Çoğunlukla evet diyebiliriz ama bu her zaman değil.
Bunun da sebebi daha kolay tahrik olmaları, daha kolay uyarılmaları ve gün içinde kadınlardan daha fazla cinsellik düşünmeleri. O yüzden "her zaman" kavramına yakın bir şekilde hazır olduğu ve istediği düşüncesi oluşuyor
Fakat bu her zaman böyle değil. Çünkü her durumda, sonuçta, o da bir insan 😀 Hem fiziksel hem de psikolojik pek çok sebeple istemediği zamanlar da olabilir ve hazır olmayabilir.
Örnek verecek olursak; özellikle virüs hastalıkları erkeklerin de hormon dengesini bozabiliyor mesela gripken falan o yüzden o duruma geliyorlar 😂, cinsel sağlık mevzuları zaten bilinen bir şey, işte yaşanacak bir sıkıntı veya kendini başarısız vs. hissedeceği bir psikolojim gelişme de buna sebep olabilir.
Bir de göndere yanlış basmasaydım iyiydi 😂 Yani olabilir tabi ki ama odaklandıkları şey cidden cinsellikten daha ilgi çekici bir şey olmalı, böyle kaç tane şey var bilmiyorum 😀
Sanırım hayattaki en büyük hatam hic reddetmemis olmam. İnsan her an elinin altındakinin kıymetini bilmez. Bu metaforu göz ardı ediyoruz. Mesela Antalya'da yaşayan ben geçen sene hiç denize girmemisim , bunu yaz bitince fatkettim. Niye çünkü elimin altında. Amannnn bu hafta şunu yapalım denize haftaya gideriz diye erteleye erteleye bir bakmisiz ki yaz bitmiş. Halbuki denize her an ulaşamayan birisi ulaştığında bir iki hafta denizden çıkmaz. İşte kadinlara hissettiğimiz olay tam olarak bu. Ben ne zaman istersem o hazır olur, sonra yapsak da olur psikolojisi. Halbuki kadın o an kaçınca bir daha yakalayamayacagini bilse bu kadar rahat olmaz bence. 😂😂😂
Evet genel olarak erkekler her zaman hazırdır hazır değilse bile sevişmeyi geri çevirmezler kızlar gibi pek seçici değiller bu konuda çünkü. yani bazıları için kadın osa yeter derler.
Çoğunlukla evet, Çok çok büyük bir mevzu yoksa, ortam ve zaman müsaitse asla reddetmem. Bunu reddetmek, doğamı ve yaratılışımı reddetmektedir. Hülasa, devamke 😊😃
bununla ilgili bişey izlemiştim kadın kocasına diyorki duşa gireceğim benimle gelirmisin adam: hayatım garajda sandığımın içinde bir silah var biliyorsun bu soruya bir gün hayır dersem beni onunla vur :D
Böyel bir kavramı ben yok sayıyorum şayet öyle bir durum söz konusu ise demek ki biraz abazalık söz konusu (tek kişiye ise bu hazır olmak işte bu muhteşem olur)
Erkek açısından genelde her daim hazırdır. Önemli olan karşı taraf hazır ve isteklimi. Yoksa kapris ve isteksizlik insanın hevesini kursağında bırakır.
Kimine hazır asker bekler yer mekan fark etmez. Kimi ise bunun giriş gelişme sonuç bölümünün kesinlikle olmasını düşündüğünü belli eder. Bence özel birseydir. Oldu bittiye getirilemeyecek kadar kıymetli.
Hazir olduklarini soyleyecekler cogunluk olacak. ama erkekler bu konuda daha duygusaldir. Fakat bunu saklamak isterler cunku hazir degilim dediklerinde zayif oldugunu dusunecegimizi zannederler.