Yoksa onların canlarının istemediği zamanlar da var mıdır?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılElbette erkeğin de yorgun olduğu, canının sıkkın olduğu, moralinin bozuk olduğu, modunun düşük olduğu, kendi sorunlarıyla boğuşmaktan seksi düşünmeyeceği zamanlar da vardır. Sadece erkekler kadınlar gibi başım ağrıyor yalanının arkasına saklanıp da partnerini savsaklamaz, sorunları çok büyük olmadığı sürece seks talebini reddetmez.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılHer zaman olmayabilir. Mesela kendini kötü hissedersin, bir şeyler yapasın gelmez. Böyle durumlar, hayatın her anında geçerli. Kadın zaten yaratılış bakımından hissiyatlı olduğu için, erkeğin modu düşünce hemen "neyin var?" gibisinden ilgilenir. Dert çözülünce, erkek kendini toparlayınca mermi olur.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMoralimin düşük olduğu depresyonda olduğum zamanlar pek yapasım gelmiyor açıkçası.
Hatta sana daha ilginç bir şey söyliyeyim.
21 yaşımda olmama rağmen hiçbir şey düşünmüyorken kendi kendine kalkan penisim bile moralimin bozuk olduğu zamanlarda ölü gibi yatıyor :D00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
57Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılBen her zaman hazırım ama bazen stresli olduğumuz zamanlar olur
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılBiz makine değiliz. Biz de insanız.
Bazen morel olarak köyü. Ruhen bile bitkin olabiliyoruz. Bizi 7/24 hazır kıta olduğumuzu sanmayın artık.00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. burada ki tayfa hazır kıta. Herkes hazır bekliyor 😂 ama reel hayatta şimdi olmaz diyeceğimiz zamanlarda oluyor
10 YorumlaHep PARİS hep PARİS olmuyor, moral bozukluğu olur, yorgunluk olur, onbaşı içtima ya çıkmak istemez 😂😂
00 Yorumla
+1 yılYorgun olabiliriz stres ve düşünceden aklımıza gelmediği zamanlar olabiliyor 7/24 seksle yatıp seksle kalkmıyoruz bu hayatın içindeyiz ve bir sürü şeyler var hayatta
00 Yorumla
+1 yılAynen aynen. Robotuz ya biz, her daim hizmetinizdeyiz djsndşsmdŞaka mısınız ya 😂 böyle bir soru olabilir mi?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Bir erkek boşta kaldığı anda yalnızca net olarak seç düşünür çünkü o dürtü erkekte yerleşiktir doğuştan.. olgunlaştıkça bu dürtü dahada artar.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. yani cinsellik eğer seks yap boşal bıraksa evet hazır ama duygusal olarak doyması öyle olmuyor duygular var
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayir degildir gununde olmasi lazim mesela gecenelrde eşim seks istedi o gun yorgundum penisim 1 gram kipirdamadi ereksiyon olamadim seks yapamadik cogu erkek zaman zaman boyledir ama herkes söyle yaparim boyle yaparim diye sallar 😅
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 842 cevap paylaştı.
+1 yılHazır olmamasının iki sebebi vardır ya evlidir ya da yer yoktur
00 Yorumla
+1 yılHer zaman istemiyorum şahsen, ancak şu an aşırı ihtiyacım var çünkü uzun zamandır çok yalnızım
00 Yorumla
+1 yılVardır tabi. Ayrıca bu kuyunun suyu nereden geliyor düşünmek lazım 😉
00 Yorumla
+1 yılHer zaman hazır gibi görünseler de psikolojik boyutu da var bu işin. Her zaman hazır değillerdir.
00 YorumlaHer daim degil. Stres yorgunluk olduğu zamanlar pek elverişli olmuyor mesela
00 Yorumla
+1 yılYok artık
Hazırım diyen
Çöldeki kutup ayısı kadar inandırıcı degildir00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılBazen yogun oldugumuzda falan hazir olmayabiliyoruz ama genel olarakta haziriz
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 720 cevap paylaştı.
+1 yılİstemediğim zaman çok oluyor. Yorgunluk stres vs normaldir.
00 Yorumla Her zaman diye bir şey yok moralle ilgili bu libidoyla
00 Yorumla
+1 yıl7/24
O gün akşama kadar taş taşımış olsam bile gel dese yeter00 Yorumlainsanız sonuçta illa ki istemedğimiz zamanlar olucak
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 658 cevap paylaştı.
+1 yılBen her zaman hazirim. Karsimda ki istesin yeter ki.
00 Yorumla
+1 yılMentel olarak her zaman ama temizlik olarak biraz şüpheliyim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılErect oluyoruz ama Canımızın istemediği zamanlar oluyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHazır olmadığım tek zaman, aniden gelişen durumlarda hijyenik olarak temiz olmamaktan dolayıdır. Yoksa hep hazırım ☺️
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Normalde hazirdir fakat bu kadinin sexe nasil davet ettiginede baglidir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. aşırı yorgunlukta canımız istemeyebilir enerjimiz kalmamış olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHepsi sapık olduğu için evet
24 Yorumla- +1 yıl
Bunu sapık olmakla alakası yok
Soran+1 yıl😂😂😂
- +1 yıl
Hepsini denedin, sapık olduklarına eminsin öylemi? Helal sana be
Gizli Üye(30-35)+1 yılE heralde yani var. Neyiz biz sekse programlanmış robot mu?
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYaa git be, anca cinsiyetcilik yapın. Anca ayrımcılık yapın ve anca ayrıştırın. Biraz gerçekçi olun ya, gerçekleri de kabul edin. Evet seks canlıların hayatının bir parçası ve benim alakam yok diyen ya yalan söylüyor ya da hastadır. Ama bunu hayatının merkezine de koymaya gerek yok
+1 yılHer zaman değil tabi ki de
10 Yorumla
+1 yılDunyanin en guzel esprisi lslsls
16 Yorumla- +1 yıl
Aynini dedik zaten millet malmi niye aciklama yapiyon uzun halini yaziyon manyakmisin
- +1 yıl
Neyi kabul etmedim ne ukalasi ne diyosun ablacim sen ayagimin altina aldirma kendini ayni seyi niye yaziyosun beyinsizmisin sinirlendirme beni cocuum
- +1 yıl
Kendi bulasiyo sonra isine bak diyo ya cildirtcak beni kafayi yiyecem
+1 yılBiz erkekler hazır asker gibiyiz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılÇoğunluğu öyle diyelim.
00 Yorumla Bir çift memeye bakar her şey
00 Yorumla
+1 yılEvet ben öyleyim yani
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDeğildir. Hazırım diyen yalan söyler. Hiç mi stresli yorgun gününüz olmuyor arakadaş😄
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 305 cevap paylaştı.
+1 yılDiğer erkekleri bilmem ama ben her daim hazırım ☺️
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 733 cevap paylaştı.
+1 yılEvet bizim de istemedigimiz zamanlar oluyor
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Genel olarak hazırdır
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. sen de durumlar nasıl
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılTabiki istemediğimiz çok zaman var
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 962 cevap paylaştı. Genelde 7 24 uçuşa hazır oluyor çopu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 411 cevap paylaştı.
+1 yılHer zaman hazir olmaliyiz
00 Yorumla
+1 yılEvet genelde hazırız
00 YorumlaBu sana bagli...
00 YorumlaCeşmemi bu kızım sürekli aksın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılhazırımm :D
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılEvett
00 Yorumla
+1 yılHer zaman değil
00 Yorumla
+1 yılİllaki istemediğimiz zaman vardir
00 Yorumla
+1 yılHayır
00 Yorumla
+1 yılDeğildir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılEvet vardir
00 Yorumla
+1 yılevet
00 Yorumlabenim oluyor
00 Yorumla
+1 yılBizde insanız be
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKalkmasi 5 saniye
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBir hapa bakar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Heralde yani
00 YorumlaHer daim değil