Hayır, bu tamamen yanlış bir algı. Erkeklerin de cinsellik için hazır hissetmedikleri zamanlar olabilir. Mesela işyerinde yoğun bir gün geçirmiştir ve sadece dinlenmek istiyordur, psikolojik sorunları vardır, dönemsel bir bunalımdan geçtiği bir dönemdedir ya da sadece aşık olduğu ve sevdiği kadınla cinsellik yaşamak isteyen biridir. Her ne kadar çoğunluk tam tersini düşünse de benim fikrim bu yönde..
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Değil yaa. Alakasız. O ne öyle. Her şeyden öncesi sakinliği huzuru ve sevgiyi gerektirir. Doğru düzgün kaliteli şeyler yaşamak ve hissetmek için karşılıklı bu ortamın, bu iletişimin ve bu psikolojik durumun iki taraf içinde hazırlık gerektirir. Kimse robot değil ki. Seven her insanın duyguları hisleri var. Bazısı çok sığdır umursamaz belki, bazısı ise çok derindir. Ancak yaşayacaklarınızın seviyesini de bu belirler. Seviyesiz dandik bir cinsellikte artık ne kadar karşılıklı tat alınırsa.. Kimi ne kadar tatmin ederse.. Bir daha denemeye gerçekten ne kadar uygun ve önemli görülürse.. Her şeyin karşılıklı az zaman uz zaman bir dengeye oturacağı zamanı var. O zamanlar iyi değerlendirilirse ancak karşılıklı kaliteli sonuçlar doğabilir.
Kısaca erkek her zaman bir şeyler yasamaya açık ve hazır değildir. Hele ki seven bir erkekten bahsediyorsak işler baya baya derinlere iner yani. Hiç bir sey öyle p.. rnografik saçmalıklar gibi salt bedensel keyif ve hazlardan ibaret değil. İşin içinde duygular ve karşılıklı gelistirdiğimiz, birbirimize kattığımız değerler, hayatlarımıza sağladığımız güzellikler var. Ha tabi apt. lların beyni olmadığı için onların ne yaptıkları kimseyi ilgilendirmez. Kalkıpta düşük seviye örnekler genellenip kimseye bu böyledir diye dayatılamaz. Her insan özeldir, tektir. Eşini de buna göre tanırsın gözlersin seçersin zaten. Beyin dünyayı değiştiren tek organ.10 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. cinsellik beyinde olur. odaklanma gerekir. erkek robot değildir. mutlaka her erkek her an her ortamda odaklanacak diye bir durum yok. adamın kafasında çok önemli konular vardır. onu düşünürken cinselliğe odaklanamaz. mesela iş yerinde bir ekonomik sıkıntı bir icra durumu olan adam o an cinsellik düşünemez.
10 Yorumla
+1 yılBen öyleyim her fırsatta hazırım. Gece gündüz öyle istekli oluyorum ki tarif edilemez. Gün içinde de durduk yere kalkıyo, akşamda kalkıyo, gece de ve sabah uyanır uyanmaz da. Benim libidom çok yüksek ama maalesef benim gibi yüksek libidoya sahip ve benimle başa çıkabilecek istekli kadın bulamıyorum 😔
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılAkrep erkeği günde 25 saat, haftada 8 gün sekse hazırdır. Başkasını bilemem
10 Yorumla Her ne kadar laf soksanız da damızlık bir erkek hoşunuza gidiyor, bilincindeyiz bunun.
Ama biz erkeklerinde moralinin olmadığı, modunun düşük olduğu, kafasında bazı sorunlar olduğu için istemediği zamanlar vardır
Bize ayrı bir yaşam türüymüş muamelesi yapmayı kesin. Birimkz xx birimiz xy karbon temelli yaşamız10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 593 cevap paylaştı. Genel olarak cevaplanabilecek bir soru değil bu. Benim gibi tatlı bağımlısı, kuruyemiş ve doğal tatlılara düşkün bir erkekse gece 5’te yataktan kaldırıp 80 km yola davet edebilirsin gönül rahatlığıyla 😅
11 Yorumla- +1 yıl
😂😂
Gizli Üye(18-24)+1 yılAslında kadınların libidosu daha yüksek sadece biz kontrol etmeyi biliyoruz
86 Yorumla- +1 yıl
Bencede öyle.
- +1 yıl
Ama biraz da kontrol etmeye zorlanıyoruz.
- +1 yıl
Yani toplum tarafından baskı gördüğümüz için
Cevap sahibi+1 yılErkeklere göre daha iyi kontrol ettiğimiz kesin ama sis ahahshsh
- +1 yıl
😂😂
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Valla 1 haftadır hastayım. Angelina gelse kaldıramaz şu anda,
12 Yorumla- +1 yıl
Çok geçmiş olsun.
+1 yılPsikolojik olarak sorun yoksa her an aktif olabilirler. Ama dert, sıkıntı, maddiyat, sağlık gibi olumsuz durumlar olursa ister istemez cinsel istek düşer hatta biter. Yani normal sartlar altında bu tez doğrudur.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDaha önemli görevlerim var, kaldırmak birkaç sıra geride
13 Yorumla- +1 yıl
Ne görevi
Cevap sahibi+1 yılAileme yemek sağlamak, çocuklarımı okutmak mesela
- +1 yıl
Haklısın
Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. :) foto efsane hahaha cuk resmi 👍🙃😂erkek için nefes alsın yeter her daim hazırdır
10 Yorumla
+1 yılOrtam müsait oldukça hazırız. Ortam müsait değilse müsait ortam bulurum. 🙂
10 YorumlaErkekler genelde istekli 3 saniyede sürse 20 dkda illa atacak onu dışarı bu kadar basit bence
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBazı dönemler hiç istemiyorum bazen çok istiyorum o değişiyo yani ama garip olanı genellikle istemediğim zamanlarda şansım oluyo
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende hiç sıkıntı yok. Yeterki partnerim istesin hemen hareketlenirim. Hiçbir sebep cinsel hayatıma mani olamaz 😃
10 YorumlaHazır daima hazır her zaman ve her yerde karada havada denizde yatakta ayakta ama doyuran bir kadın olmadı henüz 😏
10 YorumlaYanlış bir bilgi her zaman değil tresli olduğu zamanlar ya da başka etkenlerden dolayı kalkmayabilir ya da istemez
10 YorumlaÖyle bir şey yok. Makine değil bu sonuçta. Bas tuşa seks modu açılsın. Abaza olunca işler değişiyor gerçi
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılher zaman kalkmadıgını duzenlı sekse gectıgınde goreceksın :D
10 Yorumla
+1 yılÇoğunlukla hazır diyelim bazen istemediğimiz oluyordur ya ne bileyim sarılıp film izlemek yetebiliyor bazen. Si
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 496 cevap paylaştı. Bella belllaaaa :) elbette
13 Yorumla- +1 yıl
Hayır anlamadım. Ama bir şey de yapamam
+1 yılGenelde %90 hazır olurlar
30 Yorumla
+1 yılErkeklerde her zaman hazir olmayabilirler tabiki
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 455 cevap paylaştı.
+1 yılhaydarın durumuna bağlı :)
10 Yorumla
+1 yılŞahsen benim ki hep benden önce hazır 😂
10 Yorumla
+1 yılaz ihtimal ama olabilir
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Değil moralim bozukken kalkmıyor
10 YorumlaHer şeyin bir durumu ve zamanı var
10 Yorumlaİğrençsiniz Artık.
11 Yorumla- +1 yıl
Niye
Gizli Üye(25-29)+1 yıliyi bir kaldıran olursa kalkar
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖyle değil. Zamanı var, frekansı var.
10 Yorumla
+1 yılKadının onu ne kadar hazırladığına bağlı
10 Yorumla
+1 yılGenelde bedenen ve ruhen sağlıklıysa
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Ortamına gore diyeyim
10 Yorumla
+1 yılBir zamanı olmalı…
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılÖyleler zaten
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 851 cevap paylaştı.
+1 yılOlmayın ca olmaz
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Benim icin evet
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılben daima
10 Yorumla Ben hazırım
11 Yorumla
+1 yılAkşama kadar kalkmış yürümüyorum tabikide 😂
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Hayır
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. şu an evet
10 Yorumla
+1 yılAbartı
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖyle şey yok. Evlenince hiç olmuyor
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Hayir
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Kısmen