"aşkım bu gece olmaz başım ağrıyor" diyen erkek var mıdır? 😂😂
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılŞimdi bizim erkek milleti olarak klavyede maşallahınız var yazıyoruz çiziyoruz atıyoruz kesiyoruz ama iş gerçeğe döndüğünde ilk kaçan da biz oluyoruz bakmayın burada saatlerce bu işi yaptığını iddia eden saatlerce yıkılmayan sabaha kadar ben varım diyen erkeklere kralınız Türkiye ortalaması 3,5 dakika kral olsanız padişah olsanız sürdürebilir ilişkiniz Belli yapmayın abi böyle boşuna klavye delikanlı dayı yazın oraya iki güzel cümle çok daha etkili olacaktır emin olurum
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. yaratılış gereği erkekler cinselliğe hazır yaratılmıştır. seks kelimesi iğrençlik içeren yabancı bir kelime ben o kelimeyi kullanmıyorum. hiç insai değil. dilimize ve insana yakışır olan cinsellik kelimesidir
yeni doğmuş erkek bir bebeğin altını temizlerken genitak oranını temizlerken hemen sertleşir. bebek sahipleri bilir. oysa bebekte cinsel yapı henüz oluşmamıştır. ama sertleşir.
kadın ise ilgi ve belirli süre sevgi bekler.00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 615 cevap paylaştı. tabi bazen hazır olmayabilirler. kafası bir yerde ise misal. iş yerinde bi pozisyon var. onu ona değilde baskasına vermişler. ya da kara kara düşünüyor kredi kartı odemesini. kiraya zam zamanı gelmiş vs. bu durumlarda erkeklerin gözü kadın görmez.
00 Yorumla
+1 yılAğır işte çalışan erkeklerin çoğu karşısında dünyanın en güzel kızı olsa bile uyumak istiyorum der. Hep hazır olanlar ise sağlıklı beslenen spor yapan ve hafif işte çalışanlardır.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
27
Cevap
74Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet hazırlar
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılOlmaz başları ağrıyabilir gadası
00 Yorumla
+1 yılBaşkalarını bilmem kendi adıma konuşayım benim ki karşımda ki kadına bağlı işten gelmiş yorgunda olsam, başımda ağrısa karşımda ki kadın cilveli, tatlı ve seksiyse yorgunluğuma ve baş ağrımada o iyi gelir diye düşünürüm 😄
24 Yorumla- +1 yıl
Ağrı kesici niyetine hmmm anladım 😆
- +1 yıl
E tabi se (KS) gi iyileştirir 😆
- +1 yıl
Allah'ım Allah'ım bak yaa şifreli şifreli yazmış bide 😂😍
- +1 yıl
Hahaha
+1 yılHayır hep hazır değildir.. Libidosu yüksek olmak hep hazır ol da beklemek demek değil.. Ya da abazanlar hep kuduruk davranışlar sergiler belki ama aslında hep arayışta görünümü vermek ve av avcı metodunu uygulamak için..
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlardan daha çok erkeklerin başı ağrıyor emin olabilirsin.
411 Yorumla- +1 yıl
Sen kime denk geldin öyle ya 😂
- +1 yıl
@İzmir33 peki eşinden kaynaklı bir sorun mu var yoksa libidon mu çok yüksek değil. niye geçiştirdiğini merak ettim sadece
- +1 yıl
@Oyuncakçıkız cunki evlenince seks monotonlasiyor hergun ayni kisi ile seks yapinca heyecani kalmiyor yani ne yasiyacagini biliyorsun artik dolayisiyla seks yapmak istememeye basliyorsun görevmmis gibi geliyor
- +1 yıl
@İzmir33 evlenmeden önce birden fazla insanla mı seks yapılıyor ki yine sevgilin varsa onunla yapıyosun aslında değişen tek şey o kişiyle evlenince daha sık yapmak. kötü bir durum ama ya. iyi o aman partnerimizden sıkıldık diye hepimiz aldatalım bu da bahanemiz olsun :(
- +1 yıl
@Oyuncakçıkız evlisin sanırım
- +1 yıl
@Oyuncakçıkız aldatmak degil ken kendi kendini tatmin etmeye basliyorsun bu sefer
- +1 yıl
@İzmir33 eşin peki memnun mu hayatından, o da çok istemiyor sanırım
- +1 yıl
@Oyuncakçıkız o bendem com daha istekli surekli istiyor bende yarın yarın diye erteliyorum cogu zaman seks yaptigimkzda 3-4 kez orgazm a ulastiriyorum hergun istemesin 3-4 gun yetsin diye idare ediyoruz oyle😅
- +1 yıl
@İzmir33 bir kadın orgazm olunca üst üste 2-3ü neden ister anlayabilmiş değilim. bir tanesi de yetmiyor nasıl bir libido var arkadaş:D ben anında uzaklaşıyorum seksin s sini duymak istemiyorum
- +1 yıl
@Oyuncakçıkız benim hanim 2-3 kez orgazm oluyor onu rahatlatmadan ben bosalmiyorum zaten iyice doyurup oyle bosaliyom😅
- Cinsel Yaşam konusunda 696 cevap paylaştı.
+1 yılHayır değildir. En azından düzenli seks yapan bir erkekse.
Açlar ayrı bir mevzu, bir şey diyemiyorum. Damacana, ördek, ağaç kavuğu ne bulsa hallenen var.00 Yorumla Bekarken erkekler hep hazir ama evlenince kadinlar hep hazir oluyo eşim bana hadi yapalim diyor ben hep yarin yarin diye erteliyorum üşeniyorum seks yapmaya
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba,
Kim bilir belki de ben daima hazırım ama onun da bir canı var, onun da başı ağrıyabilir! 😅
Makina değil sonuçta, etten bir parça! 😅
Onun da sağlığını düşünürüm! 😅00 Yorumla Açıkcası kendim adıma hazır hissetmiyorum. Tecrübem yok o anda elim ayağım titrer benim heyecandan ereksiyon bile olamayabilirim bu yüzden kaçış yolu arayabilirim ama tam emin değilim
01 Yorumla
+1 yılHazır olmayanda var olabiliyor ne kadar etkiledigine bağlı
30 YorumlaVar benim öyle her zaman olmaz o işler önce ilham gelmesi lazim istek cosku konumun önemide var sartlar uyarsa olabilir :D
00 YorumlaVardır tabiki pskolojik bisi bazen tutukluk yapma. sebebi de bu zaten erklerin kızlara hayır diyememsi
00 Yorumla
+1 yılYani evdeysek ve başbaşaysak evet. Ama olur olmadık yerde üzerime atlayıp hadi aşkım sevişelim derse şok olabilirim:) bilemedim
00 Yorumla
+1 yılHer zaman değil tabiki psikolojik ve beden sağlığına göre de değişir, sonuçta bizde insanız seks makinası değil ki, boşalma sınırımız var..
00 YorumlaAntalya da tatilde iken 10 gün boyunca alman bir kizla seks yaptık, 11 gün yine istedi, belim çok kötü ağrıyor dedim.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 378 cevap paylaştı.
+1 yılKarşılarındaki kadına göre değişir aslında o. Bir sümsük varsa karşısında her an hazır olmaz erkek.:)
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 933 cevap paylaştı.
+1 yılBen bakirim ve cinsellik yaşamayacağım ama hanımefendilerin beğendiği cinsellikte tecrübeli erkekler sürekli hazır olabilirler sanırım.
00 Yorumla Davet eden senin gibi tiplerse, hayır yavrum
01 Yorumla- +1 yıl
Senin bana olan negatifliğin nedir yani anlamadım?
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılVardır illaki herzaman insanın ruh hali bir olmazki. Hem hayrat mı bu 7/24 aksın 😂
10 Yorumla
+1 yılBen hiç cinsellik yaşamadım. İstersem de yaşamamaya devam ederim.
00 Yorumla
+1 yılYookkkk açlıktandır
Bende hep hazırım 😁 ilkim için00 Yorumla
+1 yılBence kadınlar daha düşkün sadece toplumsal baskılar var.
00 Yorumla
+1 yılBiz degilde ufaklik hazir kita da bekliyo p*zvnk 😁😁
00 Yorumla
+1 yılOnlar için seks nefes almak gibi bişeyy yani her saniye hazırlar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Hazır olsak suç olmasak suç anlamadım ki be yapsak ya 😄
00 YorumlaYani çok ekstrem durumlar dışında niye partnerimi geri çeviriyim ki 😅
00 Yorumlamaalesef var, eşim bazen işte çok yoruluyor ve yatağa yattığı an uyumaya başlıyor. Ben yanaşsam da, okşasam da yok🫠
52 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılCinsel hayatım aktifse her an hazır olurum aktif değilse hazır değilim
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. 3-4 kere keyfim hiç yok demişliğim vardı 1 kerede ciddi derece yorgunluk
00 Yorumla
+1 yılÇocukca davranan erkek yoktur bu konuda merak etmeyin :D
00 Yorumla
+1 yılöyleleri de vardır, ve daha çoktur, sekse hazır erkeğe denk gelmedin mi yoksa
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılonlar da var tabi. libidosu düşük erkeklikten uzak insanlar. ama genele bakarsan evet hazırdır
00 Yorumla
+1 yılİlla ki vardır ama içten içe kemirim 1 saat sonra hazırım şu saatte buluşabiliriz ksmsms
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDeğil baş ağrısı iki eli kanda olsa bi posta kayayım bari der.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben hep hazırım sadece tuvalette sıcarken olmaz onu harici go go go ha bide yemek yerken
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılbu sitedeki ilişkisi olan kadınların dediğine göre varmış başı ağrıyan erkekler :D
20 Yorumla
+1 yılGenelde her zaman hazırdır,. Çok yorgun ise hayır der
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılOnların Yüzde 99'u abaza...
32 Yorumla- +1 yıl
Tabi siz hiç değilsiniz ya zaten
%2 olabilir 😅
81 YorumlaBasım agriyor demez de 2 eli kanda olsa gelir
10 Yorumla
+1 yılBen hazırım :D
00 Yorumla
+1 yılRobot değiliz sonuçta
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 911 cevap paylaştı.
+1 yılEğer seni begeniyorsa hazirdir
00 Yorumla
+1 yılHazır değillerse başkası vardır** geçmiş olsun
00 YorumlaBazen yorgunluk oluyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 521 cevap paylaştı.
+1 yılBence her erkek hazır değildir
00 Yorumla
+1 yılBaşım ağrıyır bu gece olmaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 867 cevap paylaştı.
+1 yılMakine mi bu? 😊
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 891 cevap paylaştı.
+1 yılSanırım öyle çünkü hiç hayır demiyorlar
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılAşkım bu gece 3 yapalım yorgunum 😁🤭
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 570 cevap paylaştı.
+1 yılher zaman farklı kadına hazırdır
00 Yorumla sevişmiyorum 13 yıldır
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Hayır olacağını zannetmiyorum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 928 cevap paylaştı. Evet var 🤦🏼♀️
41 Yorumla- +1 yıl
Nereden biliyon
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Öyle diyen erkek ölmüştür bence
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılgıcıklık oldun diye denilebilir ancak ;)
00 Yorumla Yok sadece Galatasaray maçı var diyebiliriz 😂😂
00 Yorumla
+1 yılVar tabi
21 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılİstemeyen erkekte sorun vardır
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Kalkmıyosa hazır olamaz
00 Yorumla- Devamını Gör (41)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi