Erkekler de tıpkı kadınlar gibi farklı duygusal ve fiziksel durumlar yaşayabiliyor. Herkesin ruh hali ve enerjisi değişebilir, bazen onların da dinlenmeye ya da rahatlamaya ihtiyacı olabilir. Yani, 'her zaman' demek doğru olmaz, tıpkı biz kadınlar gibi, onların da bazen başka şeylere odaklanmaya ihtiyacı olabiliyor. 😊
Kadın olgun oluyor bu konuda daha naif daha odaklı ve sabırlı olurken. Bizim erkeklerimiz her kadını cinsel bir obje gördüğü için ben hazırım kafasında çünkü erkekliği sadece o olduğunu sanarak yollarını çürüten ve bu şekilde olduğunu sanan bir nesil var. Cinselliğe her zaman hazır olunmaz. Sevgiye her zaman hazır olursun. O sevgi büyür iki denk kafanı. Uyumu ile zamanı gelince oluveren bir eylemdir
Merhaba, psikolojik olarak kendisini iyi hissetmezse bir insan yani bu durumda hazır falan olamaz zaten ve isteksizlik olur. Erkek diye her zaman ister diye bir kaide yok diye düşünüyorum. Bu arada ben Özlem'in eski bir arkadaşıyım. Benden selam söylerseniz çok memnun olurum, saygılar :)
Her daim hazır olsak da, biz de insanız. Başımız ağrıyabilir, yorgun olabiliriz. Canımız sıkkın hatta stresli olabiliriz. Bu yüzden bizim de seks düşünmediğimiz zamanlarımız var. :D
Biyolojik olarak olamaz. Erkeğin cinsellikte en etkili olduğu yaşlar 18-30 arasıdır. 40 yaşına gelmiş erkeklerin yarısında erektil disfonksiyon (halk arasında iktidarsızlık) sorunu vardır. 50 yaşındaki erkeklerin %60'ından fazlasında görülür. Ama benim gibi aslanlar için bir yaş kısıtlaması yok tabii :P
18/20 li yaşlarda şeyimiz elimizde gezeriz, taştan yumuşak herşeye halleniriz. Lakin 30 dan sonra durum farklı. Hormon eksilmesi falan da değil mesele. Akıl artması😃 30 dan sonra en azından benim için başımı agirtmayacak ilişki ararrim. aklı başında, gönlü hoş kadın isterim. 10 dakikalık keyif için bir ömür rezil olmaya değmez zira.
Hazır ama istisnalar var. Geçende ruhum daraldı, düşündümde o gün bir kadınla sevişsem eziyet gibi olur. Hatta bunu soru olarak soracaktım. Kaldı öyle.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Her zaman olamaz onlarda insan hasta olur yorgun olur tuvaleti gelir pis kokuyodur duş alması gerekir ağizida kokuyodur. Bunlar yoksa hazırdır bide psikolojik olarak kendini hazır. Hissetmesi lazım yoksa soğumalar olabilir ilişkide
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
1 yıl
Erkekden erkeğe değişir bu bazıları duygu bekler kadının hazır olmasını ister. Amaç sadece seks degil olmamali duygu geçişi olmalı aksi takdirde yap gec
maalesef erkeklerin çoğu kadınlara seks objesi olarak baktığı için herzaman hazır nazır beklerler
Değiliz teyzee bizim de uyku, beslenme, boşaltım gibi fiziksel basit ihtiyaclarimizi giderdigimiz zaman dilimleri mevcut. Ayriyeten her kadınla birlikte olamıyoruz en azından çoğumuz. Araba egzosuna dayayan bir kitle var tabi : ))))))
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Morali bozuk olabilir, hasta olabilir, canı istemeyebilir. Erkekler de her zaman hazır olamaz
Her canli turu gibi bizimde degil seks nefes bi'e almak istemedigimiz anlar o'luyor.. Hatta inanmazsiniz seks yerine film izlemek sohbet etmek istzdigimiz anlarda oluyor:))