendi" tabii uzan şöyle" şu anlanın işini bitirim size basıcam numaratörden numara almadıysanız siz alana kadar biter işim zaten. Yabancısın ilk defamı olacaktı sizin. O zaman gel numara almana gerek yok canım ayağın alışsın. "Kalk kız sende bitti hadi, kalk önemli bir misafirim gelmiş, bak halen yatıyor, kuzum bozuk kal ber gün her gün geliyor.. ya bu erkekleri neden böyle düşünüyor lar Hakikaten öylemiyiz yok bizi Arizona kertenkeleleriyle karıştırma o kadarda değil yani. Neden böyle bir farklı bir yaratıkmış gibi lanse etmek gayreti içerisinde şu ah kadınlar... Şimdi düşündümde şua biri yazsa gelimmi dese veya gel dese galiba giderim veya gel derim. Çook uzun zaman olmuş hayatımda kimse yok 😱😱 Yoksa Qrizona kertenkelesinemi dönüşüyorum
Sorma Kuzum bende muhteşem bir durum., Adeta, Yaylı menteşe var altında. Yay gerilmiş hazır bekliyor. Külotu açar açmaz şaaaak diye ses çıkıyor göbeğime çarpıyor. Yay gerilmiş, hazır vaziyette fare kapanı gibi gergin. Açma sakın ucundan bakıcam desen elini alır , bedava peynir sucuk çikolata koydum ucuna sakın aldanma. yerde bozuk para bulursan eğilmeden al.
Hiç kimse her an hazır kalamaz, olamazda. Kadınların her an sekse hazır olmasını toplumsal algı sebebiyle nasıl beklemiyorsak, erkeklerinde her an hazır olmasını beklememek gerekir. Çoğunlukla olabilir ama her an olamaz
Erkekler seks makinesi değildir, elbette onların da cinselliğe hazır hissetmedikleri zaman dilimleri olabilir. İş dolayısıyla yoğun ve stresli geçen günler, hasta olunan günler, herhangi bir sebeple üzüntülü olunan zamanlar vs vs...
Fenomen olmuşsun bu arada, hayırlı olsun ama zor bir kategori seçmişsin. Ben cinsel yaşam fenosu iken çoğunlukla soracak soru bulmakta zorlanıyordum. Etiketi geri verdim rahatladım 😅😂
Normalde ben de bazen zorlanıyorum, ilham gelmediği oluyor ancak gerek araştırma yaparak, gerek bilgi birikimimi gözden geçirerek soru bulabiliyorum. Hatta daha farklı sorular bulmak için bazen makale bile tarıyorum. Teşekkür ederim
😂😅 gözümde canlandı koskoca mazi.. İnanır mısın ben de cinsel yaşam makaleleri tarıyordum özgün ve orijinal sorular bulmak için.. Çoğunlukla da yabancı makaleleri okuyordum.. Bana da yönetimden teklif gelmişti.. Neyse umarım sen benden daha iyi yaparsın.. 😃😃
Yok, Hayri öyle bir uygulama başlatmıştı. Diziler filmler kategorisinde fenomen olmak isteyenleri seçtiği bir kaç eğitmenle çalışmak için yönlendiriyordu. O şekilde iki kişinin fenomen olmasına yardımcı olmuştum. Yani kısaca eğitmenlik evet..
Ahh ahh sen benim ilk dönemimi görecektin 2017'de ilk geldiğimde bayağı aktiftim sitede. Bir de ortam da süperdi. Sorular, benceler akiyordum her yere.. 🤣🤣 Sonra bana site içinde yardımcı olması için birini görevlendirdiler. Hatta çocuk bana telefon numarasını bile vermişti düşün.. 😅😂 o dönem hesabı kapatıp gitmesem belki de şu an admin kadrosundaydm.. Hey gidi günler hey bee 😃😃
7 gün 24 saat boyunca her an hazırım diyenler ya ergendir ya da tek odaklıdır. Yorgunluk, psikolojik olarak hazırlıksız olmak veya hijyenik olarak uygun olmamak gibi bir çok sebep varken, havada uçan iddiaları yavaşça bir kenara bırakmak lazım.
Genellikle mastürbasyon falan yaparsa istemez ben bu yüzden hiç mastürbasyon yapmam tam tekmil olmak için. Ayrıca böyle üzgün olduğumuzda yapmak istemeyiz belki gerçi ben üzgün olduğumda yapıyorum ve mutlu oluyorum
Sexe tek hazir olmadigim zaman. Sexe Doymus oldugum zamandir. seks benim icin bir ihtiyactir. Cok agir travmalar ya da hastaliklar gecirmedigim surece. Cok sukur her zaman seks icin musaitim 🙏
Aklı şeyinde olanlar yüzünden herkes aynı sanılıyor ama aksi olan çok kişi var.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
1 yıl
Ohooo çok var arabası çizilse yeter, parası düşür se ya da parsız kalsa, azıcık hasta olsa... gibi Azıcık olsa yeter. Testisleri ağrısa eyvah eyvah ağrı kesici vereyim mi desen amannn
Her zaman hazır değiliz hazırım diyen yalan söyler Sekse her an hazır olmak için olmazsa olmazların en başında yer alan kusursuz bir hijyen olması gerekiyor
Hiç de öyle değiliz. Psikolojik sorunlarımız ağır basınca ya da yorgunluk, hastalık gibi durumlardan dolayı isteksiz olduğumuz pek çok gün olabiliyor. Cinsellikle kafayı yememiş erkekler de var kabul etmeseniz de